martuśka85
http://psychozytywnie.pl
Aga_Natalia, 3maj sie mimo wszystko. zobaczysz, ze sie ułozy )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzień dobry!!!
jem śniadanko...i Was czytam ...
Anecia1111 pisz więcej co u Ciebie!!! życzę silnej woli przy pieczeniu:-)
a ja pewnie dzis pojadę do babci...
wczoraj miałam taka jedną niemiłą sytuacje z rodzicami na skype, aż sie wyłaczyłam i płakałam w głos, mam nadzieję że zrozumieli, bo później zadzwonili do mnie i troszkę inaczej pogadalismy... sprawa wynikła przez mojego "kochanego" brata... ale to cięzki przypadek, nie ma co opisywać.. trzeba to przeżyc
ufff ciężko Was nadrobić
Mój Szymon ma wolne i jeszcze odsypia wczorajszą imprezę, a więc ja staram się szybko od 10.00 Was nadrobić i jest ciężko Nie budzę go , żeby nie jęczał, że ja przy komputerze heheh. A jego telefon służbowy dzwoni co dwie minuty co doprowadza mnie do szaleństwa...;-);-)
Nadrabiałam Was i przez Ciamajdkę wkręciłam się w klimat Jamesa Blunta i słucham go sobie na słuchaweczkach...jest boski
A więc wesele - było na prawdę fajnie - tańczyłam ale oczywiście tak delikatnie, Olek razem ze mną - bo cały czas się wiercił jak szalony, a ja oczywiście nie byłam pewna czy mu dobrze, czy nie Ale dałam radę do 1:00 Potem mimo sił powiedziałąm, że musimy iść do domku bo Olek musi odpocząć... Oczywiście nażarłam się tylu pyszności, że nawet śniadanka nie jestem w stanie teraz zjeść:-)
milusia83 słońce gratuluję udanej wizyty:-) Twój Wiktor podobnie jak mój Olek to już kawał chłopa Coś czuję, że rozpakujemy się w mniej więcej w podobnym czasie
Ni jak jak tam kochana udała się wczorajsza romantyczna kolacja???;-);-)
A co do moich kulinarnych wyczynów, to nie martw się na wszystko przyjdzie odpowiedni czas, wszystkie zaległości nadrobisz...;-);-)
Ciamajdka no to zafundowałaś mi poranek z Jamesem Bluntem...pięknie to wszystko ujęłaś... na prawdę jesteś wrażliwą osobą...:-)
Ola_ale my jesteśmy sierpniówki i siepniówki więcej tyją I nawet nie chcę wiedzieć co tam u innych hehh:-) Nastawiam się pozytywnie i tak mało przytyłyśmy
pati1982 kurczę na prawdę niezłych masz tych znajomych...może po prostu kup coś większego dla ich maluszka..coś droższego, może maty edukacyjnej nie mają? Albo właśnie bujaczka? Jeśli mają, to może zimowy kombinezon, bo on zawsze drogi jest a dziecko rośnie jak na drożdżach:-)
Wuzelek - dobrze, że zaczynasz z alergią wygrywać...ale na prawdę współczuję takich dolegliwości. Ja mam uczulenie na słońce i oczywiście wczoraj trochę pogrzało, i w dekoldzie wyszło uczulenie - piersi purpurowe:-)
Anecia1111 - gratuluję rocznicy:-) i życzę udanej imprezki:-):-)
fiuufiuu współczuje problemów z zębami...masakra tye z nas ma z tym problem Bierz wapno, żeby zęby wzmocnić...
kasia2506 ach Ci faceci, czasem doprowadzają do szaleństwa i wyprowadzają z równowagi Ale ceni się, że zrozumiał i przeprosił;-)
no skończyłam, idę obudzić Szymona - jutro kolejne wesele nie wiem czy się cieszyć - w niedzielę urodzinki cioci...a w poniedziałek szkołą rodzenia!!!!!!!!!!! Z tego to się na prawdę cieszę:-):-)
miłego dnia słonka
Witam się i ja:-)
Pogoda piękna, słoneczko świeci, szkoda że mąż w pracy. Ale właśnie znajomi napisali że zapraszają nas wieczorem na grilla jupiii chodzi za mną od 2 tygodni będzie pyszne jedzonko a ja mam do tego piwko bezalkoholowe - zrobię sobie z soczkiem malinowym
Anecia1111- pytałam znajomych to mówią że nic nie trzeba i żebyśmy się nie wygłupialichyba muszę ich bardziej przycisnąć;-) matę i bujaczek mają ale dzięki za sugestie
Bombusiu - może faktycznie jakąś zabawkę edukacyjną na później, dzięki za pomysł powodzenia na zakupach
Ehtele - fajnie że imprezka się udała i dobrze się bawiłaś , widzę że weekend twój pod znakiem imprez, nieźle nieźle nie przeforsuj się tylko ;-) Moja Mama też powiedziała że może w rewanżu kombinezon zimowy skonsultuje z mężem i zobaczymy, ale tym razem chciałabym coś większego a nie zwykłe ciuszki dzięki za pomysły.
jak tam długi weekend Mamusie? u mnie 'naukowo' ze tak powiem, a Łukasz w ogole pracuje :-(.
wczoraj dostalam info od kupmeli.. urodziła małą Natalkę, którą natychmiast trzeba było przemianować na .. Piotrusia
P.S. a co sądzicie o imieniu Agatka?
No właśnie, bo ja cała w starchu, że coś źle robie????
Czekoladka ja nie wiem co to zgaga w ciąży, nie miałam nawet raz mimo, że zjadlam ciastko kremowe i poprawiłam rolmopsem w occie hi hi
A tak w ogóle to chciałam Was poinformować, ze FIUU to kochany człowiek jest przysłała mi kolczyki jeszcze raz i 2 parę innych za to, ze tak ucierpiałam, bardzo bardzo Ci Fiuu dziękuję, jak będe w nich gdzieś szła to wstawię Ci fotkę