reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Chcialam sie przekonac do miesa ale nie wyszlo:no:zjadlam tylko frytki i cwikle:tak:szkoda, ze nie moge pic mleka:-(mam nieprawidlowe odruchy po spozyciu:-D

Buźki kochana:*
Ciamajdka widzę, że masz prawie taki tydz jak ja:) ja jutro 7 tydz:)
ja też uciekam teraz zajrzę później BUŹKI KOCHANE MOJE MAMUSIE:*

Fiuuu zaszalas z ta bizuteria:tak:ale swoja droga fajny biznes:tak:ja robilam pazurki w domku ale teraz jakos mi to tak nie idzie odkad jestem w ciazy:tak:

my mamy pozwolenie na budowę hali więc coś trzeba wykombinować :) w przyszłości mam przejąć biznes rodzinny ale puki co chcemy sami zrabiać

co do jedzonka normalnie mam ochotę na sałatkę ryżową z duuuużą ilością warzywek, mogłabym ją jeść garściami i codziennie, odpadają za to jogurty a szczególnie danio bananowy ... feee...

o kurcze... a ja bez produktów mlecznych ani rusz, obowiązkowo sery, serki, jogurciki, mleko...mmmmmmniammm;-)

marc też to zauważyłam:tak: razem ogłosimy narodziny:-D

Dokładnie:tak:Oki zmykam,ale znając życie odezwę się znów za kilka minut:)
Ciamajdka a Ty jak się czujesz ??masz jakieś dolegliwości spisz dobrze?

ło matko jedyna - dziewczyny, pzrecież ja nigdy nie nadrobię tego co tu naspamrowałyście dzisiaj!!!!:szok: no ale spróbuję....
do usłyszenia za ... 2h:p

reklama
Dokładnie:tak:Oki zmykam,ale znając życie odezwę się znów za kilka minut:)
Ciamajdka a Ty jak się czujesz ??masz jakieś dolegliwości spisz dobrze?
O coś Ty:shocked2: ja taki śpioch, że na 6 jak wstawałam do pracy to się do 6.45 dobudzić nie mogłam!! a teraz masakra jakaś... w dzień troszkę się zdrzemnę, ale i tak leże to nawet nie wiem kiedy zasypiam i po jakim czasie się budzę. A w nocy punkt druga i już koniec, mogę sobie tv włączyć i oglądać powtórki czegokolwiek co tam leci...:sorry2: jedno mi tylko przeszkadza-oślepiający ekran tv jak go włączam w nocy, ale już powoli się przyzwyczajam:-D

oprócz tego mam tzw. nazwany przez siebie "syndrom czucia brzucha", po prostu co bym nie robiła to cały czas w taki dziwny sposób odczuwam brzusia... hmm..

a z typowych objawów-"obziarstwo" pomiętolone z "niejadztwem"... senność, i takie "mulenie" jakby na wieczór...

Ostatnia edycja:
Do góry