reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Cześć brzuchatki :-) w Łodzi pogoda rewleacja :-) odwiedziłam już Słonia i kupiłam bodziaki dwa, później wybieram się do Manufaktury albo Tesco sama nie wiem (kupować resztę ciuszków). Wiecie coś o jakiś promocjach?

ehtele to super, że zabawa się udała a tu już kolejne weselicho he he:-)

fiuufiuu współczuje tego bólu - mam nadzieję, że dentysta interweniował i już Cię nie boli.

reklama
Czesc dziewczynki :-)
Ja dzis mam dzien lenia.. taka piekna pogoda a ja w domku... No ale musze odpoczac bo ostatnio za duzo sie wysilałam :-p

Niuunia - Ja niestety nie wiem nic o promocjach w jakis sklepach w Łodzi.. narazie ja sie wstrzymuje z kupnem ciuszków dla dzidzi bo chce byc pewna ze to dziewczynka hehe :-)

A ja jutro na zakupki dla siebie ide zrobic z T :-) Szlafroczek, koszula kapcie i takie tam :-) Oczywiscie jak zakupie to sie pochwale w dziale Lista zakupów :-)

Kasia2506 - jak nie lubialm truskawek to teraz mam jakos straszna ochote hehe!! :-) zjadłabym mniam...
Ale tak na prawd eto mam ochote na arbuza buu a tez nie mam w domu :-) Jutro sie zaopatrze w owoce heh:-)

g_s_c :) Ale mi teraz narobiłaś tymi truskawkami!!! I arbuzem aaaaaa :) Mniammm...mogłabym same owoce jeść.

marulko,kasiu - no właśnie. Ja niby nie kupuję ubranek bo szafa pęka w szwach i dopiero je zliczę jak wypiorę , ale mam napewno wszystko. Kosmetyki (dla dziecka i dla mnie), przewijak, pościel,poduszka do karmienia, butelki... to wszystko dało takie kwoty. Wbrew porozom wielu rzeczy się nie ma po dziecku , bo przez 2-3 lata mocno się niszczą :/
W pierwszej ciąży w ogóle się nie przygotowalam .Byłam zajęta prowadzeniem firmy, później przeprowadzką i jak przyszła położna po porodzie to okazało się,że nie mam nic do kąpieli dla malucha, żadnych oliwek, kosmetyków..pierwszy dzień bazowalam na próbkach ze szpitala. Wstyd ;)

O leku na kolki,podpaskach i pasie ściagającym zupełnie zapomnialam :) Poza ubraniami mam tylko 2 smoczki i laktator ;)

kasiu
- nie morduj się tak tym sprzątaniem ;) ja wczoraj mojego M zagoniłam .
Współczuję ogromnie tym,których podtapia :( Ech... oby tym razem się udało. Trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
polianna kochana ja tez sobie sama smaku narobiłam hehe a dopiero jutro zapewne bede sie zajadać :-p
Ja tez w ciazy mam najbardziej ochote na owoce i na slodycze non stop moglabym zajadać ;-) aahh.. mniam hehe

Kasia2506 ja wiem, czasami ręce opadają z bezsilności jak się patrzy i słucha facetów...:dry:
Ehtele no ten James Blunt to niezły jest... najbardziej mi się podoba trafny komentarz pod ta piesnią "największa cholera, która potrafi miliony doprowadzić do płaczu, która daje w piosenkach najpiękniejsze co moze być, swoją duszę."
No fakt, nie zastanowiłam się, a wczoraj faktycznie w Boże Ciało były wesela, nawet zapomniałam że to nie sobota:-) jesli tylko dajesz radę to pokazuj światu brzunia, a Olek niech się uczy jak to sie na weselichach będzie kiedyś bawił:-)
ja miałam chęć na spokojny weekend w ramionach T. ale się nie uda... niestety....:-(
przyjeżdża mój brat, a w niedziele muszę go odwieźć na pociąg, a ciotkę z Wrocławia (przyjechała do babci) na autobus do domu... i ooo! tyle z wyjazdu, piwka na trawce (oczywiście bezalkoholowego) i zapachu nocy...
Pati zabierz mnie ze sobą na grilla, pliss!!!:-D będę grzeczna
Martuska znam jedną Agatkę, a w zasadzie Agatę.. miła, wrażliwa i bezkonfliktowa osoba:)
Ewelinko oj masz zły dzień... też sikam często, ale ja to piję jak ziemia wodę po suszy.... Twój tata tam ratuje to biuro tak? a to auto to co? nie jeździ? bo ja się nie znam, ale zalane auto to od razu widzi mi się że na złom...
Polianno noo... żaden wstyd:-) czy Ty wiesz kiedy ja ostatnio czytałam? no w wannie wczoraj, ale jeden rozdział. a nie mam na głowie faceta (przynajmniej przez te parę dni), dziecka (jeszcze)... nie robię nic i mogłabym a taaak mi się nie chce:sorry2: ja nadal się zastanawiam co kupić... i nie mów mi że to tyle wszystko kosztuje bo sobie włosy z głowy wyrwę!:-D
Marulka obczaję jaki masz dylemacik i do wieczora coś sklecę jak mnie wena natchnie:-D
GSC a pal licho robotę! leż jak jaaaaaa
Kasia2506 ja już wcinam truskawki , ale kosztowały 10 zł/kg!!!:szok: chyba ocipieli...

a u mnie co?
nic...
leżę...
słucham Blunta...
i jem owoce ziemi-truskawki...

i myslę o sprzątaniu...
i samym mysleniem się męczę:-D

Wrociłam........i ledwo żyję czuje się jak brontozaur wrrrr:(

Ale zakupy udane nawet bardzo, bo ponad plan.
W końcu kupilismy żyrandol i lampkę do kompletu, bardzo jestem zadowolona, ale fotki wstawię dopiro za miesiąc jak już będzie po remoncie, bo M tylko posprawdzał czy nie uszkodzone i popakował z powrotem w kartony więc efektu i tak by nie było żadnego.
Ale kupiliśmy jeszcze suszarkę stojącą na pranie dla maluszka, nową deskę do prasowania, bo miałam starzyznę i wanienkę zieloną z kaczuszką dla maluszka, która już wisi w łazienkce na ściance, bo tylko tam mam miejsce, ale ładnie to nawet wygląda, no M wymyslił, bo kurcze nie było zbytnio miejsca na wanienkę, a tak w ogóle nie będzie przeszkadzała i nawet nie rzuca się w oczy.
Aha wanienka nowiutka ze sklepu kosztowała 12,80 zł więc tanio nie???

U nas piękna, słoneczna pogoda chce sie żyć, ale ja już leżę do wieczora i objadam się zimnymi truskawami schłodzonymi w lodówce. Pyyycha.
Dobrze, ze ten mój M ma wolne 4 dni to dużo mi zrobił. Adrian zresztą też, odmroziłam lodówkę,a on mi całą umył łącznie z zamrażarką i wszystko ładnie poukładał, umył też całą mikrofalę, zobaczycie jaka to pomoc później jak dziecko większe.

Kiniusia pisała, ze ma neta popsutego ,czeka na montera, ale u niej i synka wszystko w porządku. Pozdrawia:)
Ciekawe co z Pajką??? Czy wyszła????
Ehtele czytam że sie ubawiłaś na weselu to fajnie, to teraz tańcuj na następnym byle z umiarem:)

Ostatnia edycja:
Bombusia fajnie ze zakupki sie udaly :-) Ja tez mam zamiar kupic wanienke moze w tym miesiacu jeszcze bo nie sa az takie drogie :-) A ty bardzo tanio kupilas swoja:-) Ja swoja bede trzymala w specjalnym miejscu pod schodami hehe kolo lazienki hehe:-) Bo mam male mieszkanko na dole kuchnia z lazienka a na gorze antresola pokoj zrobiony wiec trzeba sie jakos zmiescic hehe:-)

Bombusiu nastepna Ty z tymi truskawkami !! aaaa ja chce tez!! :-D

Was tez dzis meczy zgaga?? mnie strasznie..

Ostatnia edycja:
reklama
a ja dziś dodałam do profilu pewnej osoby pierwsze ostrzeżenie jako moderator.. i czuję się podle.. ale naprawdę ile razy mozna mówić jak do ściany?

Bombusia ale taniocha!!!! własnie, moja wanienka będzie stała po prostu na podłodze w pokoju małej... nie mam jak zagospodarowac miejsca..
GSC mnie nie piecze dzisiaj.. czasami wieczorami, ale wolałabym żeby już to sie działo w dzień..

Do góry