reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Cześć dziewczyny!

Anecia spokojnie dasz rade z dieta cukrzycowa ;-) idzie sie przyzwyczaic :-)

Alaa pilnuj dietki i powoli sprawdzaj co ci sluzy a co nie. Bedzie dobrze.

Co do dnia dziecka to ja nie jestem zwolenniczka obkupywania dzieci w prezenty z okazji tego swieta, raczej skromnie by uczcic ten dzien - nasza corcia dostanie ksiazeczke z bajkami, ktore bedziemy jej czytac na dobranoc.

53kg?? :szok:

reklama
ja sie witam i zaraz uciekam na ostatnuio wizyte do stomatologa a potem ciag dalszy sprzatania- moze dzis uda mi sie w koncu skonczyc i jutro sie wprowadzimy- trzymajcie kciuki.o 17 mam szkole rodzenia i pierwszy raz ide ze swoim Adamem- ciekawe jak bedzie:)
ja trzymam kciuki za wizytujace!!!!!!!!
odezwe sie wieczorkiem.
milego dnia

no nie, ale 53 kg to juz strach, bo zle sie moze skoncztc. zwlaszcza po schudnieciu najpierw tak duzo. nie ma nic gorszego i bardziej wykanczajacego organizm niz takie szybkie tycie i chudniecie, serce, uklad trawienny i kostny niezle dostają po tyłku :/

Cześć!
Ależ się dzisiaj namęczyłam w nocy-zjadłam o 22 kromkę chleba i oczywiście źle zrobiłam-wszystko stało mi w gardle:sorry: Po godzinie snu obudziłam się spocona i ledwo mogłam oddychać... Już nigdy nie zjem tak późno, bo to kolejny raz tak źle się czuję po późnej kolacji:eek:
Basia dostała dziś już swoje prezenty-zgadywanki już rozszyfrowane;-)
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczków-tych w brzuszkach oczywiście też:-)
Milusia-dobrze, że M Cię wspiera-nie wszyscy faceci to rozumieją:tak:
Malagonia-najważniejsze, że wyniki okazały się być w miarę dobre-i tak trzymaj:tak:
Duralex-widzę, że i Ty zaliczyłaś udaną wizytę-gratuluję:happy2:
Ciamajdka-widzę, że tym razem poradziłaś sobie wzorowo z "koszeniem";-):-D Powodzenia na wizycie:happy2:
Martuśka-53kg?:confused::szok: Co ona ze sobą robiła podczas tej ciąży:eek:

Kassiu, ponoc w nocy kilka razy potrafila wstawac i prosic męża o porcje kanapek albo lodów. mowila tez, ze do tegi doszedl efekt jojo, bo jak schudla te 25 to sie tak ucieszyla, ze praktycznie diete olała, a to sie tak konczy. jak ktos nie ma zamiaru zmieniac nawykow zywieniowych na dobre, lepiej niech sie nie decyduje na inne diete przy odchudzaniu, tylko ograniczy porcje

Zanim Was poczytam daję znać, że dobre wieści od Pajeczki i życzenia dla naszych dzieciaczków są do poczytania w odpowiednim miejscu:)

Od rana się zastanawiam, jak złożyć życzenia Karolkowi. Poklepać się po brzuszku? :-) Oj za rok to się będzie działo, będziemy świętować Dzień Dziecka że hej!
Póki co dla najlepsze życzenia Waszych Pociech, dla tych, co już patrzą na świat i dla tych, dla których całym światem są nasze brzuchy ;-)
A w ogóle to dziś obudziła mnie moja Mama telefonem z życzeniami dla mnie :-D

O, widzę że u Pajki lepiej:))))

Magda.wu dziękujemy i wzajemnie pogłaskaj brzusia:)

Ja segreguję ubranka, później napiszę co mam w "LIŚCIE ZAKUPÓW". to się skonsultuję co jeszcze trzeba;P

Hello
Powracam w końcu do świata BB:-D
Internet w domku już mam:tak:
Co do wagi , to ja się przyznawać nie będę ile przytyłam, ale jest bardzo dużo na plusie i wiem ze dopnę do tych samych kilogramów co z synkiem.
Macie jakieś sprawdzone sposoby do spania na bolące plecy? bo ja od tygodnia rady sobie z tym już nie daje:-(

reklama
Poczytałam:) Teraz mogę również osobiście przekazać Waszym brzuszkom, a dokładniej ich mieszkańcom ŻYCZENIA WSZYSTKIEGO, CO NAJLEPSZE!!!:)))

Anecia młodego oszczędź, 2latek nic nie jest winny:))) Trzymam kciuki za tę glukozę-weź sobie gazetkę albo książkę:) Mnie też powiedziano dopiero po, że powinnam siedzieć w tym czasie na d… i iść najwyżej do łazienki, a nie biegać jak głupia, i za drugim razem już tak zrobiłam.

Nektarynko kochana troszkę spóźnione ale prosto z serducha najlepsze życzenia urodzinowe:) Niech Ci się marzenia spełniają…:)

Malagonia gratuluję wizyty-grunt, że wyniki idą do góry:)

Ciamajdko trzymam kciuki za wizytę:) I w ogóle:)

Ja wciąż się męczę z katarem… druga nieprzespana noc… ale mam dziwne wrażenie, że dziś jest już troszkę inaczej, może wreszcie odpuszcza choć trochę…:)

Do góry