reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

już jestem. Pochwalę się zatem, że i mi się udało. Obrona na 5 :)
Dziękuję wszystkim za pamięć i trzymanie kciuków. Naprawdę pomogło :)

Obronę miałam już o 9, potem jeżdziłam pół dnia z obiegówką. A potem odsypiałam. Bo po wczorajszej imprezie wróciliśmy do domu o 3 nad ranem. A teraz czekam na znajomych i będzie druga imprezka. Jest co świętować :) Więc zmykam szykować jedzonko (oczywiście będzie Bombusiowe ciasto juz po raz drugi ).ahaa i powiem Wam tylko, że w końcu nic nie kupiłam dla komisji.

fiu - gratuluję bardzo. Dobzre, że to już za nami. ufff
Kiniusia - dobrze, że już jesteś
Pajkaa- powiedz co tam na czerwcówkach bo ja chyba nie dam przeczytać te 40 stron
Polianna- heh ciekawi Ci Twoi sąsiedzi. My się ciągle przeprowadzamy więc mało co znamy sąsiadów, a szkoda. jak to mówi moja ciotka- co chatka to zagadka. i coś w tym jest.

reklama
No i troszkę poprasowałam, więc może w końcu leń przezwyciężony:)

Różyczko i Puchatko myślimy o Was, trzymajcie się:)))

Ciamajdko padłam ze śmiechu:))) Generalnie bilans na plus:)

Black Opal to widzę, że jest nas więcej-klub pijących herbatkę zamiast Karmi:)

Martitko psiak bez komentarza:)

Kiniusiu nareszcie jesteś!:)

Polianno „jak dobrze mieć sąsiada”…:)

Lusiu Ty ze swoim sąsiadem przynajmniej czujesz się bezpiecznie:) Jak dzidzia da głos-wyłączy podsłuch:)

Pajeczko a teściową masz chudą czy nie? Bo jak chudą to jej odpowiedz, że jesteś grubaskiem, żeby broń Bożenie być do niej podobna, a jeśli masz grubą, to z przymilnym uśmiechem powiedz, że idziesz w jej ślady…:) Udanej randki:)

Andzia też niezłe przejścia z sąsiadami…:)

Kolumnea a ja myślałam, że tylko Milusia taki pracuś, a tu proszę:) Tylko nie zapomnij czasem odpocząć!:)

Koralowa to zdrówka dużo!:)

Fiuu gratulacje!!!:)))

Alaa gratulacje!!!:)))

Ja już w domu, czuję się trochę lepiej, nie wiem może po prostu już za dużo truskawek w to lato zjadłam i mam przesyt:/

GSCz pamiętamy o Tobie:) powodzenia na jutrzejszej wizycie! mój gienek nie badał piersi i nie chcę aby to robił brrr, jak chodziłam wcześniej do babeczki to badała mi bardzo często...

Ciamajdka ehh ty ciamajdko:)) żartuję oczywiście, szkoda ciasta bo na pewno było pyszne, ale nie ma co się stresować! i w ogóle skąd ty masz siły na to wszystko co dziś robiłaś kobietooooo

cayra wow, teraz pokoik na pewno prezentuje się fantastycznie:) no i kubuś jest super - taki pozytywny i kochany:)

kassia181 gratuluję wyboru wózeczka:) czekamy na fotki:)

Natka aj trudny wybór przed Tobą, ale wierzę, że w końcu decyzja będzie ok

martitka26 te małe pieski tak mają, nie stesuj się, może nie będzie aż tak źle:/ w domu rodzinnym tez miałam takiego psiaka, który jak tylko dorwał kosz na śmieci to była masakra....

polianna wow, naprawdę ciekawy spacer:), a swoją drogą oglądałam kiedyś program ewy drzyzgi o zespole tureta... coś strasznego....; a opowieści z twojego blokowiska nadają się na film Almodovara:))

Koralowa czereśnie.... mniam:) Współczuję choroby w taką pogodę, uważaj na siebie i kuruj się szybciutko! na takie zapalenia dobry jest biopharox to jest antybiotyk ale miejscowy i do dzidzi też nie dochodzi.

Fiuu, Alaa no pięknie:)) Gratuluję serdecznie Wam obu:) Witajcie wśród magistrów:))

Dziekuje wuzelku. :*

Poczytalam czerwcoweczki. Eeeee, tania prowokacja, ale niektore dziewczyny wziely sobie historie do siebie. Jakis idiota/tka zalogowal sie tam jakis czas temu, ze niby urodzila dziecko 1.06. Niby zdjecia pokazala (ale jak dla mnie to zdjecie dziecka, ktore ma wiecej jak 2 tygodnie). Niby pieknie ladnie sie rozwijalo i nale dziecko zmarlo. Mialo sepse. Tylko, ze "matka" pisala o tym na forum juz 5 minut po tym jak lekarz stwierdzil zgon. Do tego ilosc dni mi sie nie zgadza. Bo niby w 2 tygodniu zycia cos zaczelo sie dziac a laska zalogowala sie wlasne w 2 tygodniu i niby bylo wszystko ok. Takze poplatala sie z zeznaniach maksymalnie. No i tera maz sie odeznwal, ze zona na lekach uspokajajacych. A wszystko mialo miejsce dzis. Ciekawe co? ;)

Niestety, ale pare lat temu tez trafilam na podobna prowokacje. Mama trojaczkow niby urodzila przedwczesnie i dzieci wlaczyly o zycie. Nawet zdjecia maluchow w inkubatorach umiescila. Problem w tym, ze moderator poszedl do szpitala sprawdzic czy taka pacjentka jest, no i jedna z forumek znalazla przypadkiem identyczne. ba, te same zdjecia na jednym z portali. Takze klamstwo ma krotkie nogi i zawsze szybko wyjdzie na jaw.

Ja nie wiem, po co ludzie wymyślają takie rzeczy, albo podszywaja się pod innych??? Przecież to jakieś chore jest!!! Nawet ta nawiedzona Samotronka u Nas po co jej było pisać takie bzdury?? Bo nawet jeżeli się u Nas spaliła na początku to mogła zalogować się na innym forum o ile w ogóle jest w ciąży... Czy też ta laska ze styczniówek... Ciekawe ile jest jeszcze takich oszustów? Normalnie aż szlak mnie trafia, że trzeba uważać na takich imbecyli...

Dokładnie zgadzam się z Bogusią... po co oni to robią? z nudów? az tak im sie nudzi zeby wymyslac glupie historyjki!?
To jest po prostu zalosne i smieszne.. moim zdaniem jakieś konsekwencje powinny być..no bo straszą takimi zachowaniami przyszłe mamy...
Nie wiem jak mozna być takim człowiekiem wymyslać ze jego dziecko umarło! Ta osoba to jest jakaś chyba chora psychicznie!!!

no własnie pajkaa zaciekawiła mnie tym czerwcówkami i tez zajrzałam, kolejny troll! ludzie nie maja co robić , nudzą się w domu:(

alaa gratulacje 5 super, teraz oczywiście jak najbardziej należy sie imprezka!
SGC ja ta moja komodę to zamawiałam u siebie w mieście w normalnym meblowym, tylko producent gdzieś w polsce:( i muszą dowieść do nas.
własnie wywiesiłam kolejne pranie na podwórku, nie wiem czy zdąży wyschnąć, jak nie to wstawie sobie suszarkę do pokoju.

reklama
Do góry