reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Marc kochana podziel się:):-) Kasik na pewno przejdzie i koniec, jeszcze nam się tu będziesz chwaliła swoimi zachciankami i robiła smaka - wierzę w to:)
Kasia 2506 wcześniej to ja jednego kartofelka i mnóstwo surówki, a teraz to taka kartoflana baba się robię:) Żebym się w ziemniaka nie zamieniła:)

A jeszcze sobie tak ostatnio myślałam, robiłam wyrzuty M, że faceci to ani nie noszą dziecka, ani nie rodzą, a mój M z mega poczuciem humoru powtarza:

"Jak się wrzuca monetkę do maszyny z Colą to czyja jest Cola, Maszyny, czy tego, co wrzucił monetkę"?:D Mam zawsze z niego ubaw:)

Ostatnia edycja:
u mnie jak dziewczynka to mamy 3 imiona Wiktoria, Weronika i Dominika moj M chce jeszcze Kamila, ale ja niezbyt
a jak chłopak to chyba bedzie Sebastian albo Jakub

chociaz ja bardzo chciałam Konstancja albo Kornelia ale moj M dął sprzeciw :))

dziewczynki czy u Was widac juz brzuszki??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
milusia83 z miłą chęcią się podzielę :-) Kto tu mówi o rozstawaniu??Będziemy napewno w kontaktach:-)Jeszcze dużo przed Nami Kochane...:tak:
Twój M to z tym powiedzeniem to jest coś świetnego :):tak:

Moj M se zdziwił, ze na dziecko mowi sie fasolka i mowi mi wiesz ja tez miałem duzo fasole w brzuszku takich małych bo całą puszkę zjadłem :-D

reklama
ja mam to szczęście, że się nie przemęczam, bo studiuje- jestem na ostatnim roku więc zajęć mam jak na lekarstwo - powinnam siedzieć i pisać mgr- co nie za bardzo mi idzie, bo temat sobie wybrałam jak na doktorat :/
pracy szukałam przez 3 miesiące, a jak się dowiedziałam o ciąży to przestałam (swoją droga znalezienie jej to był istny koszmar i stres na maksa- bo co innego można zaproponować na kobiecie na pomorzu jak tylko seks telefon .... )
ojjj z pracą jest masakra, szukałam po studiach rok i 4 miesiące i poszłam na staż, 14 stycznia kończe i zostaje mi bezrobocie b kto mnie zatrudni i powiem , że bardzo się tym martwimy mimo, że mój kochany pracuje. Mieszkam z rodzicami w dużym domu ale mój nie czuł by sie ty swobodnie mieszkając z nami :( chyba czas poważnie pomyśleć o prywatny biznesie

Do góry