Anecia1111
Fanka BB :)
ja byłam na 3 godzinnym maratonie po muzeach śladami znanych Szczecinianek i wymiękłam w połowie- reszta szła dalej, a ja w autobus i gotować obiad. Pogoda fajna jest ale dostaje szału,bo się poce jak szczur...też tak macie?Normalnie wystarczy, że słońce świeci, a ja już na sam widok tego jestem mokra;/ wrrr
muszę troszkę popakować jeszcze :] miłego wieczoru zyczę
Tylko podziwiac!!!! Ja bym za nic w swiecie nie dala sie namowic na taki maraton :-)
a my dzis zaliczylismy ostatni egzamin sesja zdana!
Gratulacje!!!!
Bombusia witaj:-) miałam Ci dzisiaj skrobnąć sesemesa, co by wiedzieć, kiedy wracasz, a tu proszę i znowu dostałas prezenty, ehh...
Nektarynko a no wszystko za jednym zamachem zrobicie na te kości każda z nas narzeka, szczególnie w nocy...tortura.
Alaa ale msz napiety grafik w rozjazdach miłego weekendu..;-)
Fiuufiuu ja tak mam.. jak jest gorąc to nawet jak siedzę, to czuje się spocona, oblepiona ciuchami, ble... ale co Ty, u Ciebie dzisiaj ciepło? jak krzty słońca nie widziałam
Andzia gratulować!!!:-)
ale naskrobałyście co tak cicho?
my to chyba siły nie mamy, albo wkład w klawiaturze się każdej skończył i nie ma czym pisać...
muszę zmyć naczynia.. chyba umyję łebek i pójdę po chleb... ale nie mam siły po tym spaniu, czuję, że wyszły ze mnie wszystkie siły... nawet pozycji przez te 3 godz nie zmieniłam bo jak sie obudziłam to nadal myszke w ręcę trzymałam... zmogło mnie
No niezle Ciebie spanie wzielo Mi sie jeszcze nigdy przed kompem nie zdarzylo, ale za to przed tv to notorycznie zasypiam
A tak w ogole to nie moge zrobic polskich znakow na mojej klawiaturze... cos mi sie poprzestawialo!!!!!!!!!!!! Normalnie masakra. Musze kompa wylaczyc i zobaczyc czy pomoze.