reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Ledwo siedzę!! Od 3 godzin prasowalam ubranka małej, rozwieszalam pościele, kąpałam Olimpię bo się cała pobrudziła, zrobiłam obiad i stwierdzam,że z tymi ubrankami nie jestem nawet w połowie. To chyba mój ostatni dzwonek by się tym zająć.Później to już w ogóle nie będzie na to sił.
Zastanawiam się dzisiaj jakie ubranka przygotować na wyjście ze szpitala???? Kocyk to tylko jak będzie chłodno,ale w co ubrać? Śpiocha? Body i spodenki + bluzeczka z długim rękawem w razie gorszej pogody???

reklama
Witam!
Miałam wpaść jeszcze wczoraj wieczorem, ale Basia co chwilę się budziła przez ten katar spływający do gardła i znowu nocka zarwana-mam nadzieję, że dzisiaj już będzie lepiej:sorry2:
U nas dziś straszny upał, a my prawie cały czas na dworze:tak: Najpierw z Basią i M (ma dziś wolne) byliśmy na spacerze w parku i tam Basia zobaczyła swoją wymarzoną wiewiórkę (nawet dwie), dała orzeszka i była chyba najszczęśliwszą dziewczynką na świecie;-):-D Później poszliśmy do architektki ostatecznie zatwierdzić zmiany w projekcie naszego przyszłego domku:tak: Myślałam, że się roztopię po drodze-nie szłam, ale sunęłam:rofl2:
Ehtele-ale masz dobrego męża-samochód Ci kupił-super:-) I to jeszcze jaki:rofl2:
Mls-mam nadzieję, że te przepisane leki pomogą i szyjka nie będzie się rozwierać:tak:
Kiniusia-ale miałaś przeżycia-a te pielęgniarki-szkoda gadać:no:
Pajkaa-jak masz już emulsję to oliwka niepotrzebna;-)
Black-z herbatką na laktację trzeba uważać, szczególnie w pierwszych dniach, bo jak zacznie Ci się produkcja mleka to nie dasz rady z nawałem pokarmu;-) Ja kupiłam nakładki silikonowe-pomogły mi przetrwać pierwsze dni z bolącymi piersiami-później już ich nie używałam:tak:
Natka-mam zamiar kupić pas ściągający-bo mój też gdzieś wsiąkł:baffled:
Navijka-mój M też chrapie jak niedźwiedź-jak już się przebudzę w nocy to trudno zasnąć:dry: Ja mam badanie ginekologiczne na każdej wizycie, a dodatkowo jeszcze USG:tak:
Nektarynka-gratuluję udanej wizyty:tak:
Polianna-no nieciekawie z tą Twoją alergią... U mnie na razie spokój:sorry2:

Ja też nie wiem co szykowac z ubranek na podróż,ale przecież nie ma chyba sensu "betów " szykować, do samochodu sie wsiądzie i luz. Zresztą M weźmie.

Proszę Mamuśki o pomoc na "Liście zakupów". Dotyczy termoopakowania.
Dziękuję.

Kasia fajna ta Twoja córcia, ja bym, jej chyba kupiła wiewiórkę maskotkę:)

Ostatnia edycja:
A mnie sie strasznie nudzi.. eh T w pracy do rana.. a ja sama... i na prawde od daawna tak sie nie nudziłam :-(
Kapac ide sie dopiero po jakies 20... a takto to co .. internet tylko zostaje a tu widze dzis pustki na BB :-(

polianna ja też padam...w sumie zrobiłam 3 partie prania i wywieszania plus obiadek no i wymiękam...moje nóżki odpadają - ciągną w dół jak kamienie:-)
Kocyka nie biorę bo przecież rożek będziemy mieć;-)
Ja biorę trzy komplety ubranek: 3x body z długim rękawem, 3x śpiochy, jedną parę łapek niedrapek, jedną czapeczkę:tak:

kasia2506 ojjj i kolejna budująca swój domek...zazdroszczę...:-D:-D Tak bym chciała mieć swój ogródek...:-) No ale może przyjdzie czas kiedy nas na to będzie stać;-)

Gorzka_Słodka_Czekolada
taka piękna pogoda to ciężarówki na lodach w MacDonaldzie siedzą

ehtele nom na pewno... ja dzis w ogole sie nie ruszałam z domku... cały dzień przesiedziałam... az dziwne :-)
Ale za to jutro duzo roboty... Wykladzine bedziemy kłaść no i składać łóżeczko az sie nie moge doczekać jutrzejszego dnia.. a to tyle jeszcze godzin......

reklama
Ledwo siedzę!! Od 3 godzin prasowalam ubranka małej, rozwieszalam pościele, kąpałam Olimpię bo się cała pobrudziła, zrobiłam obiad i stwierdzam,że z tymi ubrankami nie jestem nawet w połowie. To chyba mój ostatni dzwonek by się tym zająć.Później to już w ogóle nie będzie na to sił.
Zastanawiam się dzisiaj jakie ubranka przygotować na wyjście ze szpitala???? Kocyk to tylko jak będzie chłodno,ale w co ubrać? Śpiocha? Body i spodenki + bluzeczka z długim rękawem w razie gorszej pogody???

na szczescie ja prasowanie i pranie mam juz za sobą :)
jade dzisiaj do mamci wiec moze mnie juz nie byc dzis na BB:)
ja wezme jedno na chłodniejsze dni i jedno na taki upał:)

jutro przyjadą mebelki małego :p

Do góry