reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Własnie sobie tak przypomniałam bo piszecie o tych kolejkach ze nikt nie przepuszcza.... i jakies 2miesiace temu byłam z tesciowa na rynku na zakupach i bezczelnie mnie wykorzystywala abym sie przeciskała przez te kolejki i byla 1 po jej zakupy np. po kapuste i takie tam mowie wam było mi tak potwornie głupio.. ale na szczescie ludzie nic nie mówili..,. wiem wiem moglam sie przeciwstawić ale taka juz jestem :-(

A takto mam do was pytanie :D Może byscie mi pomogły cos wymysleć bo ja nie mam zielonego pojecia jaki tu by prezent na urodzinki dla mojego T kupić.... kompletnie brak pomysłu :-( a to juz 20czerwca...:-(

reklama
Dzięki Kobietki :-)

Fiuu bidulko :-( Życzę Ci żeby już nie bolał ten ząbek i w poniedziałek został ładnie naprawiony :tak:

Ciamajdko prywatnie. Ja mam stały kontakt z moim ginkiem, który jest wspaniały i zawsze ma dla mnie czas - nawet w dni, w które nie przyjmuje, a tak było właśnie dziś :tak:

Witajcie :-) Ja po wizycie kontrolnej, a że dzień pełen załatwień to dopiero dotarłam. Dzidziuś troszkę się podniósł, więc leżenie i odpoczywanie poskutkowało, oczywiście dalej mam tak wypoczywać, by dziecko min. jeszcze te 8 tyg. posiedziało w brzuszku. W poniedziałek idę na badania i na glukozę.

Tak na szybko troszkę Was poczytałam, ale zaraz będę nadrabiać.

Aga_Natalia mam nadzieję że wyniki się poprawią..., ciśnieniem się aż tak "nie przejmuj", najważniejsze że z dzieciątkami OK.:-)

Fiuu współczuję bólu zęba.
Lea28 pozazdroscić pogody!!! :tak:
Anecia1111 mmmm 2 placki, szalejesz kobieto. Zapraszam do mnie, też byś mi mogła coś upiec, tym bardziej że mój mężuś ma w niedzielę urodziny :-):-):-)

witam u mnie kolejny słoneczny dzień nad morzem:)

panienka, lea, black_opal gratuluję wizyt!
aga_natalia trzymam kciuki oby wam się nie pogorszyło, ważne że z dziewczynkami ok
fiuu współczuję bólu zęba:(
pati ja u mojej przyjaciółki mam też uszykowany karton z ciuszkami po jej 4 miesięcznym synku, już ją pytałam co chce w zamian,oczywiście usłyszałam ze nic:)myślę że kupię jakąś duża paczkę pieluch i jakieś ciuszki co będzie mu potrzebne.
polianno współczuję tej alergii!
anecia podziwiam za te kulinarne wyczyny, mnie by sie nie chciało.
bombusia super że zakupy się udały:0
ciamajdko do mycia okien to ty zagoń T. albo swojego brata w ramach za gościnę w weekend:)
ehtele cieszę się że impreza się udała i że się wyszalałaś!

ja dziś od rana leżałam na słoneczku i wytapiałam tłuszczyk, oczywiście brzuch zasłonięty! opaliłam sobie nóżki już nie jestem blada jak ściana, później teściówka zrobiła pyszny obiadek po ktorym zapadłam w głeboki sen:) wstałam dopiero nie dawno i musiłam poświęcic trochę czasu żeby was nadrobić.

życzę miłego weekendu, leniu****cie, grilujcie i korzystajcie z promieni słonecznych!

AgaNatalia dobrze, ze dziewczynki zdrowo sie rozwijają, mam nadzieję, ze lekarze Ci pomogą na Twoje dolegliwości:tak:na pewno masz dobrą opiekę
Anecia1111 podeślij mi tu kawałek tego swojego wypieku, ja chętnie wszamię:-Dale odpoczywaj również, bo kręgosłup padnie:no:
Lea gratuluję udanej wizyty, fajnie wiedzieć gdzie pupa maluszka hi hi:happy2:
BlackOpal również grautacje z duuuużego dzidziloka:szok:może spokojne dziecię poprostu będziesz miała i tyle ooo:-)
Bogusia86 czy Twoje kotki to już wyłażą od mamuśki na pokój ????
Ciamajdko jakie mycie okien?????:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:zabraniam absolutnie, musisz rozwiązać ten "porządkowy problem" z T.;-)
Fiuu czyli miałam rację wszyscy grillują i piją buuu:no:
Wuzelku to biegaliście po mieście jak my, jeśli moj chód można nazwac bieganiem hi hi...turlałam sie po mieście oooo:eek:
Czekoladka no co ta teściowa powariowała???? szalona!!!!w kosmos z nią:wściekła/y:co do prezentu to nie mam zielonego pojęcia:no:
Panienko dobrze, ze maluszek podskoczył do góry!!!!:-)
Monia wypoczywaj ile wlezie i korzystaj z ładnej pogody!!!

A mój M siedzi w domu i wyszukuje sobie robotę, więc.....rozkręcił mój kochany rower stacjonarny i pakuje go,aby wynieść do komórki, a to mój ulubiony mebel w domku buuu:-:)-(no, ale na razie niepotrzebnie kurzem zarastał, więc musiłam się z nim na jakiś czas pozegnać:(

A takto mam do was pytanie :D Może byscie mi pomogły cos wymysleć bo ja nie mam zielonego pojecia jaki tu by prezent na urodzinki dla mojego T kupić.... kompletnie brak pomysłu :-( a to juz 20czerwca...:-(
A jaki budżet chcesz na to przeznaczyć? powiem Ci co ja sprezentowałam mojemu Jasiowi przez ostatnie dwa lata:
portfel, spinki do koszuli, skórzany pasek, mini kurs nurkowania, książki i tyle z tego co pamiętam.

Dobra będę grzeczna i nie myję... ale na spokojnie zrobię to w przyszłym tygodniu...
Tobi nie umyje bo będzie teraz na jakiś czas w Katowicach...
O bracie nie wspomnę... on po sobie szklanki nawet nie umyje:wściekła/y:

robię zakupy!!!! pokażę na wątku "lista zakupów"...
rozpoczęłam akcję "wydaj swoją wypłatę"...

fiuufiuu - dobrze,że ból przeszedł. Jak ja dostałam wtedy tego ataku bólu to w nocy chciałam sobie igłą plombę wyciągnąć i nie obchodziło mnie, że dziurawie sobie dziąsło obok. To był taaak potworny ból,że mimo wszystko wolałabym rodzić niż przeżywać go ponownie. Tak więc współczuję :(( U nas jest takie centrum stom. otwarte do 24.00 ale i tak trzeba sie zapisywać. na szczęście są czynni w każde święta.

Aga_Natalia
- :( ogromnie mi przykro,że wynikają takie problemy. Bądź pod kontrolą lekarzy,oszczędzaj się i cóz... czekaj bo tylko to pozostaje. Może jakoś zaradzą na te problemy... Ważne,że dziewczynki zdrowe i duże :))

Wuzelek - dziękuję!!! Zaraz sprawdzę na stronie Biedronki :)) Może akurat się nadają i kupię za taką fajną cenę !!!

Bombusia Nie na razie nie wychodzą One nawet nie chodzą tylko pełzną do cyca :-D Podobno zaczną widzieć po 2 tyg więc w tedy będą kombinować, a na razie mają aż 5 dni :-)

Czekoladko Mój Marcin na urodziny dostał radio do samochodu i był zachwycony, ale to dlatego że właśnie to chciał ;-) Ja zawsze kupuje mu to co On by chciał :-) Twój ukochany ma jakieś swoje hobby? Może mogła byś mu dać coś co będzie dla Niego przydatne:-)

Ciamajda I bardzo dobrze, że nie myłaś tych okien Tobi umyje jak wróci :-)

A mój Marcin pojechał dzisiaj ze mną do Ascota oglądać wózki i uznał, że ze względu na cenę chce Tako chociaż najbardziej podoba Nam się Maxi cosi :-( Ale po kilkunastu ;-) minutach spacerku po alejkach zaczął stękać, że zmęczony po pracy jest, a jak wróciliśmy do domu zjadł szybko obiad i pobiegł myć swoje autko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ech Ci faceci :no:

reklama
Bombusia , dokładnie 20 kg :) ale ja się nie przejmuje, daje sobie 2-3 tygodnie i będę wyglądała jak przed ;)

Dziś zjadłam kilo czereśni w czasie jazdy autem w ta i z powrotem:-D normalnie szok :shocked2:

Do góry