reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Witam,
Jestem tu nowa. Mam nadzieje, ze moge sie dopisac do Was? ;) Jestem sierpniowa mamusia. Termin porodu z usg 26.08 a z om 27.08, wiec roznica niewielka. No i stawiam raczej na ten drugi termin. Chociaz predzej bym uwierzyla w termin 30.08. Oczekujemy z mezem synusia. Nie mozemy sie go doczekac. :D

Ciamajdka, to chyba normalne. Moj chlop tez mnie drazni. No ale coz. To TYLKO chlop. Nie warto przez niego nerwow sobie psuc. ;)

reklama
Anecia szwagra wyrzuć przez okno-to piętro, problem z głowy, połamany zostanie na dole:) A poważnie-cukrem na razie się nie martw, zobaczymy, co pokaże drugi wynik (po 75 glukozy norma jest do 140, wiem, bo miałam). Aha-pilnuj, żeby minęły faktycznie te 2 godziny (mnie panie pobrały po 1, 45 i wyszły cuda, miałam powtarzany) i przez ten czas nie chodź za bardzo, bo to też wpływa na wynik (ja za 1.razem latałam po urzędach…). Niczym się nie przejmuj na zapas:)

Olu wszystko śliczne, ale buciki mnie rozwaliły:)))

Ciamajdko tulę:)))

Nektarynko:)

Koralowa
witamy:)

Zmykam spać-jestem po nieprzespanej nocy (alergia…), przede mną kolejna taka… Do jutra!

Ola_ piękne ciuszki kupiłaś:p:p:p:p:p a w tesco przeceny? Może powinnam skoczyć? choć wszystko już mam, nadal nie potrafię się powstrzymać...

Natka no fasolka była pyyszna.... kochana no to powodzenia na wizycie.. chyba nie zarejestrowałam tylko dalczego chodzi do dwóch lekarzy???? W każdym razie - powodzenia -

Ciamajdka ojj smutno mi się zrobiło jak napisałaś ostatniego posta...sms od T. przypomina mi słowa mojego byłego, który przy kłótni właśnie to mówił...wiem, że żadne słowa Cię nie pocieszą, ale z tego co już zdążyłam Cię poznać jesteś bardzo emocjonalną osóbką, może to jest jeden z Waszych problemów...faceci nigdy nie są i nie będą w stanie nas zrozumieć - mają tylko kochać - więc nie oczekuj za wiele, ale wymagaj tego co Ci do szczęścia jest potrzebne, staraj się tłumaczyć, możesz starać się coś wyperswadować, ale WAŻNE - nie możesz go zmienić...nigdy nie można tego oczekiwać od innych...miłość to w końcu akceptacja...tych parę uwag mi się nasunęło. Wybacz jeśli coś Cie urazi - ciocia Kalinka chciała dobrze;)

Anecia
- jestem pełna podziwu, że nadrobiłaś:) cieszę się, że wróciłaś.... buźka
No i oczywiście musisz teraz zadbać o siebie, koniecznie trzymaj się diety, żeby cukrzyca nie pozostała z Tobą już na zawsze...powodzenia

Ostatnia edycja:
Zakupy w Auchan zaliczone-prezenty dla dzieciaków zakupione (głównie książki):tak: Poza tym odwiedziłam 5-10-15 i kupiłam "reklamowany" zdaje się przez Rozalkę kocyk dla Małgosi:cool2:
M znowu pojechał do pracy, także siedzę sama-pewnie znowu wróci grubo po północy...
Cayra-muszę Ci powiedzieć, że ten Twój lekarz to jakiś przewrażliwiony-jak można tak odzywać się do kobiety:no: Ja rozumiem, że próbuje Ci pomóc, ale chyba nie tędy droga... Nie przejmuj się-ja w poprzedniej ciąży przytyłam 15 kg, a wcale więcej nie jadłam niż w tej-dużo wody mi się w organizmie zatrzymało:sorry:
Ehtele-gratuluję udanej wizyty-a z Olka już "kawał chłopa";-) Super, że fasolka udana-ja chyba też w tym tygodniu zrobię:-p
Milusia-mogę Ci podesłać trochę tej lasagne-została jeszcze z obiadu;-) Czasami tak bywa, że mamy gorszy dzień-mam nadzieję, ze jutro zaświeci dla Ciebie słoneczko:tak:
Ola-śliczne ubranka:tak: Uwielbiam dla dziewczynek tuniczki z Nexta:happy2:
Anecia-szkoda, że ta glukoza wyszła źle, ale jak będziesz trzymać się diety wszystko będzie ok:tak:
Nektarynka-rozumiem, że masz dzisiaj urodziny?:confused: Jeżeli tak-to wszystkiego najlepszego:-):-)
Koralowa-witaj:happy2:
Ciamajdka-nie smuć się-przesyłam mnóstwo uścisków:tak:

reklama
Kasia2506 i co córeczce kupiłaś? Bo my z Szymonem mieliśmy problem, bo trzeba było kupić prezent chrześnicy:tak: Ona ma 3 lata i ma siostrzyczkę w wieku 6 lat...szukałam, szukałam i w końcu każdej kupiliśmy lalki barbie - gwiazdy filmowe- takie same tylko z różnymi kolorami włosów i sukienek żeby kłótni nie było:-p:-p Wolałabym coś edukacyjnego, ale na dzień dziecka kupujemy chrześnicy tyko takie drobiazgi, a takie zabawki edu. są strasznie drogie...:no:
I współczuję samotnego wieczoru, ja po prostu jak jestem sama to spać nie umiem...:-( trzymaj się dzielnie:-D

idę spać dziewczyny - kolorowych snów -
ja cała podekscytowana jestem jutrzejszym przybyciem łóżeczka...tylko najgorsze jest, że będę musiała czekać na Szymona żeby mi je złożył:tak::tak::tak: no ale będę musiała wytrzymać...:-p:-p:-p:-p

Do góry