Cześć Dziewczyny!
Pajkaa ja mam 100% bawełny, ale porządne są to ręczniki, super wchłaniają wode i są bardzo delikatne
. Historia ręczników jest smieszna trochę. Bo dostalismy kilka fajnych kompletów w prezentach slubnych. Część jest używana, a "swoją część" jak to określił mój Małżonek " będę trzymał dla naszego dziecka". No i w sobotę byliśmy na stryszku i wybrali jakie nam pasują dla dzidziusia z Męzowej nowej części ;-)
Mallaika, Ola_ fajnych prowadzących szkołę rodzenia i ciekawych zajęć życzę!
Ehtele na początku Małej tetno trochę zanikało, ale szybko się unormowało i wszystko w porządku. Kochana teraz to już do porodu zleci raz dwa, tym bardziej, że na tym etapie wszystko zdarzyć się może.
Niuunia ja też jeszcze nie mam siary, ani jednej kropelki. Również nie zamierzam sie tym faktem denerwowac, najważniejsze by po urodzeniu cycuchy zaczęły produkcję
Alaa, FiuuFiuu kciuki zacisniete mocno! Powodzenia!
Monika8112 nie zamartwiaj się w przyszłym tygodniu popierzeszi poszykujesz wszystko. Ja tez czekam na pogodę, bo remoncik skonczony i ruszam z praniem dla Maluszka. Od przyszłego tygodnia obie sie za to weźmiemy;-)
Ciamajdka powodzenia na wizycie! I w ogóle w ciągu dnia bo masz plan taki jaky doba ze 40 godzin miała
. o Boziu współczuję z tym sernikiem!
Madziujka ja mam taki ból krocza, że czasem cięzko to wytrzymać;/. Najgorzej jest w nocy jak przyjdzie sie przekrecić z boku na bok albo usiąć. Az sie boję myśleć co będzie dalej.
Miłego dnia Kochane!