reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

ja byłam na 3 godzinnym maratonie po muzeach śladami znanych Szczecinianek i wymiękłam w połowie- reszta szła dalej, a ja w autobus i gotować obiad. Pogoda fajna jest ale dostaje szału,bo się poce jak szczur...też tak macie?Normalnie wystarczy, że słońce świeci, a ja już na sam widok tego jestem mokra;/ wrrr

muszę troszkę popakować jeszcze :] miłego wieczoru zyczę

Tylko podziwiac!!!! Ja bym za nic w swiecie nie dala sie namowic na taki maraton :-)

a my dzis zaliczylismy ostatni egzamin:) sesja zdana! :D

Gratulacje!!!!

Bombusia witaj:-) miałam Ci dzisiaj skrobnąć sesemesa, co by wiedzieć, kiedy wracasz, a tu proszę:) i znowu dostałas prezenty, ehh...:sorry2:
Nektarynko a no wszystko za jednym zamachem zrobicie:tak: na te kości każda z nas narzeka, szczególnie w nocy...tortura.
Alaa ale msz napiety grafik w rozjazdach:) miłego weekendu..;-)
Fiuufiuu ja tak mam.. jak jest gorąc to nawet jak siedzę, to czuje się spocona, oblepiona ciuchami, ble... ale co Ty, u Ciebie dzisiaj ciepło? jak krzty słońca nie widziałam:dry:
Andzia gratulować!!!:-)

ale naskrobałyście:confused: co tak cicho?
my to chyba siły nie mamy, albo wkład w klawiaturze się każdej skończył i nie ma czym pisać...

muszę zmyć naczynia.. chyba umyję łebek i pójdę po chleb... ale nie mam siły po tym spaniu, czuję, że wyszły ze mnie wszystkie siły... nawet pozycji przez te 3 godz nie zmieniłam bo jak sie obudziłam to nadal myszke w ręcę trzymałam... zmogło mnie;)

No niezle Ciebie spanie wzielo :-D Mi sie jeszcze nigdy przed kompem nie zdarzylo, ale za to przed tv to notorycznie zasypiam :-D

A tak w ogole to nie moge zrobic polskich znakow na mojej klawiaturze... cos mi sie poprzestawialo!!!!!!!!!!!! Normalnie masakra. Musze kompa wylaczyc i zobaczyc czy pomoze.

reklama
Monika 8112 u nas tez upal ze nie idzie wytrzymac a moje nogi nie spuchly:shocked2:super ze ciuszki juz na swoim miejscu:tak: ja sie cus ociagam z tym praniem prasowaniem ukladaniem:eek:
No kochana udanego imprezowania!!!:-D na taki koncert Golcow, Mezo albo jakies "Disco z Pola" to tez bym sobie poszla ale fajnie!!!! wazne zeby po Polsku spiewali!!! ;-):-D

Witam popoludniowo...
Dzien pelen wrazen...Pojechalismy do "wielkiego miasta" (Faro - miasto wojewodzkie regionu Algarve, samo poludnie Portugalii, a my w malej dziurze urzedujemy ok 50 km odleglej).
Pisalam wczoraj Ehtele ze przygdy musza byc, no to mam za swoje. Na poczatek z samego rana na stacji benzynowej zamiast benzyny nalano nam diesla:szok:nie musze tlumaczyc z czym to sie wiaze...Moj M wynegocjowal (wywrzeszczal) z babka, ktora to zrobila ze pojedziemy jej samochodem a nasz zostanie do czyszczenia. A juz myslalam ze nigdzie nie pojade.
Jak sie pozniej okazalo nie mialam sie co spieszyc bo umowione na 10 usg mialam o 12:30:wściekła/y:takze grzecznie sobie posiedzialam...
Matylda kontynuuje bycie dziewczynka, widzialam pipuszke b. wyraznie:), wazy 1760 g i ma duzo wloskow na glowce. Nie za duzo widzialam na tym usg bo mala szalala i kazano mi sie odwrocic, bo nie mogli przeplywow pepowinowych pomierzyc.Fotki wprawdzie sa, ale same obwody: glowy, klatki, kolejny przekroj przez serduszko.Profilu niet.
Z wiadomosci mniej wesolych to okazuje sie ze mam duzo wod plodowych (stad taki piekny obwod brzucha:eek:) i juz zdarzylam sie naczytac czym to grozi:-(Ginka mowi ze nic takiego, ale wiadomo wyobraznia dziala. Na samolocie nie bylam - jak sie nic nie leje i nie boli jak diabli to nic do srodka nie wtykaja, bo ryzyko infekcji...
Zdazylam tez do "zusu" cos pochrzanili i w tym miesiacu juz wiecej kasy nie bedzie...wyrownaja wszystko w przyszlym...bez komentarza.
Poodpisuje wam jutro, bo dzis z humorem juz nie bardzo.Wyzalilam sie jeszcze wczoraj, ale nikt mnie nie tulal - tulam sie wiec sama w ten dzien tulania. Dzieki za kciuki. Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieje ze macie lepszy dzien!

Kurcze... to mialas dzien pelen wrazen... nie zazdroszcze :no: Ale najwazniejsze ze na badaniach wszystko OK, a z tymi wodami plodowymi to sie nie stresuj... nie warto niekiedy czytac tych informacji w necie bo tylko sobie niepotrzebnie te bzdury do glowy upychamy i sie zamartwiamy i wyszukujemy problemy tam gdzie ich zwykle nie ma :eek:
Tulam i buziam :-)

Navijka niom rzeczywiscie przygody ale widzials sie z Matylda( moje ulubione imie:-)) i wszystko jest ok!!! a tymi wodami plodowymi to sie wogole nie przejmuj no!!!
Aha i ja tez cie tulam za wczoraj, za dzisiaj no i niech ci bedzie za jutro tyz a cobede Ciezarnej zalowala tulania!!!!!!;-)

ewelinka ja pewnie zabiorę cały kartonik a tam chyba 30 sztuk, chyba że nie będę miała iejsca w torbie to wtedy wezmę na sztuki np.10:) ale szczerze to jeszcze sie nad tym nie zastanawiałam.

navijka-twoich dzisiejszych przeżyć nie zazdroszczę, fajnie że spotkanie z Matyldą udane:)

fiuufiuu ja tez sie strasznie [poce- normalnie jak szczur. wystarczy ze na zakupy ide i wracam cala mokra a wczesniej az tak nie mialam. strasznie uciazliwe to jest ale co zrobic.

andzia1987
gratulacje:))))))))))))))

monika8112 u mnie tez goroco chociarz teraz troche chlodniej sie zrobilo ale duszno jest- moze bedzie padalo- oby bo nie ma czym oddychac.

ewelinka ja zabieram ok 15 sztuk- w razie czego maz mi doniesie. a poza tym ledwo w torbe sie zapakuje wiec musze minimalizowac:)))))))))))

dziewczyny ja padam normalnie na pyszczek- pyprasowalam pierwsza ture ubranek i juz sil nie mam. ale jestem z siebie dumna. jutro druga tura.

Kochane chciałam wam odpisac ale jest tego tak duzo ze szok!

U nas w Łodzi dziś pogoda pochmurnie i chłodno wiec bylo czym oddychać i fajnie się czułam

Fiuufiuu nie martw sie ja tez sie poce.. to jest normalne w ciazy :-) wiec nie mamy czym się przejmowac na prawde.
ewelinka 2106 - ja zamierzam gdzies z 10sztuk zabrać a jak braknie to T dowiezie :-)

Ogólnie to teraz bede na bierzaco z wami bo na prawde szok tyle czytania :-)

A teraz was buziakuje

Alleee mam zgage buuu chociaz mleko pomaga bo takto nie wiem co bym zrobiła :-)

reklama
Dziekuje za odpowiedz. Mam jeszcze jedno pytanko. Orietujecie sie ile kosztuja te wkładki laktacyjne w sklepach? Bo niewiem czy opłaca sie zamwiac na allegro. Jakie jest wasze zdanie?

Do góry