Czytam Was co jakiś czas, ale jestem tak bardzo gdzies zmęczona, ze nawet nie myślę... byłam w międzyczasie w sklepie... dziewczyny powiedzcie mi, jak Wy to robicie? porządki, zakupy, bieganie tu i tam, gotowanie
zmiłujcie się.. ja mam ledwo siłę leżeć
co do przedszkoli to nie wypowiadam się, bo nie mam zdania na ten temat wcale a wcale..jeśli chodzi o biustonosze to nie planuję na arzie kupować, albo i wcale, ja nienawidzę cyckonoszy...
urszulka202 czyli toxo masz głowy:-) ZUS był łaskawy widzę...
ja czekam na US.
pati1982 no i jak? nie przegonili Was w tym szpitalu?
Pajko błagam, daj mi trochę tego sernika...
martuska85 powodzenia na USG
Aga_Natalia wiem, że sam wczesniejszy poród może być stresem, tyle rzeczy się nie zrobiło, i człowiek się martwi o zdrowie maleństw.. ale proszę daj nam znać, jesli tylko masz ochotę jak to wszystko się działo i co czujesz...
bądź dobrej mysli...
polianno dzisiaj mi lepiej...dzięki
wiesz... ja standardowo, nie chcę oceniać Twojego męża... on sie po prostu przyzwyczaił, tak mu jest dobrze, że pomarudzisz, sama zrobisz, a on to przeczeka..
APEL: NIE WYCHOWUJMY TAK SYNÓW... NIE RÓBMY Z NICH TAKICH LUDZI! uważam że takie podejście faceta do życia to tylko i wyłącznie wina matki ... ojciec z reguły jest tak samo wychowany we wczesniejszym pokoleniu, więc również nic dobrego synowi nie przekazuje...
polianno ciesz się, że masz córeczki (jedna w brzusiu) bo maja z kogo brać przykład-jestes aniołem jaki może wymarzyć sobie facet, piękna, dobra i wrażliwa... i chyba niedoceniana...:-(
u mnie truskawki po 3,50-4 zł...kilogram.. więc zakupiłam 2
Black_Opal wiesz co? może to dziwne odczucie ale jestes chyba jedyna na forum która cos takiego czuje.. zostałas wybrana
ciekawe jak to słyszysz... poczytałam z tego forum co linka podesłalas i widzę że to fakt jest, to strzelanie... więc nie masz się czym martwić
navijka widzę, że teściową to masz wygodnicką...
Niuunia trzymaj się!!!
będzie dobrze, musi być...
ewelinka2106 ja bym się nawet nie zastanawiała czy iśc do szpitala... nic na własna rekę... !!!!!!
gorąca to już nie ma od dwóch dni chyba... i żadna się tak na puchnięcie nie skarży oprócz GSC więc myślę, że lekarz na pewno ma rację..
Ehtele Ty nasza kuchareczko.. jaką masz fajna sentencję w tytule bloga
wow...
Tobi jeszcze nie dzwonił więc został w tej pracy co miał na 10
ta mu bardziej odpowiadała od początku... nie chcę przesądzać ale będzie prowadził sklep internetowy jednego ze sklepów muzycznych w Polsce, będzie zajmował się cała oprawą graficzną, reklamą i sprzedażą... tyle wiem
bo o projektowaniach w róznych językach internetowych nie mam pojęcia, a o to też chodzi..
druga praca to była czysta praca fizyczna na produkcji sprzętu AGD.
NADAL TRZYMAMY KCIUKI!
Co do T.. bo opisywałyście zachowanie swoich facetów odnośnie zachowania męża naszej kochanej polianny...
T. jest typowo ścislym umysłem, ciężko zmienić jego zachowanie, ma wpojone swoje "widzimisię" w pewnych kwestiach i basta...
i narzekam czasami na niego jak jasna chole**ra, to fakt...
i szczególnie to się zaczęło w ciązy, więc pewnie ma związek z moim organizmem i innym patrzeniem na świat przez pryzmat ciązy..
ale jest naprawdę dobrym facetem, stara się, ciągle mówi że mnie kocha, zasypia z ręką na brzuszku i rano zawsze głaszcze, zmywa czy go o to poprosze czy nie, zawsze robi zakupy, zawsze je nosi sam, jest dla mnie wyrozumiały, jesli poproszę to poodkurza, nawet umyje podłogi lub zetrze kurze, nauczył sie nawet wstawiac pranie bez poproszenia z segregacją kolorów
więc wiem, ze mam w nim pewne oparcie, a jeszcze gdaczę, że wielu rzeczy nie robi sam z siebie tylko sie naprosić muszę...ehh, co za baba ze mnie..
ale czasami to mnie do takiego szału doprowadza, szczególnie z "miłością" do komputera i wszystkich pochodnych tego sprzętu, że mam ochotę wyrwać mu wszystkie włosy z głowy.. same wiecie, jak czasami się tu wyżywam słowami, żeby mu krzywdy nie zrobić
własnie zadzwonił..
a więc praca polega na projektowaniu stron internetowych, prowadzeniu sklepu internetowego, tłumaczeniu korespondencji z firmami amerykańskimi w sprawie towarów, korespondencja z prasą... itp...
zatrudniony!!!!!!!