Anecia1111
Fanka BB :)
Cześć!
Dzięki za wsparcie Najgorsze już chyba za nami (niestety tego nie można chyba powiedzieć o reszcie Polski)... Na szczęście woda nie doszła do 1 piętra, więc udało się rodzicom tym razem Poprzednio w 97r. woda sięgała 3 piętra Niestety o tym samym nie mogą powiedzieć ludzie na parterze-niepełnosprawni na wózkach, którym zalało całe mieszkanie (nie dość, że jedną tragedię mają za sobą to teraz następna:-() Czekamy teraz tylko na opadnięcie wody...
Uffff... dobrze że rodziców woda oszczędziła. I oby nigdy więcej takich strsów.
Dziewczyny, mam mały problem... Chodzi mi konkretnie o te butelki Aventu. Mam dwie: o pojemności 125 ml i 260 ml. Z tym, że na żadnej nie ma tego opisu, o którym mówiłyście wcześniej, wczoraj chyba : "0 % BPA" :-( Czy to oznacza, że one są jakieś szkodliwe?? Bo sama nie wiem, czy je zostawić, czy kupić nowe z tym opisem... :-(
Jeszcze jedno pytanko: czy u którejś z Was lekarz stwierdził przepuklinę pępkową? Ale nie u dzidzi, tylko u ciężarnej... Bo ja mam coś takiego. Jak leżę i chcę się podniejść, to na brzuchu robi się takie jajo.... To podobno schodzi po porodzie...
Hmmmm mi też się robi jajo np p\rzy zmianie pozycjio z leżącej do siedzącej i z boku na bok, ale mój ginek nie mówił że to jakieś szkodlwie może być. Ale zapytam za 2 tygodnie bo idę znowu na wizytę.
Dziewczyny macie rozstępy na brzuchu?
bo ja właśnie zauważyłam na dole brzucha dwa podłużne paski, każdy ok 7-8 cm... zaczyna się...
Ja jeszcze całe szczęście nie mam i mam nadzieję że się nie pojawią. Ale brzuchol od początku ciąży smaruję oliwką bambino, a teraz jeszcze a rana kremem na rozstępy z firmy gerber chyba - taki z kankurkiem :-)
Witajcie sierpnióweczki!!!
Na wstepie bardzo wam dziekuje za trzymanie kciukow!!!!!
Koło 14 wrcocilamdo domu padnieta jak nic emocje opadaly ale moge powiedziec ze sie obroniłam :-) tylko nie stety ocena nie taka jaka chcialam obroilam sie na "3" niestety stres byl gora od 5 rana niemoglam spac i chodzilam jak opetana taki mialam stres ze az mnie dopadla biegunka :-( zanim weszlam wszystko wiedzialam a jak weszlam i zaczelam mowic tak w jednym miejscu sie zacielam i wtedy zaczely sie schody tak to juz ze mna jest ... wchodzialam jako pierwsza... najlepiej zapytali sie jak sieczuje i czy czasem niemam zwolnienia lekarskiego a ja na to mam a dziekan na co a ja na to ciaza ... na koncu jak dwalismy kwiaty to dziekan do mnie prosze uwazac na malenstwo i prosze dalej sie ksztalcic ja tylko sie usmiechnelam ........ ale mam ulge
Gratuluję obrony! I zazdroszczę... mnie to czeka w lipcuy lub sierpniu, jeszxcze nie mam terminu wyznaczonego ale wiem że prawdopodobnie w tych miesiącach mają się odbyć obrony.
Bogusiu- gratulacje no i koniec zazdroszczę Ci tej tróki jak nie wiem co też chcę być po
Shiraa trzymam ksiukasy za Ciebie!
Też chcę być po :-)
dziewczynki włąsnie przyszedł ostatni zakup z allegro
Śliczny pajacyk!!!!
Cześć słoneczka, melduję, że zostałam w domku, jadę jutro wieczorem, wolałam dmuchać na zimne, bo naprawdę czułam się fatalnie,
otóż okazało się, że sprawcą mdłości, biegunek i skurczy macicy był arbuz - zjadłam prawie całego niedojrzałego przed snem i tak to się skończyło, jelita szarpały, a to wpływało na malucha, który się bardzo wypinał, przez to macica również się kurczyła.
Przeczyściło mnie na amen, zdychałam pół dnia, ale teraz czuję się rewelacyjnie i zabieram do waszego nadrabiania Dziękuję kochane, że się o mnie martwiłyście:*:*:*:*:*:*:*:*
Ufff... to dobrze że znasz już "winowajcę" swoich przebojów. No a tak w ogóle to jak Ty mogłaś zjeść całego arbuza... ja bym chyba siusiu co 2 minuty biegała :-)
Hejka
Chyba Was nie dam rady nadrobić
Fiuu ogromne gratulacje! Teraz szybko kończ pracę i broń się Kochana na kolejną 5 :-)
Ja miałam wczoraj obronę mgr. Zaczęła się godzinę wcześniej, bo promotor się gdzieś spieszył i tak wpadliśmy w ostatniej chwili, bo oczywiście nikt nic nie wiedział, że on sobie wymyślił, że zacznie wcześniej ;-) Ale w sumie na dobre wyszło, bo jak obrona miała się zacząć o 13 to 13:20 już byliśmy po wynikach
Tak więc, szkołę mam już za sobą i teraz mogę się delektować ostatnimi tygodniami ciąży a potem w pełni oddać się macierzyństwu
Pozdrawiam Was Brzuchatki i życzę miłego dzionka
Również gratuluję udanej obrony! No i też zazdroszczę :-)