reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

ewelinka może pękł ci żylak odbytu i dlatego ta krew?
bombusia super że juz jesteś u siebie, i że zadowolona z remontu:) a synuś to chodzący ideał, szkoda że nie jestem młodsza hi hi hi:)

ps.mój mąż zbliża się do domku, ale się za nim stęskniłam:) nawet zdąży ze mną na koncert, chyba że nie będzie miał siły to przejdę sie ze szwagierką.

Ostatnia edycja:
reklama
ewelinka może pękł ci żylak odbytu i dlatego ta krew?
bombusia super że juz jesteś u siebie, i że zadowolona z remontu:) a synuś to chodzący ideał, szkoda że nie jestem młodsza hi hi hi:)

ps.mój mąż zbliża się do domku, ale się za nim stęskniłam:) nawet zdąży ze mną na koncert, chyba że nie będzie miał siły to przejdę sie ze szwagierką.

Kochana a to cos groznego??:szok:

Ewelinko to najprawdopodobniej hemoroidy - przypadłość, która dotyczy 50% kobiet w ciąży, a skoro ty miałaś takie obrzęki, to dotyczy to również żyłek w odbycie i pewnie któraś pękła.

Pajeczko, a ja znowu mam takie stawianie się macicy, tak co godzinę normalnie stoi pionem....

groźnego może nie ale niezbyt przyjemnego:( miałaś wcześniej jakieś problemy z wypróżnianiem się? bo to najczęściej od tego, jak nie możesz sie wypróżnić i wymuszasz, ale ci napisałam mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi.w aptece są jakieś bezpieczne maści którymi możesz sobie posmarować, większośc z nas przeżywała to na początku ciązy jak miałysmy zatwardzenia:)

kasiu Tak to mój ginek :-) Gratuluje świetnej pamięci :-)

Ehtele, Riba Przez to, że tutaj tylko się pisze i tylko się czyta nie widać czy cos jest ujete złośliwie, sarkastycznie czy wykrzyczane ciężko stwierdzić co poeta ma na myśli dlatego nie kłócimy o bzdety ;-)

Pajko Super, że oddasz ten staniczek przynajmniej juz sie nie będziesz nerwować:-)

Ewelinko Jeżeli to hemoroidy to współczuje moja koleżanka miała i strasznie narzekała...

Milusia A Ty kochana szybciutko idź się położyć i odpocząć :-)

Ewelinko kup sobie posterisan w czopkach na wewnetrzne hemoroidy albo w maści na zewnetrzne, ja używam od dluższego czasu i niby jest lepiej ( dopoki nie będzie zatwardzenia) mam z tym problem od zawsze, także nie jesteś sama kochana, bo ję sie tylko co będzie po porodzie :-( ale juz sie przywzwyczaiłam do mojego małego " przyjaciela"

ja już tylko na momencik.. jutro nadrobie, tylko n ie wiem o której bo ten pokój zaczynamy, to wiecie.. muszę chociaż dotrzymać towarzystwa stojąc i patrząc:)

ogólnie nie jestem w humorze, bo jak byłam na szkole rodzenia to po drodze na moich oczach zdarzył się wypadek.. autobus wjechał w auto osobowe i je prawie przełamał na pół.. mam to przed oczami.. a mogłam tamtędy jechać, bo od szkoły rodzenia to było jakieś 150 m.
dwie straże pożarne, policja zamknęła ulicę z dwóch stron, a karetki kursowały co chwila na sygnale... a to wszystko 50 m od bramy szpitalnej..

własnie zauważyłam w plecaku T, że wozi cały czas serduszko pluszowe wielkości dłoni, które dałam mu na walentynki:sorry2:

Milusia - usg genetyczne mialam robione przez super lekarza i na super sprzecie, a te wody to teraz tak skoczyly od 6-7 m-ca.Pomimo tego czuje dzidzie doskonale, gdyby nie mierzyli to wogole bym sie nie skapnela. No i stad ten brzuszek taki okazaly. Zreszta co ma byc to bedzie :\
Bombusia - gratuluje Adiemu hehe rany jemu to pypec na jezyku pewnie wyskoczy od tych naszych ochow i achow :-) albo go uszy beda piekly. Teraz to juz koniec wakacji u mamy!!! U mnie tez pomalowane:tak:aaa i czekam na ten inny przepis na ciachobo jutro sobota i prad tanszy ;D
Fiuufiuu - nie plakusiaj jutro bedzie lepiej.
Chyba wszystkie mamy to samo - po II trymestrze ani sladu i kazda ma jakies dolegliwosci mniejsze lub wieksze.Cholera teraz to juz nawet nie wiadomo jak lezec.

reklama
monika8112 trzymam kciuki za tatusia - mam nadzieję, że szybko wróci do formy:tak:

Ciamajdka ja podobnie jak ty mam dziś dzień totalnego lenia - zmęczyłam się nic nie robieniem - od rana przy kompie - potem też lenistwo - spanie - a teraz siedzę przy telewizorze:sorry2: Ehhh chyba wolę być jednak zmęczona robieniem niż totalnym lenistwem...
A co do szkoły rodzenia to jaj ma dokłądnie takie samo wrażnie - albo ludzie totalnie się nie interesują, albo nie mają w domu internetu...dla mnie to dziwne i wkurzające, a też mam taką jedną inteligentną parkę na szkole, która ma zawsze mnóstwo uwag i zawsze są porażająco głupie...

jenny83 Witaj - napisz coś więcej o sobie. Myślę, że to tętno - ja przynajmniej coś takiego czułam dziś...pulsowanie, które nie było czkawką - a czkawkę mój Olek ma baaardzo często:-p:-p

bogusia007 wypoczywaj, wypoczywaj:-) A tak w ogóle to może jutro już idź do lekarza...:tak: Bo ząb zepsuje Ci weekend

Bombusia ZDJĘCIA, ZDJĘCIA - nie odpuszczę kobieto musisz dokłądnie zaprezentować nam jak wygląda Twoje mieszkanko. A Twój syn to niewiarygodny przypadek:-):-) Ojj mamusia dobrze go wychowała...

tygrysiatko witaj kobitko...co tam u Ciebie??? Najważniejsze, że u Ciebie już 34 tydzień, więc jest się z czego cieszyć:-):-)

milusia83 ojj podziwiam za te zbiorcze maile:szok: Wszystko nadrabiasz:-):-) Zmywark rzecz niezbędna!!!!!! Nienawidzę mycia naczyń!!!!!!

fiuufiuu kobito
po pierwsze ciśnienie
po drugie ta dzisiejsza fatalna pogada
po trzecie hormony
to wszystko razem równa się KRYZYS!!!!!!!!!!!!!!!:happy2::happy2::happy2::happy2:
Więc na pewno nie jest tak źle jak Ci się wydaje:-D:-D - z wszystkim dasz sobie radę - może mała przerwa w pakowaniu?

ewelinka2106 nie smuć się babeczko...dolegliwości miną... a żylaki - hemoroidy to dolegliwości wielu ciężarnych:-)

navijka to co napisałaś do Cimajdki w poprzednim poście tyczy się pajki...:)

Ostatnia edycja:
Do góry