polianna hmmm mam nadzieję, że żylaki po ciąży znikną i jednak poczujesz się piękna, myślę, że po 7-8 miesiącach jesteśmy już ciut zmęczone tą ciążą... Damy rade, wspólnymi siłami doprowadzimy się do ładu i składu
) ja już nawet tymi rozstępami tak się nie przejmuję.. no bo co mogę zrobić.. nic...; tak jak któraś z babeczek pisała wcześniej zrobiłmy sobie suwaczki z utracaną wagą - będziemy pisały sobie przepisy na maseczki i będziemy się czuły prawdziwymi kobietami
) bbaa ja mam nawet taki plan, że po ciąży schudnę to co zyskałam podczas, ale i przed ciąża....plan jest dobry, zobaczymy jak będzie z jego realizacją
inkaaa4 oo proszę, gratuluję obrony
i do tego ambicji
) to faktycznie teraz możesz skupić się na samych przyjemnych sprawach typu zakupy dla maluszka
)
rozalka mam nadzieję, że leki podziałają, ale musisz być spokojna i relaksowac się - wtedy ciśnienie bedzie niższe, wiem, że łatwo się mówi, ale postaraj się uspokoić, włącz ulubioną muzykę, poczytaj ksiązkę....a przede wszystkim nie denerwuj się!! Będzie dobrze
sierpień8 zgadzam się, że czasem trzeba zaufać naturze i uspokoić się, a nie stresować złowróżeniem lekarzy; wow kochany ten twój mąż
)
kassia181 spaghetti to tez ulubione jedzonko mojego męża (jedno z paru), ale staram się nie robić zbyt często bo bardzo kaloryczne:/ no ale smak..... nie do opisania
ciamajdka oj... przykro mi, że masz takie przeżycia z babcią...wydaje mi się, że trochę cię "nadużywa", no ale z drugiej strony nie ma pewnie nikogo innegoo.... ciężka sprawa...
Izunia23 ciesze się, że wizyta udana; co do stopnia łożyska niestety nie pomogę nie mam o tym zielonego pojęcia, najlepiej poczytac na googlach:/
Bogusia86 wczoraj na lanie zasługiwała Ciamajdka, a dzisiaj Ty - no chyba, że chcesz wcześniej urodzić:/ i dziw się potem że cię brzusze boli!!! Kobietko oszczędzaj się - a widzę, że siły masz jak krzepka 16-latka
Dziś przyszedł wózeczek - gondolka spacerówka i fotelik
) bardzo nam się podoba jest superek, bardzo zwrotny, ładnie wykończony, przyszły tez gratisy, które wywalczyłam w sklepie także jesteśmy zadowoleni, postaram sie wieczorem lub jutro wkleić fotki na odpowiednim wątku
A u mnie dzień mija spokojnie, rano była koleżanka, posiedziałyśmy pogadałyśmy, teraz piszę do Was, a za niedługo przychodzą moi rodzice i tak zleci dzień... kolejny który zbliża mnie do narodzin Emilki
)