reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Ciamajdka bylam 3 tyg na L4, po nowym roku postanowilam, ze wroce. Chcialam wziac teraz znow L4 zeby firmie bylo wygodniej(bo nie ma zarunkow zgodnych z kodeksem), ale lekarz mi go nie dal:no:Pow, ze to firma ma rozwiazac problem zlych warunkow pracy, a firma nie ma zamiaru niczego z tym robic tylko karze mi wziac L4...i kolo jest zamkniete...

Aaaaaa, no i teraz już jestem w temacie:happy2:
Co za lekarz? swoją drogą... co on sobie myśli? skrzywdził go kiedyś ktoś, że Ty teraz musisz walczyć o wszystkie prawa pracujących kobiet w ciąży?? nie rozumiem...
Po 1. zmieniłabym lekarza..
Po 2. wzięła L4..
Po 3. zostawiła w spokoju kierowniczkę, ona ma chyba tez nie po kolei w głowie... jak już do tej pory nic nie zrobiła to już raczej nie zrobi.. jakie baby bywają wredne:no:

:dry:

Hej dziewczynki:), ale dziś źle spałam ehhh:-( Kiedy nastąpi dzień w którym będę mogła spać dobrze?:confused:
Jak tam:confused: qwas widzę, że się jeszcze nie odezwała hmm:confused:

Kachaa87 zmien lekarza, wez L4 , zglos do PIP-u to sie moze chociaz kobieta przestraszy.

Glowa do gory, ciaza to taki pekny okres w twoim zyciu. Nie pozwol zeby jakis
wstretny babsztyl Was denerwowal:wściekła/y:

Z innego tematu. Wczoraj probowali mi go ukrasc samochod (stal na parkingu strzezonym, 50 metrow od mojego miejsca pracy) Szyba rozwalona, chyba ktos im przeszkodzil,albo jacys nieudolni byli .Poinformowalam dyrekcje i uslyszalam, ze nie trzeba bylo sobie nowego samochodu kupowac bo przyviaga uwage :wściekła/y::szok: A co jej do tego.
Pada snieg a ja bede jechalam do pracy z torba na smieci przyklejona do szyby.

Milego dnia mamusie:-)

Kurcze ale dużo drukujecie a ja zabardzo nie mogę tu siedzieć bo boli mnie brzuch i tylko jak starsi są w szkole bo po południu nawet nie mogę.
Wczoraj byłam zapisać się na USG i mam na 11.02.Powiedziałam córce a ona na to że nie chce mieć znów rodzeństwa i zapytała czy to siostrzyczka będzie,może,może miałam już kilka wyprysków,co do jedzenia to różnie.Zauważyłam że słodkie za bardzo mi nie podchodzi,lepiej kwaśne.
Co do pracy to nie pracowałam nigdy,jestem zarejestrowana w Urzędzie Pracy od czasu jak skończyłam szkolę z przerwami i już mają mnie dość i szukają mi pracy jak się zgłaszam ale bez skutku a ja nalerzę do tych co sami nic nie znajdą.
A i pytałam lek. o bad.prenatalne-powiedziała że to jest normalne USG.Chodzę z NFZ więc chyba nie będę płacić.Ale np. za KTG w ostatnich tygodniach ciąży trzeba płacić bo to w szpitalu.

Witam wszystkie Sierpnióweczki (i nie tylko).
Miło mi jest dołączyć do Waszego grona...Mam nadzieje, że będzie to dla nas najfajniejszy czas :-)
Troszkę próbowałam się o Was dowiedzieć, ale cofnęłam się ok 30stron do tyłu i jak na jednej przeczytałam o zupie ogórkowej to stwierdziłam, że innego obiadu u mnie dzisiaj nie będzie :-D więc zabieram się za gotowanie, ajakby ktoś miał ochotę to zapraszam :-D

reklama
Ciamajdka, a Ty dziś jak się czujesz?Ja właśnie wymiotowałam bleeee:-(okropnie się dziś czuję

Do góry