reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Ciamajdka a komu dałaś ostrzezenie i za co ?

No właśnie, bo ja cała w starchu, że coś źle robie????

Czekoladka ja nie wiem co to zgaga w ciąży, nie miałam nawet raz mimo, że zjadlam ciastko kremowe i poprawiłam rolmopsem w occie:):) hi hi

A tak w ogóle to chciałam Was poinformować, ze FIUU to kochany człowiek jest przysłała mi kolczyki jeszcze raz i 2 parę innych za to, ze tak ucierpiałam, bardzo bardzo Ci Fiuu dziękuję, jak będe w nich gdzieś szła to wstawię Ci fotkę:)

Ostatnia edycja:
Bombusiu czy do Ciebe dotarły kolczyki?
Dentysta ŻADEN dzisiaj nie przyjmuje... oszaleje chyba. Za chwilę jadę po domu jednej z dentystek i będę tak długo skomlec pod płotem aż mnie przyjmie...wakacje na zadupiu...bardzo to lubimy :/

Bombusiu czy do Ciebe dotarły kolczyki?
Dentysta ŻADEN dzisiaj nie przyjmuje... oszaleje chyba. Za chwilę jadę po domu jednej z dentystek i będę tak długo skomlec pod płotem aż mnie przyjmie...wakacje na zadupiu...bardzo to lubimy :/

Fiuu napisałam post wyżej, przeczytaj, wszystko dziś odebrałam, dziękuję:)
A dentyści pewnie grillują na działkach, kurcze pech:(((

Fiuufiuu.... ja bym chyba z rozpaczy sobie sama wyrwała... przepraszam, ale tak troche do smiechu: niech Ci Jasiu przyfasoli po fasadzie, może wypadnie:)))))))))))
mam nadzieję że dzisiaj Ci pomogą, tak już na poważnie...

Dziewczyny jeśli chodzi o ostrzeżenie to mamy tam jednak jakis regulamin, który obowiązuje, no i ogólne zasady BB... np. jesli chodzi o ogłoszenia "sprzedazowe" nie dajemy ich na wątkach do tego nieprzeznaczonych, jest do tego osobny wątek, np. korzysta z niego Nektarynka... i to się chwali. Natomiast jak ktoś "nie od nas" wali mi po oczach ciągłymi ogłoszeniami na naszych watkach, to już się wkurzyłam, wywaliłam kolejny raz posta i dałam kurna mac ostrzeżenie! nooo... ufff:)
także nie bójcie sie:p

Truskawki zjedzone-nawet słodkie były:-p U nas po 7,90 za kg, także widzę, że cena średnia:sorry2:
Zaraz jedziemy na zakupy-najpierw po półki do szafek, a później do Ikei kupić jakieś opakowania na dokumenty:tak:
Polianna-ja też w większości mam ubranka po Basi, kupiłam tylko kilka body na 56, bo przy Basi jakoś mało tego miałam:dry:
Bombusia-no to możesz być zadowolona z zakupów-najgorzej iść z nastawieniem, że chce się coś kupić i wrócić z pustymi rękami;-)
Fiuu-nie żartuj, że wszyscy dentyści dzisiaj odpoczywają:szok:

Bombusiu - gratuluję udanych zakupów
Ciamajdko - to zapraszam, jedzonka starczy dla wszystkich - jak to na grillu:tak: tylko piwko bezalkoholowe musisz sobie zabrać;-) bo mam tylko 2 (dla mnie i męża - bo on wieczny kierowca a ja pomimo posiadania prawka nie jeżdżę:zawstydzona/y:)
kasia2506 - udanych zakupów
Polianna - też zaczęłam podsumowywać listy z zakupami i kwoty są zawrotne:shocked2: kaskę mam na te zakupy odłożoną ale kurczę nie sądziłam że wyjdzie tego tyle
fiuufiuu - trzymam kciuki żeby udało się dorwać tego dentystę i załatwić sprawę i żeby już nie bolało
A ja zaraz zmykam, czekam tylko na męża i jedziemy:-) Jak dam radę to zajrzę jeszcze wieczorem a jak nie to znowu czeka mnie nadrabianie kilku stron jutro;-) BB to jedna z niewielu rzeczy które staram się robić na bieżąco;-) bo jak nie to nie wyrabiam z czytaniem:-D Miłego wieczorku i smacznych truskawek:tak:

reklama
Witam po wizycie!!!!

Dziś nie dostałam sterydów, dostanę je w poniedziałek, bo jest to zastrzyk w dwóch dawkach, w odstępie 12h.
Jedziemy w poniedziałek rano, a później jeszcze raz wieczorem.
Dziewczyny duże, wagi dokładnej nie podał, ale jedna duża na 30tyg. i 5 dni, druga 31 tyg i 6 dni.
Rozwijają się prawidłowo. Jedną potwierdził, druga się schowała.
Obie się odwróciły i teraz są obie miednicowo, czyli cesarka bez zmian :(
Widziałam dwie główki przytulone do siebie :)
Mam wysokie ciśnienie 142/92, ponowione 158/98.
Jakieś bakterie w moczu, wzięli do analizy.
Za mocno puchnę, czyli podejrzewają zatrucie ciążowe.
No i za dużo przytyłam od ostatniej wizyty.
Moje skurcze są niepokojące. Jak coś mam zaraz przyjeżdżać.

Jestem wykończona i smutna, że tak się sprawy mają.

Do góry