Czesc dziewczynki!
Troche o sobie
Bylam wczoraj do północy na imieninkach u rodzinki,,, dzis cały dzień na wsi u mojego T taty i babci.. grill i te sprawy .. karczek mniam
Stopy są spuchniete jak były nawet jak jest taka super pogoda chłodno to spuchniete no coz... powiem przy wizycie u swojego gin o tym...
Ale przyznajcie pogoda rewelacyjna jak dla nas :-) Mi to teraz nawet chłodno jest hehe;-) ale nie bede narzekała :-)
Bombusia ja tez dzis zalozylam krotki rekawek na wies i tez mi było chlodno ale przyznaje faaajniiee w koncu moze byc taka pogoda do sierpnia hehe :-) A co do zakupków to sporo ich zrobiłaś :-)
Ja tak samo mam ze najpierw sobie pochodze zobacze ceny i pozniej kupuje bo tez sie kiedys wkurzyłam ze coś kupiłam drozej a pozniej zobaczyłam ta sama rzecz o połowe taniej
kassia181 no my tez wlasnie polozylismy wykladzine i jest lozeczko hehe :-)
monika8112 nom to pewnie mi tez gin przepisze jakies tabletki na te puchniecie.. Ale uspokoilam sie troszke bo w rodzinie byla niedawno kuzynka w ciazy i powiedziała ze tez jej tak puchły wiec sie troszke uspokoiłam .. uff
milusia83 10h jazdy samochodem oooo
Ja nie wiem czy bym wytrzymała hehe.. Ledwo wytrzymuje juz godzine hehe
Ja tez sie poce nie martw sie.. i chyba kazda z nas w ciazy tak ma... ale trzeba jakos to przetrwac :-) Teraz beda chlodniejsze dni wiec cieszmy sie hehe
Lea28 - ja tez pomalowalam sobie paznockei sama tez bylo ciezko i niestety wyszlo fatalnie ale juz nie mam sily poprawiać :-( aaa nawet sie tym nie przejmuje hehe i tak mam stopy jak u swinki balerony popuchniete wiec co mi tam
Pajkaa - mniam mniam lody z mc donalda mmmmmmmmmmmm :-) ale wiesz co tez mam ochote wielka teraz na czeresnie oo tak
_Ramka_ Witamy :-)
ehtele ooo już masz wszystko gotowe dla dzidzi :-) Ja nie wiem kiedy zabiore się na to pranie i prasowanie.. jeszcze musze jedną ture ciuszków od kuzynki wziąść,.. :-) Tak własnie planuje na koncu czerwca poprać sobie hee
navijka - no niestety przyszlo ochlodzenie a stopy dalej popuchniete ... nawet jak wstaje po nocy sa spuchniete .. bede musiala to wszystko powiedziec lekarzowi.. ale wizyta dopiero 23czerwca.. jakos wytrwam .. jutro lece kupić sobie nowe buty jakies bo juz w swoje sie nie mieszcze
A co do twojej mamy to masz super kochaną mamę hehe ze odlozyla ci ciuszki tylko szkoda wlasnie ze nie bedzie jej w sierpniu
Martitka -- o sporo zjadłaś hehe ja dziś grila też miałam i zjadłam 3 duze karczki i jedno udko z kurczaka hehe mniam
Kiniusia to pracowity tydzien ci sie szykuje hehe :-) Ale zazdroszcze ci tego usg
ja bede miala dopiero chyba na poczatku lipca buuuu nie doczekam sie chyba ehehe