reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Wuzelek a nie mówiłam:-D - moje gratulacje:-p:-p Super, że wszystko tak dobrze...

Niuunia masakra, jak ja nie lubię takich lekarzy...bo z NFZ to już można wkładać wzierniki i palce tak, że boli... i oczywiście, jeszcze wynajdzie jakieś choroby dodatkowe...to jakaś totalna maskara jak tak można...:no::no: No ale najważniejsze, że już po wszystkim...Ja prałam tylko poszewki, wkładów nie:eek: A trzeba? hmmm

Bogusia007:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: kochana takie maciupki te literki w pierwszym poście, że łoczy mnie bolą. Buzi:-D:-D

u mnie popadało teraz wyciągnę męża na jakiś spacerek...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie
Ale miałam wczoraj dzień, taki dół mnie dopadł aż sie poplakałam. Brzuch wydaje mi sie ogromny, ledwie się ruszam, chodzę jak żółw, ogólnie słonica ze mnie choc to dopiero 30 tc. Mały wariował, bruch się napinał. Dobrze że był mąż w domu i starał sie mie pocieszyć, no i dziś też taki słodki i milutki dla mnie, a ja nadal czuje się coraz większa i ociężała. A tu jeszcze 2 miesiące:szok:
Bombusiu super masz z tym wyjazdem, odpoczniesz na maksa, mama na pewno będzie koło ciebie biegać.
Andzia pocieszajace jest twoje sprawozdanie ze szpitala, ale nie wybieraj sie tam już wiecej, ewentualnie tylko urodzić ;-)
Koralowa nie przemęczaj się, zostaw trochę na później. A może ktos to zrobi za Ciebie;-)
Wuzelek fajnie że na wizycie ok, tak jak napisałaś, oszczędzajcie się.
Podziwiam Was, spakowane, poprane, poprasowane, łóżeczka zakupione, wózki też, tylko rodzić...Ja nic z tych rzeczy, mam jeszcze cały lipiec aby to na spokojnie zrobić bo termin jest na 28 sierpnia.
Mojej siostrze śniło się że urodziłam córeczkę i mnie tez się śni przewaznie dziewczynka, może ze 2 razy śnił sie chłopiec, na usg było dobrze widać że będzie syn. Już nie wiem co o tym myśleć.
Oczywiście jutro upieke bombusiowe ciasto, przepis mi znany ale dawno nie używany.

ehtele tak pytam o te wkłady, bo sama zgłupiałam. Czytałam, że niektóre piorą, ale osobiście uważam, że jest to zbyteczne, bo dzidzia ma styczność tylko z pościelą. Moja gin jest też z NFZ ale jej badanie to pikuś delikatnie a ten babsztyl - bo inaczej tego nie nazwe wrr :wściekła/y:
wogóle 2 dni mnie nie było a tu widzę jakieś zmiany avatar i blog - normalnie szalejesz kochana :-p

oki uciekam poleżeć. Później zajrze, bo sama zostałam na weekend :-(

Ja życzę miłego weekendu. Idę odpoczywać, a od jutra nauka do obrony :)
Oby pogoda dopisała wszystkim wakacjującym, martusce, wuzelkowi, bogusi etc. :)

wuzelek-ciesze się że na wizycie wszystko ok. i że szyjka trzyma:)

urszulko -chyba każda z nas powoli czuję się jak słonica:) ja też dziś mówię do męża że czuję jakby mi ktoś kamieni do brzucha nakład.

czekam za komodą już mnie szlak trafia, sklep meblowy czynny niby do 18 jak zadzwoniłam tam o 17.20 żeby potwierdzić czy na pewno przyjadą to już mi się faks włączał:(jak nie przywiozą dziś to jutro będę ja robiła awanturę, tak jak CZEKOLADA.

zielona no niby moglam jej tak powiedziec ale jkaos tak glupio mi bylo bo ona przyjechala 5 minut przed moim wyjsciem a jechala z dosc daleka. no trudno. jesli chodzi o antykoncepcje po porodzie to jestem za spirala!
ja dopiero zaczynam pakowanie torby- najpierw trzeba bylo ja wyprac bo strasznie zakurzona po remoncie byla a teraz pakowanko:)))))))

lea28 gratulacje udanej wizyty!!!!!!!! i smacznego- ciacho jest naprawde boskie.a mezem sie nie przejmuj.

kasia2506 super ze wycieczka wam sie udala a mala zadowolona. a twoj M. rzeczywiście bardzo duzo pracuje- musisz z nim porozmawiac bo na dluzsza mete tak sie nie da.

koralowa no widzisz- jak AC pokryje to super. teraz juz sie nie denerwuj.podziwiam sie- ja juz nie mma sily myc okien- myje je moja kochana mama albo siostra- bardzo pomagaja. a tego w sypialni chyba nie ma sensu myc- po remoncie umyjesz.

bombusia milego wypoczynku!!!!!!!!!! odpoczywaj ile mozesz kochana.

ja dzis pospalam i niedawno wstalam. nic mi sie nie chce.lennnnnnnnnn

Dziewczyny rzucam takie hasło: kiedy planujecie chrzciny dziecka?? te ocziwuście, które planują :-) bo ja dzisiaj przeszłam wojnę z mamą na ten temat i jestem ciekawa Waszych opinii.

wuzelek-ciesze się że na wizycie wszystko ok. i że szyjka trzyma:)

urszulko -chyba każda z nas powoli czuję się jak słonica:) ja też dziś mówię do męża że czuję jakby mi ktoś kamieni do brzucha nakład.

czekam za komodą już mnie szlak trafia, sklep meblowy czynny niby do 18 jak zadzwoniłam tam o 17.20 żeby potwierdzić czy na pewno przyjadą to już mi się faks włączał:(jak nie przywiozą dziś to jutro będę ja robiła awanturę, tak jak CZEKOLADA.

Monika ja jak mówię mężowi, ze czuję sie jak słonica mój mąz mi mówi " Kochanie wiesz jak cudnie wyglądasz w ciąży?? Koszmarnie to wyglądałaś przed ciażą":confused2:

my prędzej jak na Boże Narodzenie to na pewno nie czyli jak mały będzie miał jakieś 4 miesiące:) a co cie tak mamusia zdenerwowała?

Bo ogólnie chcemy ochrzcić z paru względów dopiero w kwietniu bo niestety będzie to większy wydatek dla nas bo musimy to zrobić w restauracji z powodu ilosci osób i moja mama się oburzyła, z edopiero jak dziecko bedzie mialo 8 miesięcy no załamka

reklama
No i lipa nie pospalam sobie za duzo telefon mnie obudzil :-:)-( Wybaczcie kochane ale ja dzisiaj nie mam sil na odpisywanie i ten humor cus nie chce mi wrocic!

Pajko dlaczego wojna z mama?
Jesli chodzi o temat chrzcin to mnie sie ryczec chce jak sobie pomysle. Ja nie chce zadnej wielkiej imprezy myslelismy zeby poprostu pojsc z kosciola na jakis objadek tylko z dziadkami i chrzestnymi tylko problem jest taki ze my chrzestnych nie mamy (oboje jedynaki, i mamy baaardzo male rodziny , w dodatku moi rodzice mieszkaja w Polsce , ja znajomych tu nie mam zadnych a znajomi mojego M to juz wogole katastrofa...) ach nawet nie mysle o tym:no::no::no::no:
ja myslalam tez o Swietach Bozego Narodzenia

Ostatnia edycja:
Do góry