reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

fiuufiuu ja wlasnie wypilam karmi i powiem ci bylo pycha- tak dawno nie pilammmmmmmm. od razu mi lepiej.
a z ta przeprowadza to spokojnie- nie przepracowuj sie- wiem co czujesz bo mialam podobnie.

reklama
wiem, że trzeba to przeżyć. Nie wiem, czemu tak padłam...wcale dużo nie zrobiłam. Może pogoda, ciśnienie...albo po prostu gorszy dzień.

Taaaa Karmi- jedyna przyjemność ciężarnej baby :D zdrówko!

fiuufiuu przepraszam ze tak z innej beczki ale mialam sie juz dawno ciebie zapytać, z ktorej częsci Szczecina jesteś ? Nie wiem czy w dobrym temacie poruszam temat, ale tak szybciutko, to moze nikt nie zauważy :-D

Ostatnia edycja:
ja dziś i wczoraj grilowałam z moim mężem:) więc na tydzień mięska z grilla wystarczy:)
wybory zaliczone:)
teraz oglądam avatar na dvd
bombusia-zazdroszczę takich wakacji, ja też bym chciała żeby ktoś nade mną poskakał:)
malagonia miałaś dziś takie same bóle brzucha jak ja, co zrobiłas? ja myślałam że oszaleje rano nie mogłam z łóżka zejść.
fiuufiuu współczuje tej przeprowadzki a tu jeszcze obrona lada dzień:)

pajkaa ja cały czas biorę aspargin ale oczywiście dziś rano była zaliczona no-spa bo normalnie ruszyć się nie mogłam:( wizyta dopiero za tydzień!
z gorszych wiadomości mąż jutro znów na delegacje do Wałbrzycha cały tydzień będę sama w domu:(
jam mi przywiozą tą komodę w tygodniu o ile przywiozą? to chyba ją sama skręce:) bo nie będę mogła sie doczekać aż Michał wróci.

Ale jaja, ja urodziłam sie na Witkiewicza, gdzie mieszkają moi dziadkowie, a teraz koczujemy na Żelechowie :-)
Moze kiedyś sie widziałyśmy i nawet nie wiemy ;-)

Też obaliłam Karmi i paczuszkę chipsów...

nerwa mam, nie nadrobię postów dzisiaj..

jak mnie wnerwiają SPAMY:wściekła/y:
niech mi ktoś jeszcze raz z allegro wyskoczy i nie będzie z "naszej paczki"...:/

miałam jeszcze coś napisać o kimś ale się zastanawiam czy warto se psuć wątrobę...chodzi mi o forum.

reklama
Do góry