reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Ciamajdka a komu dałaś ostrzezenie i za co ?

No właśnie, bo ja cała w starchu, że coś źle robie????

Czekoladka ja nie wiem co to zgaga w ciąży, nie miałam nawet raz mimo, że zjadlam ciastko kremowe i poprawiłam rolmopsem w occie:):) hi hi

A tak w ogóle to chciałam Was poinformować, ze FIUU to kochany człowiek jest przysłała mi kolczyki jeszcze raz i 2 parę innych za to, ze tak ucierpiałam, bardzo bardzo Ci Fiuu dziękuję, jak będe w nich gdzieś szła to wstawię Ci fotkę:)

Ostatnia edycja:
Bombusiu czy do Ciebe dotarły kolczyki?
Dentysta ŻADEN dzisiaj nie przyjmuje... oszaleje chyba. Za chwilę jadę po domu jednej z dentystek i będę tak długo skomlec pod płotem aż mnie przyjmie...wakacje na zadupiu...bardzo to lubimy :/

Bombusiu czy do Ciebe dotarły kolczyki?
Dentysta ŻADEN dzisiaj nie przyjmuje... oszaleje chyba. Za chwilę jadę po domu jednej z dentystek i będę tak długo skomlec pod płotem aż mnie przyjmie...wakacje na zadupiu...bardzo to lubimy :/

Fiuu napisałam post wyżej, przeczytaj, wszystko dziś odebrałam, dziękuję:)
A dentyści pewnie grillują na działkach, kurcze pech:(((

Fiuufiuu.... ja bym chyba z rozpaczy sobie sama wyrwała... przepraszam, ale tak troche do smiechu: niech Ci Jasiu przyfasoli po fasadzie, może wypadnie:)))))))))))
mam nadzieję że dzisiaj Ci pomogą, tak już na poważnie...

Dziewczyny jeśli chodzi o ostrzeżenie to mamy tam jednak jakis regulamin, który obowiązuje, no i ogólne zasady BB... np. jesli chodzi o ogłoszenia "sprzedazowe" nie dajemy ich na wątkach do tego nieprzeznaczonych, jest do tego osobny wątek, np. korzysta z niego Nektarynka... i to się chwali. Natomiast jak ktoś "nie od nas" wali mi po oczach ciągłymi ogłoszeniami na naszych watkach, to już się wkurzyłam, wywaliłam kolejny raz posta i dałam kurna mac ostrzeżenie! nooo... ufff:)
także nie bójcie sie:p

Truskawki zjedzone-nawet słodkie były:-p U nas po 7,90 za kg, także widzę, że cena średnia:sorry2:
Zaraz jedziemy na zakupy-najpierw po półki do szafek, a później do Ikei kupić jakieś opakowania na dokumenty:tak:
Polianna-ja też w większości mam ubranka po Basi, kupiłam tylko kilka body na 56, bo przy Basi jakoś mało tego miałam:dry:
Bombusia-no to możesz być zadowolona z zakupów-najgorzej iść z nastawieniem, że chce się coś kupić i wrócić z pustymi rękami;-)
Fiuu-nie żartuj, że wszyscy dentyści dzisiaj odpoczywają:szok:

Bombusiu - gratuluję udanych zakupów
Ciamajdko - to zapraszam, jedzonka starczy dla wszystkich - jak to na grillu:tak: tylko piwko bezalkoholowe musisz sobie zabrać;-) bo mam tylko 2 (dla mnie i męża - bo on wieczny kierowca a ja pomimo posiadania prawka nie jeżdżę:zawstydzona/y:)
kasia2506 - udanych zakupów
Polianna - też zaczęłam podsumowywać listy z zakupami i kwoty są zawrotne:shocked2: kaskę mam na te zakupy odłożoną ale kurczę nie sądziłam że wyjdzie tego tyle
fiuufiuu - trzymam kciuki żeby udało się dorwać tego dentystę i załatwić sprawę i żeby już nie bolało
A ja zaraz zmykam, czekam tylko na męża i jedziemy:-) Jak dam radę to zajrzę jeszcze wieczorem a jak nie to znowu czeka mnie nadrabianie kilku stron jutro;-) BB to jedna z niewielu rzeczy które staram się robić na bieżąco;-) bo jak nie to nie wyrabiam z czytaniem:-D Miłego wieczorku i smacznych truskawek:tak:

reklama
Witam po wizycie!!!!

Dziś nie dostałam sterydów, dostanę je w poniedziałek, bo jest to zastrzyk w dwóch dawkach, w odstępie 12h.
Jedziemy w poniedziałek rano, a później jeszcze raz wieczorem.
Dziewczyny duże, wagi dokładnej nie podał, ale jedna duża na 30tyg. i 5 dni, druga 31 tyg i 6 dni.
Rozwijają się prawidłowo. Jedną potwierdził, druga się schowała.
Obie się odwróciły i teraz są obie miednicowo, czyli cesarka bez zmian :(
Widziałam dwie główki przytulone do siebie :)
Mam wysokie ciśnienie 142/92, ponowione 158/98.
Jakieś bakterie w moczu, wzięli do analizy.
Za mocno puchnę, czyli podejrzewają zatrucie ciążowe.
No i za dużo przytyłam od ostatniej wizyty.
Moje skurcze są niepokojące. Jak coś mam zaraz przyjeżdżać.

Jestem wykończona i smutna, że tak się sprawy mają.

Do góry