reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Dziewczyny nie bijcie....

Ja na prawdę zrobiłam tak jak napisała Marulka Czyli dużo ale z rozwagą z przerwami, a mycie na kolanach to mój standard od kiedy biodra mnie zaczeły boleć, bo to jedyna pozycja w której mnie nie bolą, fakt później troszkę kregosłup boli, ale jak ja się cieszę, że mam przerwę w bólu miednicy :-)
A na swoja obrone dodam, że to może taki syndrom wicia gniazda :-D
Ale najgorsze jest to, że pomimo takiego nawału zajęć nadal jestem rzeźka i wiem, że znowu będę siedziała do 23-24 w nocy wc, a rano między 6-7 pobudka totalna i znowu będę zła rano, że taka nieprzytomna chodze... Jak nie urok to ... ;-)

Ciamajda I malowanie i kładzenie paneli to pikuś, Ja takie czynności sama wykonywałam więc wątpie, żeby ktoś dużo za to skasował zwłaszcza jak kupisz grunt lub dobrą farbę:-) Najlepiej poproś jakiegoś sąsiada, albo wójka skoro Twój tata teraz nie może. A pomalowanie to kilka godzin z przerwami na wyschnięcie ścian, a panele na 9m2 kładliśmy 2godziny z przerwami na piwko :-) (To było 2lata temu :-))

Pajeczko Odpoczywaj Nam :-)

Ehtele Kochana to auto służbowe, niech Szymon powie, że chcieli się włamać,ale widocznie komuś nie wyszło... Przecież służbowe ma na 100% AC i jest to zaliczane jako szkoda parkingowa, mi już 3 razy w służbowym zamek rozwalali w tym raz ukradli radio.

Ostatnia edycja:
reklama
Koralowa czy zasiłek macierzyński należy sie też osobie która nie przepracowała roku? bo ja mam umowę od lutego tego roku.
Czytam Was i chyba jutro się odniose do tego wszystkiego, dziś mam podły humor.

ehtele o rzesz kur.....ale pech:(

bogusia pokój to ja też sama malowałam jak wprowadzałam się do mojego Michała , ale paneli to bym sie nie podjeła:)
ciamajdko jeden weekend zagonisz T. do roboty to pomalujecie na pewno bo to nie trudno, gorzej z panelami!

Ehtele zrobic tak jak pisze Bogusia i szybciutko tego posta wykasowac;)

Przeraszam, ze pisze o takich rzeczach al przed chwilka wyciagnelam sobie pol osemki:szok:
Zab mnie wczesniej nie bolal, bylam nawet na wizycie kontrolnej 2 mieisace temu:sorry2:

ehtele-współczuje bardzo....przykra sprawa ale dziewczyny maja racje w końcu to samochód służbowy.

martitka- witaj w klubie i gnaj do dentysty- pewnie został ci dłuuugi na kilometr korzeń tej ósemki

Spokojnie :-) Tutaj nie ma nikogo imienia i nazwiska więc aż tak szaleć z natychmiastowym kasowaniem nie musimy :-) Zresztą Ehtele wie lepiej jakie straty pokrywa firma Sz, a jakich nie :-D

właśnie pokłóciłam się z T.
oczywiście o malowanie...
ale nie będę się tu uzewnętrzniać bo szkoda słów...
ogólnie dostał życzenia na dzień taty, je obiad.. i powiedział że zadecydowałam sama kiedy ma pomalować... więc powiedziałam, że z naszego budżetu zapłacę komuś 200 zł i będzie żarł tynk... a on mi powiedział, że nie wie, czy jestem aż tak żałosna czy tak ograniczona.. i na tym zakończyłam z nim rozmowę...

reklama
Pajkaa odpoczywaj!! mam nadzieję, że ból głowy szybko przejdzie....

Ehtele... kurcze...wpółczuję, myślę, że możecie tak zrobić jak pisały dziewczyny a ubezpieczenie pokryje koszty...

martitka...://// ehh tę ząbki, w ciąży niestety lecą na łeb na szyję.... do dentysty moja droga i to w podskokach!!

ciamajdka ... a wy znowu na wojennej ścieżce... idź się pogódź z Tobim:))

Do góry