Sorki ale Was nie nadrobie dziewczyny. A trochę egoistycznie -byłam na wizycie i wszystko z nami jest oki :-) choć potem mum chciała zakupy i trochę pochodziłam i nei mogę teraz pozycji nawet leżącej sobie znaleść mam nadzieję, że u Was wszystko oki. buziam Was mocno :*
reklama
monika8112
Fanka BB :)
kur..... telewizor mi się chyba popsuł wrrrrrrrrr nie idzie go włączyć dioda na chwilę się zapala później jest psssss i się wyłącza
w takim razie będe sie z wami na razie żegnała i idę na górę do teściówki pooglądać dirty dancing uwielbiam ten film
ps.ewelinka jak masz w pobliżu rossmana to teraz są w promocji johnsona za 50 sztuk 12.99
w takim razie będe sie z wami na razie żegnała i idę na górę do teściówki pooglądać dirty dancing uwielbiam ten film
ps.ewelinka jak masz w pobliżu rossmana to teraz są w promocji johnsona za 50 sztuk 12.99
Ostatnia edycja:
Gorzka_Słodka_Czekolada
Córeczka Oliwcia :*
ewelinka2106- ja nie wiem ile kosztują bo wczoraj dostałam za free od kolezanki :-) ale mysle ze nie sa drogie :-) i mozna spokojnie w sklepie kupić chyba ze na allegro jest jakas promocja i akurat cos tez kupujesz od jednego sprzedawcy to wtedy sie bardziej oplaca na allegro :-) ale w sklepie tez nie sa drogie okolo 15zł.. nawet czasem nie :-)
monika8112 - kochana wspolczuje! A Dirty Dancing 2 jest w niedziele hehe mam nadzieje ze uda mi sie obejrzeć :-) bo planujemy w niedziele wyjazd na grila :-) a Ty na dvd dziś ogladasz?
monika8112 - kochana wspolczuje! A Dirty Dancing 2 jest w niedziele hehe mam nadzieje ze uda mi sie obejrzeć :-) bo planujemy w niedziele wyjazd na grila :-) a Ty na dvd dziś ogladasz?
Ciamajdka
Edusia'2010
ja już mówię dobranoc....
wrócił T...
i cisza....
widziałam że miał jakiś zapęd w drzwiach, żeby przytulić, znam tą minę jak nie wiem co...
ale jestem chamska, odwróciłam sie i poszłam na neta...
jest w domu dopiero 5 minut, urzęduje w kuchni więc... zobaczymy jak przyjdzie do pokoju.
jutro Wam napiszę..
buziaki!!!
wrócił T...
i cisza....
widziałam że miał jakiś zapęd w drzwiach, żeby przytulić, znam tą minę jak nie wiem co...
ale jestem chamska, odwróciłam sie i poszłam na neta...
jest w domu dopiero 5 minut, urzęduje w kuchni więc... zobaczymy jak przyjdzie do pokoju.
jutro Wam napiszę..
buziaki!!!
monika8112
nie dziś jest na polsat o 20.00
Gorzka_Słodka_Czekolada
Ciamajdka na pewno dziś sie pogodzicie to bedzie wasza noc hehe
I jutro zapewne nam powiesz ,ze jest cudownie i oczywiscie trzymam kciuki za to zeby tak bylo :-)
Nie martw sie ja tez mam sprzeczki ze swoim T .. normalka w zwiazku.. ale pozniej jak fajnie jak się ukochane osoby godza i wtedy jest sielanka hehe
monika8112 -buu ja nie mam polsatu na Nce nie ma polsatu.
I jutro zapewne nam powiesz ,ze jest cudownie i oczywiscie trzymam kciuki za to zeby tak bylo :-)
Nie martw sie ja tez mam sprzeczki ze swoim T .. normalka w zwiazku.. ale pozniej jak fajnie jak się ukochane osoby godza i wtedy jest sielanka hehe
monika8112 -buu ja nie mam polsatu na Nce nie ma polsatu.
Ostatnia edycja:
Bombusia
Ciamajdko witaj, czytam, ze sypiasz teraz z myszką he he , zaraz pewnie będziesz spała z córcią.
Widzę, ze już nie tylko Ty kochana wstawiasz piękne buźki
Monika, ale masz fajnie, ze idziesz na koncert Golców, lubię ich słuchać, bo mają fajna muzyczkę do imprez, więc jak sie jutro roztańcujesz to tylko uważaj na chatkę maluszka z przodu, a w niedzielę poprawka no prosze ile to sił w ostatnim trymestrze ciązy Ci przybyło, mnie też, obysmy w dniu porodu tyle miały hi hi
navijka gratuluje udanej wizyty i nie czytaj w necie tych głupot i nie przypisuj ich do siebie, bo od tego idzie zwariować kochana!!!!
Kassia miłego i szybkiego prasownia życze he he, u mnie znów sie uzbiera i pewnie znów przekupie M aby mi to zadanie wykonał
Niuunia gratuluje udanej wizyty!
Ja też Mamuski uciekam na filmik z Patrickiem, obejrze po raz 10, bo i tak nic nie ma w TV.
Mój synuś kochany pomył mi wszystkie okna w domku i powiesił "świeże" firanki,a M maluje szablony z kwiatków, bo tak sobie wymysliłam, więc jutro wracam do mojego małego królestwa.
Buziaczki slę każdej Mamuśce uciekam na dół do mojej mamci na ostatnie wieczorne ploteczki przed powrotem do domu
Spokojnej nocki Brzuchatki
Widzę, ze już nie tylko Ty kochana wstawiasz piękne buźki
Monika, ale masz fajnie, ze idziesz na koncert Golców, lubię ich słuchać, bo mają fajna muzyczkę do imprez, więc jak sie jutro roztańcujesz to tylko uważaj na chatkę maluszka z przodu, a w niedzielę poprawka no prosze ile to sił w ostatnim trymestrze ciązy Ci przybyło, mnie też, obysmy w dniu porodu tyle miały hi hi
navijka gratuluje udanej wizyty i nie czytaj w necie tych głupot i nie przypisuj ich do siebie, bo od tego idzie zwariować kochana!!!!
Kassia miłego i szybkiego prasownia życze he he, u mnie znów sie uzbiera i pewnie znów przekupie M aby mi to zadanie wykonał
Niuunia gratuluje udanej wizyty!
Ja też Mamuski uciekam na filmik z Patrickiem, obejrze po raz 10, bo i tak nic nie ma w TV.
Mój synuś kochany pomył mi wszystkie okna w domku i powiesił "świeże" firanki,a M maluje szablony z kwiatków, bo tak sobie wymysliłam, więc jutro wracam do mojego małego królestwa.
Buziaczki slę każdej Mamuśce uciekam na dół do mojej mamci na ostatnie wieczorne ploteczki przed powrotem do domu
Spokojnej nocki Brzuchatki
Gorzka_Słodka_Czekolada
Bombusia ale masz super! Taki syn to skarb :-) I powiem wam dziewczyny ze zazdroszcze ze macie polsat tez chce obejrzec dirty dancing bu
A i wlasnie mam takie pytanko bo rozmawiam teraz z kolezanka na gg.. i opowiadałam jej ze wczoraj moja druga kolezanka jak przewija swoje dzidzi 3miesieczne to za kazdym razem uzywa linomag masc na pachwinki i sudocream na pupcie! za kazdym razem kiedy zmienia pieluszke a ta kolezanka co teraz z nia rozmawiam mowi ze jesli sie nic dziecku nie dzieje to nie trzeba smarowac i mowi ze przesadza bo przyzwyczai dziecko i jak bedzie mialo 2-3 latka to byle co i pupa czerwona bedzie zgadzacie sie z nia? bO ja teraz nie wiem.. wczoraj tamta kolezanka mi tak uczyła... a dzis sie dowiaduje ze moze dziecku krzywde zrobic takim czyms
A i wlasnie mam takie pytanko bo rozmawiam teraz z kolezanka na gg.. i opowiadałam jej ze wczoraj moja druga kolezanka jak przewija swoje dzidzi 3miesieczne to za kazdym razem uzywa linomag masc na pachwinki i sudocream na pupcie! za kazdym razem kiedy zmienia pieluszke a ta kolezanka co teraz z nia rozmawiam mowi ze jesli sie nic dziecku nie dzieje to nie trzeba smarowac i mowi ze przesadza bo przyzwyczai dziecko i jak bedzie mialo 2-3 latka to byle co i pupa czerwona bedzie zgadzacie sie z nia? bO ja teraz nie wiem.. wczoraj tamta kolezanka mi tak uczyła... a dzis sie dowiaduje ze moze dziecku krzywde zrobic takim czyms
7
73318
Gość
Witajcie
Czarnego humoru ciąg dalszy więc nawet nie piszę na forum. jestem juz zmęczona tą ciążą, powinna trwać 5 m-cy, ciagle tylko wyrzeczenia, tego nie jedz, tamtego nie pij, zrobic tez niewiele moge...i tak jeszcze 2 m-ce - masakra.
Bombusiu super że pokoik juz gotów, ale jutro bedziesz miała radoche.
Ciamajdko ja jestem jak twój T. także nie zazdroszcze Ci, szkoda mi mojego M że go tak maltretuje swoimi humorami.
Andzia gratulacje - to teraz wakacje.
Niuuunia, navijka - super że z maluchami ok.
Monika, Lea - zazdroszcze wam tych upałów, u mnie pada, tylko siedzieć i płakać. Ale od soboty ma byc ciepełko:-)
Byle do przyszłego piątku, może pojade do rodziców. Otatania wizyta w tym roku. Nie wyobrażam sobie co będzie po porodzie.
Miłego wieczorku brzuchatki, przede wszystkim spokojnej nocki.
Czarnego humoru ciąg dalszy więc nawet nie piszę na forum. jestem juz zmęczona tą ciążą, powinna trwać 5 m-cy, ciagle tylko wyrzeczenia, tego nie jedz, tamtego nie pij, zrobic tez niewiele moge...i tak jeszcze 2 m-ce - masakra.
Bombusiu super że pokoik juz gotów, ale jutro bedziesz miała radoche.
Ciamajdko ja jestem jak twój T. także nie zazdroszcze Ci, szkoda mi mojego M że go tak maltretuje swoimi humorami.
Andzia gratulacje - to teraz wakacje.
Niuuunia, navijka - super że z maluchami ok.
Monika, Lea - zazdroszcze wam tych upałów, u mnie pada, tylko siedzieć i płakać. Ale od soboty ma byc ciepełko:-)
Byle do przyszłego piątku, może pojade do rodziców. Otatania wizyta w tym roku. Nie wyobrażam sobie co będzie po porodzie.
Miłego wieczorku brzuchatki, przede wszystkim spokojnej nocki.
reklama
Pada… Jutro mąż zaczyna wakacje i dla uczczenia tego faktu zaraz po powrocie do domu zamierza wziąć się za wieszanie pod sufitem dookoła pokoju półek na książki (ostatnio się nie udało, bo czegoś tam zabrakło) Będzie sajgon, ale co tam-zamknę się w sypialni albo u dzidzi Za to do września będzie leniuchował ze mną (tzn leniuchował do porodu, a potem się zacznie….)
GSC fajnie, że wizyta w porządku, gratulacje
Bogusiu007 no nic tylko przełożyć przez kolano i wlać… połóż się i odpoczywaj! Okna nie uciekną!
AgaS-78 jak diabetolog się nie martwi, to Ty tym bardziej Dobrze będzie
Bombusiu my też tęsknimy za Tobą
Nektarynko ja Was podziwiam… Ledwo przeżyłam swój remont, a wtedy brzuszek był jeszcze malutki… trzymaj się
Alaa udanego wyjazdu!))
Andzia gratuluję zakończenia sesji
Navijka gratuluję wizyty-jeśli ginka się nie przejmuje tymi wodami, to chyba wie, co mówi
Niuunia również gratuluję wizytki
Urszulko trzymaj się
GSC fajnie, że wizyta w porządku, gratulacje
Bogusiu007 no nic tylko przełożyć przez kolano i wlać… połóż się i odpoczywaj! Okna nie uciekną!
AgaS-78 jak diabetolog się nie martwi, to Ty tym bardziej Dobrze będzie
Bombusiu my też tęsknimy za Tobą
Nektarynko ja Was podziwiam… Ledwo przeżyłam swój remont, a wtedy brzuszek był jeszcze malutki… trzymaj się
Alaa udanego wyjazdu!))
Andzia gratuluję zakończenia sesji
Navijka gratuluję wizyty-jeśli ginka się nie przejmuje tymi wodami, to chyba wie, co mówi
Niuunia również gratuluję wizytki
Urszulko trzymaj się