reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Lea28 - to fajnie :-) no proszę nawet pazurki machnęłaś ;-)
Kasikz - dasz radę, już z górki mamy:tak:
Wuzelku - u nas też coś koło 16 stopni, powiedz mi co można na katar alergiczny oprócz wapna (wiem że ty ostatnio cierpiałaś)

reklama
Pati nic nie można... To znaczy można sobie psikać roztworem wody morskiej, żeby wypłukać alergeny, ale nie wiem, na kogo to działa... Na mnie niestety nie. Przeczekać:)

Ech obawiałam się że tak napiszesz :-( na mnie te sole morskie też nigdy nie działały... No cóż, pozostaje mieć nadzieję że jutro będzie lepiej...

JUPII prasowanie skończone, ciuszki Olka pachnące i wyprasowane czekają na niego w komodzie... Jutro po kupnie torby w biedronie zaczynam pakowanie do szpitala:tak::tak: Wózeczek też zamówimy w przyszłym tyg i już może wybijać godzina zero:-):-)

Lea28 cieszę się, że humorek już lepszy:tak: Grill to świetna metoda odstresowania i koniecznie weź na niego całą listę, którą nam tu wyłożyłaś;-) i daj zanć jak im smakowały małosolne hihih:-D:-D

Bombusia no to rozumiem, dla takiego kochanego męża to też bym kaftaniki kupiła hhehe:-D:-D:-D Cena skarpetek rewelacja - i w ogóle gratuluję udanych zakupów:tak: W biedronie będę już o 8.00 też jestem ciekawa... A egzamin mam o 11.00 - i jeszcze przez najbliższe dwa dni będę Was nim męczyć:-):-)

kassia181 koniecznie wklej zdjęcia pokoiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monika8112 zakupy pełna parą:-) Oczywiście czekamy na zdjęcia - znajomych to masz kochanych - tylko więcej pranie będzie hehhe:-p:-p:-p:-p

milusia83 mnie właśnie bardziej martwi Twój samotny powrót niż wyjazd do...:sorry2: Kurczę ludzie to zwierzęta, będą walczyć o miejsce siedzące...Obiecaj przynajmniej, że zatopisz gołe stopy w piasku hehe:-) Morska bryza - szum fal i ten piach...wakacyjny klimat...Uważaj na siebie kochana...A co do lodów to koniecznie muszę wypróbować:-D

Ramka witaj, jak najbardziej zapraszamy:-D:-D Napisz coś o sobie, który to tydzień ciązy, jak do tej pory przebiegała:tak::tak:

marulka
gdzie jest?????? Jak się jutro nie odezwie to będziemy ją męczyć smsami;-)

AŁA OLEK SKOPUJE MI ŻEBRA!!!! - BOLI

Ostatnia edycja:
Ufff doczytalam z 10 stron znowu no i witam popoludniowo!

Lea - mam nadzieje ze u Ciebie juz lepiej w zwiazku z tym kopniaczka nie przesylam. U mnie te same akcje jak nie pospie tak jak trzeba to lepiej zejsc mi z drogi :)

Pajka - to u Ciebie smierdza kola z wozka (chyba ze cos pochrzanilam znowu) - moze odkreccie i na balkon z nimi niech sie skubane wietrza, znam ten bol bo mi tyz wszystko w ciazy smierdzi:)

Martitko - piekne widoczki takze z grillka nie rezygnuj, a jak jedynym problemem by wyskoczyc w bikini sa np. udka i poopka to moze w samej gorze od bikini i w spodniczce - oczywiscie w cieniu - najpierw wszyscy nagapia sie na bebenek no i potem juz luz hehe

GSC - mam nadzieje ze nozki juz lepiej jak przyszlo u was ochlodzenie...u nas ochlodzenie sie skonczylo czyli epoka normalnych stopek rowniez...no coz przezyjemy,przynajmniej mam ta swiadomosc ze razem razniej...chocby tylko puchnac:p

Bombusia - nasza Matilde wykrecila sie juz z polozenia glowkowego i siedzi sobie znowu w poprzek.....hehe pozostaje mi znowu czekac na jej skok na glowke...no ale marudzilam ze mi niewygodnie to mam za swoje. A wogole to w piatek tesciowa zezarla resztke mojego sernika - TEGO CO JEJ NIE SMAKOWAL - nawet okruszek sie nie ostal grrrrrr. Stwierdzila ze zezarla zeby sie nie zestarzal (mial 1,5 dnia) myslalam ze jej pusta blaszka w leb przyloze. Na cala akcje wrocil z pracy moj M i tez mu sie sernika chcialo - skonczylo sie na tym ze mam zakaz pieczenia:szok: bo reszta rodziny wszystko wymiecie a dla nas to nawet okruszki nie zostaja. Takie to uroki mieszkania z tesciami, aby tylko do jesieni....A tak mi sie na dzis chcialo fale dunaju upiec....

Cosya - wspolczuje akcji z przyjaciolka...jedna z moich kolezanek rozpakowala sie w maju no i okazalo sie ze maly ma zespol Downa.....jak tego nie wykryli przez cala ciaze to normalnie szok:szok:....no i ona tez nic sie nie odzywa nie odbiera tel., nie odpisuje na smsy....musze jej chyba dac wiecej czasu...na pewno nielatwo ochlonac:-(

Do wszystkich obdarowywanych przez najblizszych - moja mama zaskoczyla mnie nieziemsko!!! Miedzy mna a moim bratem jest 19 lat roznicy, no i jak sie maly urodzil to moja mama wszystkie te najmniejsze ciuszki zostawila i pochowala. Podokupowalam pare rzeczy i mam zapas ciuchow na 2 lata chyba (wiadomo zawsze i tak sie cos dokupi) Na dodatek mowi do mnie tak : widzisz 10 lat czekaly i sie doczekaly hehehe. Nie ma to jak MAMA :) smutno mi tylko bo wiem juz na 100% ze nie przyjedzie w sierpniu:-(

U nas tez wczoraj byly lody z Maca:) no i dzisiaj kurczaczek z grilla w ukochanej knajpce!!!

Grillujacym zycze smacznego, odwiedzajacym rodzine milego wspolnego czasu a nudzacym sie napawania sie nuda bo zaniedlugo drastycznie sie skonczy :p ja to sie samotnoscia i swietym spokojem napawam - zobaczycie jak pzryjdzie sierpien i bedziemy po kolei znikac z forum :)

Buziaki dla wszystkich mamusiek!!!

No i oczywiscie dolaczam sie do trzymania kciukow za Ehtele 17.06 o 11:00!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ehtele może chcesz wpaść do mnie na prasowanie, ja niecierpię tego robić:( a jak mi w piątek przywioza komodę to pewnie zmobilizuję się do prania powoli:)
jutro moja rocznica, właśnie oznajmiłam mojemu mężowi jaka mam dla niego niespodziankę! umawiałam się z gościem od motolotni że możemy przyjechać po 18! oby nie padało.
wdrażam plan urabiania mojego męża na wyjazd na mały urlopik nad morze do nas na działkę ale bez reszty rodzinki:) bo jak nie pojade do końca czerwca to juz wogóle bo później to wolę być na miejscu jakby miało się zacząć coś dziać, odpukać....

Wlasnie wrocialm zjadlam 4 kielbaski i 2 szaszlyki, nozki pomczylam(wygrzebalam dlugie spodenki na gumce i obcisly topik, ) mialyscie racje dziewczyny, ale 1h30 to max jak dla mnie na takim sloncu:-p

Milusia- Co do podrozy w ciazy to uwazaj bo ja kilka dni temu dostalam skurczu na autostradzie, stopa wygiela sie w lewa strone i nic ni moglam zrobic, ledwo zdazylam zjechac na awaryjny:szok: Co do jezorek to mam znajomych z Noirwegii i oni tez porownuja te stad do swoich;-)

Ehtele-Zazdraszczam konca prasowania:-)

Niuunia -Mam nadzieje, ze jutro humore bedzie lepszy:-)

Kasikz-Naprawde wspolczuje Ci serdecznie bo sama spedzilam zaledwie3 tygodnie w lozku ,ale teraz to juz z gorki;-)

Ramka-Witaj na forum!

Pajka-Lody z MC pyszotaaaaaa

Ehtele- Widze, ze Olek tez tak daje po zebrach, teraz jest ponoc zaczyna sie najgorszy okres i trwa do 36TC.Pozniej macica opuszcza sie i ma byc juz lepiej;-)

Navijka- Wspanialy prezent Ci mama zrobila. Moja mam rowniez nie przyjedzie w sierpniu bo ja zbytnio nie interesuje:no: dobrze , ze chociaz tato mnie odwiedzi:-)

navijka tekst o przyłożeniu teściowej pustą blaszką mnie rozwalił:-):-)
Kochana masz mamusię..na prawdę szkoda, że jej nie będzie w sierpniu:-(
A egzamin 16.06:-p Dziękuję za trzymanie kciuków:-D

monika8112 jasne, jutro wpadnę na małe prasowanie do Ciebie hheheh:-p:-p:-p
urabiaj męża, urabiaj...:tak::tak:

martitka-26 nie martw się moja mama nic a nic się nie interesuje, przez całe 8 miesięcy jest zajęta tylko sobą, może parę razy do mnie zadzwoniła..o nic nie pyta - dzwoni jak ma jakiś problem i wiecznie się ze wszystkimi kłóci - łącznie ze mną:-( A tata ehhh też ma mnie gdzieś, bo się rozwiedli i od tego czasu zero kontaktu, parę nic nie znaczących spotkań...Więc głowa do góry:sorry2::tak:

reklama
Lea udanej impry na grillu, napisz jak znajomym smakowały nasze jedzonka:-)
Pajkaa lody z McDonaldsa również uwielbiam mmmniam:tak:
Wuzelek u nas też w końcu jest dziś TLEN i można oddychac bez wentylatorów itp. urządzeń:happy2:na mnie sól morska tez nie działa, co prawda nie mam z alergią nic wspólnego, ale jak byłam chora w I trymestrze to sie tym ratowałam, dałam za krople 30 zł i do dooopy nic :wściekła/y:nawet ciut poprawy :no:za to inhalacje za 5 zł pomogły oooo:-)
Ramka witaj, ale napisz coś o sobie :confused:
Ehtele nasza żelazkowa kobieto:-D:-D w środę o 11.00 zawijamy bandaże na ręce jak to napisała Ciamajdka, a ty jjjjjjedziesz ładnie;-)przykre to z rodzicami kurcze nie wiem co to znaczy,a le tulam mocno:-(
navijka swietny prezent Ci mamcia zrobiła, szkoda że nie będzie z Tobą w sierpniu,ale masz dużą różniecę z bratem:szok:19lat, a ja myslałam, ze miedzy moimi chłopakami 16 lat to juz będzie kosmos:-D:cool2:.
Co do teściowej to brak słów:wściekła/y::no:jak można wyjeśc coś co jest niedobre:wściekła/y:wrrrrr, musisz koniecznie upiec zakalca i zostawić w kuchni na blacie hi hi:eek:
Monika urabiaj męża, a jakże później będzie cięzko wyjechać, a teraz sami hm hm suuuper:-)
Martitka 4 kiełbaski i 2 szaszłyki????:szok::szok:no nie wierzę, musiało być pyyyszne.Fajnie, ze pojechałaś, bo byś przez poope dostała od nas za karę:-D.
Przykro, ze mama nie przyjedzie do Ciebie:-(, ale moze tatuś będzie to miło;-)

Nic nie ma w tej TV, same mecze, formuły i stare filmy z lat 90-tych buuuu, skończył sie "Usta usta" w tygodniu już też same powtórki, bo okres wakacji nadchodzi lichutko beeee:eek::no:
Mój M robi pomidory ze smietana i szczypiorkiem więc znów sobie pojem, bo lubimy :happy2:

Ostatnia edycja:
Do góry