reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Dziewczyny nie bijcie....

Ja na prawdę zrobiłam tak jak napisała Marulka Czyli dużo ale z rozwagą z przerwami, a mycie na kolanach to mój standard od kiedy biodra mnie zaczeły boleć, bo to jedyna pozycja w której mnie nie bolą, fakt później troszkę kregosłup boli, ale jak ja się cieszę, że mam przerwę w bólu miednicy :-)
A na swoja obrone dodam, że to może taki syndrom wicia gniazda :-D
Ale najgorsze jest to, że pomimo takiego nawału zajęć nadal jestem rzeźka i wiem, że znowu będę siedziała do 23-24 w nocy wc, a rano między 6-7 pobudka totalna i znowu będę zła rano, że taka nieprzytomna chodze... Jak nie urok to ... ;-)

Ciamajda I malowanie i kładzenie paneli to pikuś, Ja takie czynności sama wykonywałam więc wątpie, żeby ktoś dużo za to skasował zwłaszcza jak kupisz grunt lub dobrą farbę:-) Najlepiej poproś jakiegoś sąsiada, albo wójka skoro Twój tata teraz nie może. A pomalowanie to kilka godzin z przerwami na wyschnięcie ścian, a panele na 9m2 kładliśmy 2godziny z przerwami na piwko :-) (To było 2lata temu :-))

Pajeczko Odpoczywaj Nam :-)

Ehtele Kochana to auto służbowe, niech Szymon powie, że chcieli się włamać,ale widocznie komuś nie wyszło... Przecież służbowe ma na 100% AC i jest to zaliczane jako szkoda parkingowa, mi już 3 razy w służbowym zamek rozwalali w tym raz ukradli radio.

Ostatnia edycja:
reklama
Koralowa czy zasiłek macierzyński należy sie też osobie która nie przepracowała roku? bo ja mam umowę od lutego tego roku.
Czytam Was i chyba jutro się odniose do tego wszystkiego, dziś mam podły humor.

ehtele o rzesz kur.....ale pech:(

bogusia pokój to ja też sama malowałam jak wprowadzałam się do mojego Michała , ale paneli to bym sie nie podjeła:)
ciamajdko jeden weekend zagonisz T. do roboty to pomalujecie na pewno bo to nie trudno, gorzej z panelami!

Ehtele zrobic tak jak pisze Bogusia i szybciutko tego posta wykasowac;)

Przeraszam, ze pisze o takich rzeczach al przed chwilka wyciagnelam sobie pol osemki:szok:
Zab mnie wczesniej nie bolal, bylam nawet na wizycie kontrolnej 2 mieisace temu:sorry2:

ehtele-współczuje bardzo....przykra sprawa ale dziewczyny maja racje w końcu to samochód służbowy.

martitka- witaj w klubie i gnaj do dentysty- pewnie został ci dłuuugi na kilometr korzeń tej ósemki

Spokojnie :-) Tutaj nie ma nikogo imienia i nazwiska więc aż tak szaleć z natychmiastowym kasowaniem nie musimy :-) Zresztą Ehtele wie lepiej jakie straty pokrywa firma Sz, a jakich nie :-D

właśnie pokłóciłam się z T.
oczywiście o malowanie...
ale nie będę się tu uzewnętrzniać bo szkoda słów...
ogólnie dostał życzenia na dzień taty, je obiad.. i powiedział że zadecydowałam sama kiedy ma pomalować... więc powiedziałam, że z naszego budżetu zapłacę komuś 200 zł i będzie żarł tynk... a on mi powiedział, że nie wie, czy jestem aż tak żałosna czy tak ograniczona.. i na tym zakończyłam z nim rozmowę...

reklama
Pajkaa odpoczywaj!! mam nadzieję, że ból głowy szybko przejdzie....

Ehtele... kurcze...wpółczuję, myślę, że możecie tak zrobić jak pisały dziewczyny a ubezpieczenie pokryje koszty...

martitka...://// ehh tę ząbki, w ciąży niestety lecą na łeb na szyję.... do dentysty moja droga i to w podskokach!!

ciamajdka ... a wy znowu na wojennej ścieżce... idź się pogódź z Tobim:))

Do góry