Kasia2506 ja wiem, czasami ręce opadają z bezsilności jak się patrzy i słucha facetów...
Ehtele no ten James Blunt to niezły jest... najbardziej mi się podoba trafny komentarz pod ta piesnią
"największa cholera, która potrafi miliony doprowadzić do płaczu, która daje w piosenkach najpiękniejsze co moze być, swoją duszę."
No fakt, nie zastanowiłam się, a wczoraj faktycznie w Boże Ciało były wesela, nawet zapomniałam że to nie sobota:-) jesli tylko dajesz radę to pokazuj światu brzunia, a Olek niech się uczy jak to sie na weselichach będzie kiedyś bawił:-)
ja miałam chęć na spokojny weekend w ramionach T. ale się nie uda... niestety....:-(
przyjeżdża mój brat, a w niedziele muszę go odwieźć na pociąg, a ciotkę z Wrocławia (przyjechała do babci) na autobus do domu... i ooo! tyle z wyjazdu, piwka na trawce (oczywiście bezalkoholowego) i zapachu nocy...
Pati zabierz mnie ze sobą na grilla, pliss!!!
będę grzeczna
Martuska znam jedną Agatkę, a w zasadzie Agatę.. miła, wrażliwa i bezkonfliktowa osoba
Ewelinko oj masz zły dzień... też sikam często, ale ja to piję jak ziemia wodę po suszy.... Twój tata tam ratuje to biuro tak? a to auto to co? nie jeździ? bo ja się nie znam, ale zalane auto to od razu widzi mi się że na złom...
Polianno noo... żaden wstyd:-) czy Ty wiesz kiedy ja ostatnio czytałam? no w wannie wczoraj, ale jeden rozdział. a nie mam na głowie faceta (przynajmniej przez te parę dni), dziecka (jeszcze)... nie robię nic i mogłabym a taaak mi się nie chce
ja nadal się zastanawiam co kupić... i nie mów mi że to tyle wszystko kosztuje bo sobie włosy z głowy wyrwę!
Marulka obczaję jaki masz dylemacik i do wieczora coś sklecę jak mnie wena natchnie
GSC a pal licho robotę! leż jak jaaaaaa
Kasia2506 ja już wcinam truskawki , ale kosztowały 10 zł/kg!!!
chyba ocipieli...
a u mnie co?
nic...
leżę...
słucham Blunta...
i jem owoce ziemi-truskawki...
i myslę o sprzątaniu...
i samym mysleniem się męczę