reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Własnie sobie tak przypomniałam bo piszecie o tych kolejkach ze nikt nie przepuszcza.... i jakies 2miesiace temu byłam z tesciowa na rynku na zakupach i bezczelnie mnie wykorzystywala abym sie przeciskała przez te kolejki i byla 1 po jej zakupy np. po kapuste i takie tam mowie wam było mi tak potwornie głupio.. ale na szczescie ludzie nic nie mówili..,. wiem wiem moglam sie przeciwstawić ale taka juz jestem :-(

A takto mam do was pytanie :D Może byscie mi pomogły cos wymysleć bo ja nie mam zielonego pojecia jaki tu by prezent na urodzinki dla mojego T kupić.... kompletnie brak pomysłu :-( a to juz 20czerwca...:-(

reklama
Dzięki Kobietki :-)

Fiuu bidulko :-( Życzę Ci żeby już nie bolał ten ząbek i w poniedziałek został ładnie naprawiony :tak:

Ciamajdko prywatnie. Ja mam stały kontakt z moim ginkiem, który jest wspaniały i zawsze ma dla mnie czas - nawet w dni, w które nie przyjmuje, a tak było właśnie dziś :tak:

Witajcie :-) Ja po wizycie kontrolnej, a że dzień pełen załatwień to dopiero dotarłam. Dzidziuś troszkę się podniósł, więc leżenie i odpoczywanie poskutkowało, oczywiście dalej mam tak wypoczywać, by dziecko min. jeszcze te 8 tyg. posiedziało w brzuszku. W poniedziałek idę na badania i na glukozę.

Tak na szybko troszkę Was poczytałam, ale zaraz będę nadrabiać.

Aga_Natalia mam nadzieję że wyniki się poprawią..., ciśnieniem się aż tak "nie przejmuj", najważniejsze że z dzieciątkami OK.:-)

Fiuu współczuję bólu zęba.
Lea28 pozazdroscić pogody!!! :tak:
Anecia1111 mmmm 2 placki, szalejesz kobieto. Zapraszam do mnie, też byś mi mogła coś upiec, tym bardziej że mój mężuś ma w niedzielę urodziny :-):-):-)

witam u mnie kolejny słoneczny dzień nad morzem:)

panienka, lea, black_opal gratuluję wizyt!
aga_natalia trzymam kciuki oby wam się nie pogorszyło, ważne że z dziewczynkami ok
fiuu współczuję bólu zęba:(
pati ja u mojej przyjaciółki mam też uszykowany karton z ciuszkami po jej 4 miesięcznym synku, już ją pytałam co chce w zamian,oczywiście usłyszałam ze nic:)myślę że kupię jakąś duża paczkę pieluch i jakieś ciuszki co będzie mu potrzebne.
polianno współczuję tej alergii!
anecia podziwiam za te kulinarne wyczyny, mnie by sie nie chciało.
bombusia super że zakupy się udały:0
ciamajdko do mycia okien to ty zagoń T. albo swojego brata w ramach za gościnę w weekend:)
ehtele cieszę się że impreza się udała i że się wyszalałaś!

ja dziś od rana leżałam na słoneczku i wytapiałam tłuszczyk, oczywiście brzuch zasłonięty! opaliłam sobie nóżki już nie jestem blada jak ściana, później teściówka zrobiła pyszny obiadek po ktorym zapadłam w głeboki sen:) wstałam dopiero nie dawno i musiłam poświęcic trochę czasu żeby was nadrobić.

życzę miłego weekendu, leniu****cie, grilujcie i korzystajcie z promieni słonecznych!

AgaNatalia dobrze, ze dziewczynki zdrowo sie rozwijają, mam nadzieję, ze lekarze Ci pomogą na Twoje dolegliwości:tak:na pewno masz dobrą opiekę
Anecia1111 podeślij mi tu kawałek tego swojego wypieku, ja chętnie wszamię:-Dale odpoczywaj również, bo kręgosłup padnie:no:
Lea gratuluję udanej wizyty, fajnie wiedzieć gdzie pupa maluszka hi hi:happy2:
BlackOpal również grautacje z duuuużego dzidziloka:szok:może spokojne dziecię poprostu będziesz miała i tyle ooo:-)
Bogusia86 czy Twoje kotki to już wyłażą od mamuśki na pokój ????
Ciamajdko jakie mycie okien?????:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:zabraniam absolutnie, musisz rozwiązać ten "porządkowy problem" z T.;-)
Fiuu czyli miałam rację wszyscy grillują i piją buuu:no:
Wuzelku to biegaliście po mieście jak my, jeśli moj chód można nazwac bieganiem hi hi...turlałam sie po mieście oooo:eek:
Czekoladka no co ta teściowa powariowała???? szalona!!!!w kosmos z nią:wściekła/y:co do prezentu to nie mam zielonego pojęcia:no:
Panienko dobrze, ze maluszek podskoczył do góry!!!!:-)
Monia wypoczywaj ile wlezie i korzystaj z ładnej pogody!!!

A mój M siedzi w domu i wyszukuje sobie robotę, więc.....rozkręcił mój kochany rower stacjonarny i pakuje go,aby wynieść do komórki, a to mój ulubiony mebel w domku buuu:-:)-(no, ale na razie niepotrzebnie kurzem zarastał, więc musiłam się z nim na jakiś czas pozegnać:(

A takto mam do was pytanie :D Może byscie mi pomogły cos wymysleć bo ja nie mam zielonego pojecia jaki tu by prezent na urodzinki dla mojego T kupić.... kompletnie brak pomysłu :-( a to juz 20czerwca...:-(
A jaki budżet chcesz na to przeznaczyć? powiem Ci co ja sprezentowałam mojemu Jasiowi przez ostatnie dwa lata:
portfel, spinki do koszuli, skórzany pasek, mini kurs nurkowania, książki i tyle z tego co pamiętam.

Dobra będę grzeczna i nie myję... ale na spokojnie zrobię to w przyszłym tygodniu...
Tobi nie umyje bo będzie teraz na jakiś czas w Katowicach...
O bracie nie wspomnę... on po sobie szklanki nawet nie umyje:wściekła/y:

robię zakupy!!!! pokażę na wątku "lista zakupów"...
rozpoczęłam akcję "wydaj swoją wypłatę"...

fiuufiuu - dobrze,że ból przeszedł. Jak ja dostałam wtedy tego ataku bólu to w nocy chciałam sobie igłą plombę wyciągnąć i nie obchodziło mnie, że dziurawie sobie dziąsło obok. To był taaak potworny ból,że mimo wszystko wolałabym rodzić niż przeżywać go ponownie. Tak więc współczuję :(( U nas jest takie centrum stom. otwarte do 24.00 ale i tak trzeba sie zapisywać. na szczęście są czynni w każde święta.

Aga_Natalia
- :( ogromnie mi przykro,że wynikają takie problemy. Bądź pod kontrolą lekarzy,oszczędzaj się i cóz... czekaj bo tylko to pozostaje. Może jakoś zaradzą na te problemy... Ważne,że dziewczynki zdrowe i duże :))

Wuzelek - dziękuję!!! Zaraz sprawdzę na stronie Biedronki :)) Może akurat się nadają i kupię za taką fajną cenę !!!

Bombusia Nie na razie nie wychodzą One nawet nie chodzą tylko pełzną do cyca :-D Podobno zaczną widzieć po 2 tyg więc w tedy będą kombinować, a na razie mają aż 5 dni :-)

Czekoladko Mój Marcin na urodziny dostał radio do samochodu i był zachwycony, ale to dlatego że właśnie to chciał ;-) Ja zawsze kupuje mu to co On by chciał :-) Twój ukochany ma jakieś swoje hobby? Może mogła byś mu dać coś co będzie dla Niego przydatne:-)

Ciamajda I bardzo dobrze, że nie myłaś tych okien Tobi umyje jak wróci :-)

A mój Marcin pojechał dzisiaj ze mną do Ascota oglądać wózki i uznał, że ze względu na cenę chce Tako chociaż najbardziej podoba Nam się Maxi cosi :-( Ale po kilkunastu ;-) minutach spacerku po alejkach zaczął stękać, że zmęczony po pracy jest, a jak wróciliśmy do domu zjadł szybko obiad i pobiegł myć swoje autko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ech Ci faceci :no:

reklama
Bombusia , dokładnie 20 kg :) ale ja się nie przejmuje, daje sobie 2-3 tygodnie i będę wyglądała jak przed ;)

Dziś zjadłam kilo czereśni w czasie jazdy autem w ta i z powrotem:-D normalnie szok :shocked2:

Do góry