reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
A Ja dzisiaj poszłam wczorajszymi śladami Ciamajdy i wynik następujący:

1. Pościerałam kurze
2. Poodkurzałam
3. Umyłam podłogi na kolanach ;-)
4. Wymyłam łazienkę
5. wstawiałam i powiesiłam pranie
6. Ogoliłam się :-p
7. Zrobiłam ryż z truskawkami i jogurtem jako szybki obiadek :-)

8. Byłam u koleżanki na pogaduszkach

A teraz znowu mnie brzuch boli jak przy okresie... Ja oszaleje:baffled:

A Ja się cieszę, że nie mam takich snów...

koralowa- dziękuję!! Umowę miałam do 21 czerwca, przedłużono mi ją na okres minimalny do dnia porodu. Czyli po porodzie zgłaszam ten fakt pracodawcy a on już zajmuje sie zgłoszeniem tego do Zusu... Dziękuję za odpowiedź!

Ale sie wkurzylam. Mała zasneła i po chwili przeniosłam ją do pokoju a tam sie obudziła i znowu zaczełą swoje zabawy. A ja położłam się na kanapie i przysnęłam :-( Oczywiście mogę sobie spać,gdy małolata postanowi mnie obudzić. Weszła na szklany stól,zaczeła po nim skakać i tyle było z odpoczynku. Kurde.Naprawdę potrzebuję spokoju i snu,chociaż godzinke... :(Kawa mi nie pomogła,nadal jestem jak wybudzona w połowie nocy :/

Bogusiu - gdybym była przy Tobie to dostałabyś ode mnie na tyłek! Jak to "umyłam podłogi na kolanach" tak sie robi jak chce się urodzić a nie w 35 tygodniu!!!!! :-[ Ja po umyciu podłogi mopem biodrami nie mogę ruszać. Za bardzo ryzykujesz. No powiedzcie jej cos dziewczyny!!

Ciamajdko lez i odpoczywaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to Ci babcia :no::no::no: ale to tak jest ze starszymi ludzmi ja sie boje jaka ja bede babcia albo tesciowa :szok: skoro ja juz taka wredna jestem :-( o przepraszam dzisiaj moj M powiedzial ze jestem wstretna:-( podczas klotni o!
No i co takiemu zrobic!!!!! Ale ja wiem ze ja w tej ciazy sie wredna zrobilam i sie przyznaje do tego :baffled: a wogole to ja sie wredna zrobilam jak sie do Dojczlandii wyprowadzilam taka zgorzkniala ( cza jak sie to tam pisze) , odludek i jeszcze by sie cus znalazlo.
O!! to se pomarudzilam:baffled:

Kobietki... Pajeczka to na tą randkę już w dzień poszła?? Bo ostatni post dotyczył bólu brzuszka i że boi się, że to się znowu szpitalem skończy... Może napisać do niej esa?? Tylko jak na randce jest to głupio przeszkadzać...

Eh.. napisałam do niej. Najwyżej mnie opierniczy :sorry2:

Ostatnia edycja:
rozalka odpoczywaj i dbaj o siebie:))))))) jeszce troche musimy wytrzymac

lea podziwiniam ze dajesz rade zrobic nozki- mnie podczas dluzszego zgiecia bardzo boli brzuch- wole nie ryzykowac. a poza tym i tak nie wchodze w swoje baleriny i japonki:(((((((((((

riba powodzenia przy stopkach. podziwiam

ja wlasnie zjadlam sobie kanapeczki z komfitura z czarnych porzeczek- moj przysmak w ciazy i wywiesilam pierwsza ture ubranek Nikoli. pewnie jutro wezme sie za prasowanie.
dzie na obiad serwuje spagetii- ulubione danie mojego meza ale z okazji dnia ojca nalezy mu sie- zwlaszcza ze nie mam innego prezentu:p

Kasiu, ja też dziś miałam spaghetti w menu :-D

Ciamajdko, ale masz Babcię z charakterkiem... Ale udane jesteście obie :-)

Bogusia... NIE WOLNO AŻ TAK TYRAĆ!!

A mi właśnie przyszła karta DOZ + karta dla Mamy i Maleństwa :-) I zacznie się zamawianie niedługo :-) Ale mam pytanko: zamawiając przez internet i odbierając w aptece jest taniej, czy kupując w samej aptece pokazując kartę??

reklama
Ta karta dla mamy i maleństwa to faktycznie tylko zakupów z katalogu i tylko w aptece stacjonarnej dotyczy :tak: A porównywałam ceny i bardziej opłaca się kupować przez net także ja nawet nie rejestrowałam swojej kart dla mamy i maleństwa ;-)

A kartę DOZ na punkty zawsze warto mieć... teraz tyle wydatków, że na coś tam tych punktów się nazbiera :-)

Do góry