reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Fiufiu najlpesze podejście;-)
po drodze jeszcze czekaja nas może nie wszystkie kryzysy laktacyjne wtedy tez potrzeba dużo siły i zaparcia...ale da sie;-)
Izunia dasz rade...a herbatka teraz?;-) chyba nie potrzebna...;-)

no nic ide sie położyć bo pannie Młodszej nie podoba sie jak siedze i jej glowe juz na udzie czuje:-D:-D
dobranoc

ja juz po wizytach jestem padnięta :)

bombusiu odpoczywaj- fajnie ze masz takie mozliwosci- czuj sie jak na wakacjach:))))))))))

pajkaa
oby te korzonki w koncu odpuscily!!! tesc pewnie bedzie bardzo wzruszony- daj znac potem jak zareagowal!!!

fiuufiuu doskonale cie rozumiem. ja tez niedawno wszytsko pakowalam i sie zalamalam ile tego wszytskiego jest. przy okazji zrobilam pozadek w ciuchach i oddalam caly jeden wor- to juz cos:)))))))))))

monika373 ja mam konto osobiste i oszczednosciowe w Milenium i jestem zadowolona. mysle ze lokate tez bym tam zalozyla.

a ja dzis od rana caly czas gdzies biegam.najpier bylismy w ikei kupic lampe dla malej i lustro do lazienki, potem na wybory- najpierw do lokalu wyborczego mojego meza potem do mojego- bo jestesmy zameldowani w innych miejscach. a na koniec zakupy bo lodowka pusciutka byla i kupilam sobie karmii:)))))))))) takze wieczorkiem sobie wypije- taka juz mam ochote ze szok. a czy u was tez tak duszno? ja juz wytrzymac nie moge.

a moj maz sklada szafe dla malej- oczywiscie nie sam tylko z chlopakiem mojej siostry i mowie wam sa tacy smieszni ale nic sie nie udzielam:)))))))))
teść hmmm zszokowany :p

ja dziś i wczoraj grilowałam z moim mężem:) więc na tydzień mięska z grilla wystarczy:)
wybory zaliczone:)
teraz oglądam avatar na dvd
bombusia-zazdroszczę takich wakacji, ja też bym chciała żeby ktoś nade mną poskakał:)
malagonia miałaś dziś takie same bóle brzucha jak ja, co zrobiłas? ja myślałam że oszaleje rano nie mogłam z łóżka zejść.
fiuufiuu współczuje tej przeprowadzki a tu jeszcze obrona lada dzień:)

pajkaa ja cały czas biorę aspargin ale oczywiście dziś rano była zaliczona no-spa bo normalnie ruszyć się nie mogłam:( wizyta dopiero za tydzień!
z gorszych wiadomości mąż jutro znów na delegacje do Wałbrzycha cały tydzień będę sama w domu:(
jam mi przywiozą tą komodę w tygodniu o ile przywiozą? to chyba ją sama skręce:) bo nie będę mogła sie doczekać aż Michał wróci.
ja w szpitalu miałam własnie 3xnospe i 3xmagnez :)

Ciamajdko popieram jestem za :)
ja mówię juz dobranoc

Dziewczynki ja się tylko melduję, że żyję-dzień był kanapowy i zleciał szybko... Poczytałam Was, współczuję cierpiącym, cieszę się z balującymi, pozdrawiam wszystkie:) Do jutra:)))

Oj dziewczynki właśnie zrobiłam sobie stópki i tak mnie plery bolą że :szok:, nie wiem czy nie przedzwonie do gina z tym, bo wizyta dopiero 30.06 a tu co dzien to gorzej z nimi, wieczorem nie idzie się ruszyć :no:
(będe karmić piersią, będe karmić piersią) z tym nastawieniem muszę zasnąć hihihihih i wstać rano :-D
Kolorowych snów życzę dla was i dzidziusiów :-)

Ciamajdo mam nadzieję, że spędziłaś miły weekend i wspomnienia ostatnich dni będą niosły usmiech na Twoją twarz, bo jakąś dziewuszką bez stylu i klasy to Ty się kochana nie przejmuj, wiesz co o tym myślę ;-)

Ehtele Dała nam połowę, ale powiedziała, że resztę da Nam jak maleńka już będzie na świecie :-) Nie wyjaśniła co prawda o co chodzi, ale zachowała się przy mnie dużo lepiej niż jak Marcin sam do Niej pojechał :-)

Dziewczyny od wczoraj mam wrażenie jak by mi coś wlazło w miednicę i tak strasznie mnie boli, że jak chodzę to kuleje :-( A to wszystko przez głupie grabienie działki :-(
A po całym dniu chodzenia doszedł mi jeszcze ból kręgosłupa :-( Więc idę teraz się położyć...

P.S. Jeden kotek został zarezerwowany :-) Jeszcze 4 do oddania :-)
Pozdrawiam Was wszystkie:-)

Piszę oficjalnie!!!!

Z góry przepraszam, jeśli kogoś urażę, jednak jako jeden z moderatorów naszego wątku czuję się w obowiązku poinformować i przestrzec nasze sierpniówki, że Tina1987 i samotronka87 to ta sama osoba.

Ma to samo IP, nie wiem, jak można nie pomyśleć o takim drobnym szczególe zakładając dwa konta.

Osobiście 2 konta na tym samym IP mnie nie rażą w tej osobie (co i tak jest niezgodne z regulaminem forum), jedynie jej dwulicowość, co objawiło się na naszym wątku o imionach.

Nie będę oceniała zachowania tej osoby, ale też nie będę tolerować takich osób na naszym forum.

Sprawa została zgłoszona do Administratorów naszego forum BabyBoom. Zostaną podjęte "jakieś" działania w ciągu 48 h, niestety nie wiem jeszcze jaki będzie ich efekt.

Mam nadzieję, że był to pierwszy i ostatni taki przypadek na sierpniówkach.

Dziękuję wszystkim dziewczynom za czujność...

Oj i nie dała się pobawić :-p a miało być tak zabawnie wyjawiłaś sekret naszej koleżanki :p ale bardzo dobrze zablokować trolla;-)

Oj dziewczynki właśnie zrobiłam sobie stópki i tak mnie plery bolą że :szok:, nie wiem czy nie przedzwonie do gina z tym, bo wizyta dopiero 30.06 a tu co dzien to gorzej z nimi, wieczorem nie idzie się ruszyć :no:
(będe karmić piersią, będe karmić piersią) z tym nastawieniem muszę zasnąć hihihihih i wstać rano :-D
Kolorowych snów życzę dla was i dzidziusiów :-)

Iza to tak samo jak kobiety z małymi iustami mogą miec wiecej pokarmu niz te z miską D,E,F :) także siara nie am tutaj podobno nic do rzeczy :)

życze spokojnej nocy dobranoc :)

reklama
A przeszło mi przez myśl, że za szybko po kompromitującym wejściu jednej osoby tak nagle pojawiła się druga, podobnie pisząca:), ale nie przylożyłam się. Swego czasu moderując parę lat na innym forum po jakimś czasie miałam juz "nosa" i nawyk sprawdzania "nowych", ale to stare czasy i instynkt osłabł:D
Brawo Ciamajdka:)

A ja życzę Paniom słodkich snów:)

Do góry