reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Anecia1111 - czekamy na zdjecia lozeczka i wozeczka :tak::-) a teraz lez ladnie i odpoczywaj :tak::tak:
duralex - ja mam cesarke dokladnie tydzien przed terminem, ale w Pl robia chyba 2 tyg - 10 dni.

Ciamajdko - to teraz usiadz sobie kochana na podlodze, lyzeczka w raczke i szamaj pyszny serniczek :) to pewnie nie bardzo odpowiednia chwila, aby poprosic Cie o przepis??:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Cześć Dziewczyny!

Pajkaa ja mam 100% bawełny, ale porządne są to ręczniki, super wchłaniają wode i są bardzo delikatne ;). Historia ręczników jest smieszna trochę. Bo dostalismy kilka fajnych kompletów w prezentach slubnych. Część jest używana, a "swoją część" jak to określił mój Małżonek " będę trzymał dla naszego dziecka". No i w sobotę byliśmy na stryszku i wybrali jakie nam pasują dla dzidziusia z Męzowej nowej części ;-)
Mallaika, Ola_ fajnych prowadzących szkołę rodzenia i ciekawych zajęć życzę!
Ehtele na początku Małej tetno trochę zanikało, ale szybko się unormowało i wszystko w porządku. Kochana teraz to już do porodu zleci raz dwa, tym bardziej, że na tym etapie wszystko zdarzyć się może. :tak:
Niuunia ja też jeszcze nie mam siary, ani jednej kropelki. Również nie zamierzam sie tym faktem denerwowac, najważniejsze by po urodzeniu cycuchy zaczęły produkcję ;)
Alaa, FiuuFiuu kciuki zacisniete mocno! Powodzenia!
Monika8112 nie zamartwiaj się w przyszłym tygodniu popierzeszi poszykujesz wszystko. Ja tez czekam na pogodę, bo remoncik skonczony i ruszam z praniem dla Maluszka. Od przyszłego tygodnia obie sie za to weźmiemy;-)
Ciamajdka powodzenia na wizycie! I w ogóle w ciągu dnia bo masz plan taki jaky doba ze 40 godzin miała:). o Boziu współczuję z tym sernikiem!
Madziujka ja mam taki ból krocza, że czasem cięzko to wytrzymać;/. Najgorzej jest w nocy jak przyjdzie sie przekrecić z boku na bok albo usiąć. Az sie boję myśleć co będzie dalej.

Miłego dnia Kochane!

Kurde powiedzcie mi dziewczyny skad wy bierzecie tyle sily na to wszystko.. ja teraz ogarnelam pokoj i jestem zmachana na maxa.. a jeszcze kuchnia mnie czeka i łazienka do posprzatania... Podziwiam was, chyba ze to ze mnie taki len jest w tej ciazy..

kiedys sprzatanie mieszkania zajmowalo mi jakies 6 h. w ciazy dzielilam sobie to na dwa dni, oczywiscie z przerwami. a od 2 czy 3 miesiecy sprzata moj maz. ja tylko jakies kurze i rzeczy do ktorych nie trzeba sie schylac. no i nagminnie co tydzien przecieram szyby.

A jeszcze mam jedno pytanko do was bo mnie to zastanawia.. Wasz ginekolog badał wasze piersi już? Bo mnie martwi,ze jeszcze ani razu mi nie badał. Jutro sie wybieram do niego i sie zastanawiam czy w koncu mi zbada bo to juz w sumie 32tydzien zaraz bedzie.

ciamajdko- sorry ale jak przeczytałam o tym serniku to taki śmiech mnie ogarnął że szok:) już sobie ciebie wyobraziłam jak siedzisz na podłodze z łyzka i wcinasz go z tych ścian i lodówki!

ola- ja energie mam tylko rano, więc dlatego dziś sie zdomogłam i zabrałam sie za to sprzątanie bo bym kurzem zarosła,a teraz już siedzę i nic nie robię! jeszcze mi jedna pralka z kocykami i rożkami do małego została do powieszenia.

cayra, SGC, badanie piersi miałam tylko raz w 26 tyg. jak byłam na badaniach w szpitalu to wtedy na wizycie ordynator mi badał!

co do ciągnięcia krocza i innych bóli to mam to samo, w nocy masakra z przekręcaniem się na boki, a jak chodze to mam wrażenie że małego zaraz zgubię:) wydaje mi sie że jest bardzo nisko.
co do torby to chyba musze zacząć jak pakować, tylko muszę dokupić jeszcze 1 koszulke do karmienia bo mam 1, coś na popękane sutki i te wielkie podpaski na poporodzie! resztę chyba mam, ale to się okaże w praniu:)

jak masz czysta podłogę, to nie sprzątaj poczekaj na Tobiego zjecie z miejsca wypadku :D

mi gin badał piersi na pierwszej wizycie w 7tc a teraz pewnie tez pogmera

reklama
Zapraszam na orzeszki w miodzie:)Próbuję się doenergetyzować, bo planuję prasowanko… A leniuch od kilku dni mnie nie opuszcza nawet na moment…

Andzia dobrze będzie!:) Za wszelkie egzaminy kciuki mocno zaciśnięte:)

Ehtele no staram się, ale nie mogę uwierzyć, że już nic Olkowi nie kupisz…:) Przepraszam:)

Alaa, Fiuu kciuków nie puszczam!:)

Ciamajdko, Pajko ja też już nie mam siły na te reklamy społeczne na TVN…

Ciamajdko trzymam kciuki za wizytę:) Tortownica podła!

Aneciu dmuchaj, dmuchaj, my Cię rozumiemy:) Odpoczywaj ile potrzebujesz:)

Pajeczko to zdrowiej szybko!!!:)

Do góry