Lea28
Fanka BB :)
Izunia ja moge tylko pogratulowac wizyty i ze z mala wszystko ok. to jest najwazniejsze ale w sprawie lozyszka to pojecia nie mam. jak to z tymi stopniami bo ja tylko na wyizcie slysze ze lozysko ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rozalka odpoczywaj i dbaj o siebie)))))) jeszce troche musimy wytrzymac
lea podziwiniam ze dajesz rade zrobic nozki- mnie podczas dluzszego zgiecia bardzo boli brzuch- wole nie ryzykowac. a poza tym i tak nie wchodze w swoje baleriny i japonki((((((((((
riba powodzenia przy stopkach. podziwiam
ja wlasnie zjadlam sobie kanapeczki z komfitura z czarnych porzeczek- moj przysmak w ciazy i wywiesilam pierwsza ture ubranek Nikoli. pewnie jutro wezme sie za prasowanie.
dzie na obiad serwuje spagetii- ulubione danie mojego meza ale z okazji dnia ojca nalezy mu sie- zwlaszcza ze nie mam innego prezentu