dzieńdoberek , no przynajmniej przez noc nie nastukałyście za wiele kartek do nadrobienia,
o widze że nie ja jedna cierpie dzisiaj na bezsenność, okropna sprawa co nie
Melagonia, wszyscy wkoło chrapią ,a ja od siku i koszmarów od 4- ej przewracam się z boku na bok ,i nic ptaszki za oknem śpiewają , i słychać jak deszcz znowu po szybach tylko kap i kap i kap, mam wrażenie że to znowu jesień
Naktarynka WSZYSTKIEGO NAJlepszego !
Ethelegeneralnie nie chodze do dwóch lekarzy ,ale ze wzgl na to że dla mojego bezpieczeństwa powinnam jednak rodzić w klinice w LIGOCIE ,a nie tam skąd mam lekarza ,czyli Mikołów ,więc musiałam dla mojego komfortu psychicznego zmienić lekarza na takiego który tam pracuje i mam nadzieję że się mną tam trochę zainetersuje , facet wydaje się być porządny ,zrobi mi cc , obiecał załatwić najlepszego anestezjologa jakiego mają , który znieczulał mnie też ostatnim razem , więc mam nadzieję że będzie ok, szkoda rozstawać mi się z moim z Mikołowa, bo jeśli wogóle można lubić ginekologa to ja śmiało mogę powiedzieć że ja go lubie bardzo :-);-), a dzisiaj to będzie ostatnia wizyta bo mam do jutra L4, więc chciałabym aby mi je przedłużył do następnej wizyty u nowego no i poinformować go o mojej decyzji , choć on nalegał na poród w swoim szpitalu to ja jednak wole nie ryzykować , tam nie mają oddziału intensywnej opieki ani kardiologii, a ja jednak po moich przejściach z serduchem jestem w jakiś tam sposób zagrożona
ciamajdkaja sama miałam z moim M dwa dni temu taką jazdę że z nerwów i z płaczu myślałałam że urodzę, więc przykro mi jak słysze o takich sprawach , bo wiem jak sama reaguje na kłótnie i je przeżywam,ale musisz być dzielna i się nie stresować , kurz opadnie, emocje też i wszystko wroći do normy, będzie dobrze, a oni kiedyś za te nasze łzy zapłacą , to nie może tak im ujść na sucho
chyba muszę już coś iść zjeść głodna się zrobiłam , no i człowiek wcześniej wstanie i jeszcze jeden posiłek mi w ciągu dnia przybędzie ,
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
miłego dnia , udanych wizyt dla wszystkich