monika8112 trzymam kciuki za tatusia - mam nadzieję, że szybko wróci do formy
Ciamajdka ja podobnie jak ty mam dziś dzień totalnego lenia - zmęczyłam się nic nie robieniem - od rana przy kompie - potem też lenistwo - spanie - a teraz siedzę przy telewizorze
Ehhh chyba wolę być jednak zmęczona robieniem niż totalnym lenistwem...
A co do szkoły rodzenia to jaj ma dokłądnie takie samo wrażnie - albo ludzie totalnie się nie interesują, albo nie mają w domu internetu...dla mnie to dziwne i wkurzające, a też mam taką jedną inteligentną parkę na szkole, która ma zawsze mnóstwo uwag i zawsze są porażająco głupie...
jenny83 Witaj - napisz coś więcej o sobie. Myślę, że to tętno - ja przynajmniej coś takiego czułam dziś...pulsowanie, które nie było czkawką - a czkawkę mój Olek ma baaardzo często
bogusia007 wypoczywaj, wypoczywaj:-) A tak w ogóle to może jutro już idź do lekarza...
Bo ząb zepsuje Ci weekend
Bombusia ZDJĘCIA, ZDJĘCIA - nie odpuszczę kobieto musisz dokłądnie zaprezentować nam jak wygląda Twoje mieszkanko. A Twój syn to niewiarygodny przypadek:-):-) Ojj mamusia dobrze go wychowała...
tygrysiatko witaj kobitko...co tam u Ciebie??? Najważniejsze, że u Ciebie już 34 tydzień, więc jest się z czego cieszyć:-):-)
milusia83 ojj podziwiam za te zbiorcze maile
Wszystko nadrabiasz:-):-) Zmywark rzecz niezbędna!!!!!! Nienawidzę mycia naczyń!!!!!!
fiuufiuu kobito
po pierwsze ciśnienie
po drugie ta dzisiejsza fatalna pogada
po trzecie hormony
to wszystko razem równa się KRYZYS!!!!!!!!!!!!!!!
Więc na pewno nie jest tak źle jak Ci się wydaje
- z wszystkim dasz sobie radę - może mała przerwa w pakowaniu?
ewelinka2106 nie smuć się babeczko...dolegliwości miną... a żylaki - hemoroidy to dolegliwości wielu ciężarnych:-)
navijka to co napisałaś do Cimajdki w poprzednim poście tyczy się pajki...