reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Mnie tez pewnie uwazali za walnieta jak o 23 pojechałam do szpitala wlasnie na szterlinga.. Bo mialam zielonkowate upławy swedziało mnie i wogole... Okazało sie ze mam grzybka... No i troszke sie zasmucilam bo lekarz powiedział ze z takimi rzeczami to do swojego lekarza prowadzacego... nie wiedziałam co powiedziec.. wiec jak wychodzilam to przeprosiłam... bo czułam ze zajełam im tylko czas.. a ja sie przestraszyłam ze taki śluz zielnkowaty miałam...eh

Na dodatek przy badaniu dwie pielegniarki sie patrzyły a lekarz badał to tez troche niesmak...

Ja Ci sie wcale nie dziwie, z epojechałas. Jak mnie sie zwiększyla ilosc sluzu i wyczytałam, ze moze to byc przyczyna albo grzybka, albo normalne, albo może to być spowodowane ujściem wód płodowych. Pojechałam okazał się, że to nie bylo nic groźnego. Wolałam sprawdzic a jak mialaś zielone upławy to tym bardziej bym jechala.

Ja to jestem taka, ze nie lubie komuś robic problemu i zawsze sie męczę z podejmowaniem decyzji takich, ale wiem, ze cokolwiek bym nie zrobiła będę sie zle czuła - pojade - jak sie okarze, ze wsio OK to bede miała wyrzuty, że zabralam komus czas - nie pojade bede siedziala jak na szpilkach.
dlatego decyzje podjął mąż jak po Kubicy bede dalej plamiła jedziemy jak bedzie bolał brzusio jedziemy. I koniec kropka

Genialne jest to forum :-) Ja już dodałam zdjecia brzuszka jesli chcecie mozecie zobaczyc :-)
https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2010-f324/galeria-sierpniowch-brzuszkow-34876/index118.html

Kiniusia to jak z tymi spacerkami będzie hehe :-)
Czekoladko, za chwilę obejrzymy :tak: Nie musisz wklejać linka, wszystko sobie znajdziemy ;-):tak:
Spacerki są do omówienia :tak:;-):-) Nie miej wyrzutów sumienia, to jest ich obowiązek i praca, żeby Cię przyjąć, godnie potraktować i udzielić pomocy.

Pajeczko, całym serduszkiem jesteśmy z Tobą :tak:

Ostatnia edycja:
Kiniusia wybacz hehe :-) Mam nadzieje ze niedlugo wprawie sie w to forum ;-)

A teraz ide w koncu sprzatac bo nigdy sie chyba nie oderwe od tego komputera hehe tak mnie wciagnelo :-)
Czekoladko, wprawisz się, wprawisz :tak: Kiedyś każda z Nas się uczyła poznawała, a teraz każda w nałogu BB-owym hihihi :-D Lepiej uważaj hihihi ;-):-D

teraz są takie fajne koszulki do karmienia, ze widać tylko sutek, który jest w buzi maluszka, no a skakać raz z cycka raz na modyfikowane to troche jak dla mnie ryzykowne. Ja bede karmila normalnie, a czemu nie chcesz sie pieluchą zakrywać??

tak to wygląda Butik Mamy - Koszulka, top do karmienia KAJA
Dla mnie publiczne karmienie też było krępujące ale czasem nie było wyjścia , ja mam koszulkę tej firmy o której piszesz bardzo się sprawdziła i przydała lepsza niż te kupione w H&M.Coraz więcej jest tego typu ciuchów można coś dla siebie wybrać ale naprawdę warto coś takiego mieć,przyda się też po karmieniu.

Czekoladko, wprawisz się, wprawisz :tak: Kiedyś każda z Nas się uczyła poznawała, a teraz każda w nałogu BB-owym hihihi :-D Lepiej uważaj hihihi ;-):-D

Oj ucze sie ucze :-) I wciagaaammmm w to forum heh a to dlatego, ze sa tu tak mile osoby i cieple:-) Ktore przyjely nowa sierpniówke hehe:-)
Ja juz mam pozmywane i posprzatana kuchnie ahh jak sie nameczylam jak babcia 80letnia hehe

Witam :-) A ja dziś mam samotną niedziele :-( Mój T poszedł do pracy... a co zamierzam dzis robic? Posprzatac zrobic pranko... i czekac na mezulka hehe :tak: Wczoraj robilam pomidorowa calyy gaaar wielki hehe (moja ulubiona zupa) to dzis nie musze gotowac :-) A w ogole to skad jestescie ? :-) Ja z Łodzi i zamierzam rodzic na Szterlinga ;-)
Buziaki gorace dla was wszystkich!

Hej, hej jak pisały dziewczynki ja też z Łodzi i rodzę w Madurowiczu (2 raz) a teraz leżałam tam 3x i miłam b. dobrą opiekę wręcz suuuper i lekarze i pielęgniarki. Zobaczymy finał.

Pajeczko no rany Boskie jedź do tego szpitala, bo się martwię, trzymam mocno kciuki za Was. Ja jestem zawsze badania wziernikiem, a w szpitalu to jak miałam to rozwarcie do szewka to sam ordynator mnie badał i zazyczył sobie największy wziernik jaki był, bo musiał dokładnie zbadać sytuację, więc chyba widzą do jasnej ciasnej co robią????
Nic się nie martw oni tam sa po to, aby Cię przyjąć, Ty nie miej żadnych wyrzutów sumienia coś TY!!!!
Izunia23 oszczędzaj się Mamuśka również, duuużo lezymy:)

W Łodzi była piękna pogoda, wróciliśmy z M z Castoramy i normalnie jest jakiś wysyp ciężarówek, peeeełno było dziewczyn z brzuszkami w markecie fiu fiu:) a teraz idzie burza, zrobiło się ciemno i zaraz pewnie lunie buuuu:(
Ja sie czuje dobrze, mimo, ze połaziłam 2 godz. maluszek kopie i smyra paluszkami, w nagrodę poszliśmy z M na lody pyyycha:)

reklama
hej dziewczyny nie było mnie dwa dni i do nadrobienia miałam 40 stron:szok: U mnie czas po malutku ale milutko płynie, dostałam wypłatę i kupiłam w tym mc kilka rzeczy dla siebie :-) Dresiki, perfumki, koszulę do szpitala, kosmetyki :-) Ach wreszcie czuje się jak kobieta, a nie jak hipcio ;-)
A teraz czekam kiedy moja kotka zacznie rodzić tak obliczyłam, że powinna urodzić na dniach :-)

Pajko dziękuję... ja nie mam żadnych poradników bo chodzę prywatnie i nie dostaję... a mam dwie książki ale jakoś mi nie podchodzą... dzieki:)

a matko, zobaczcie sobie to....
WP.TV - Australia: Dziecko wpadło pod pociąg - WP.PL

ja bym oszalała na miejscu tej babci..

Serce mi stanęło i zaczęło bić dopiero jak usłyszałam, że ten chłopczyk przeżył... Ja na miejscu tej babci bym zawału od razu dostała. Szok...

Różyczko Uważaj teraz na siebie. Kurcze co się dzieje, że co chwila ktoś w szpitalu ląduje :-(

FiuuFiuu Gratuluje zdanych egzaminów i świetnych ocen :-) Bystrzacha z Ciebie :-)

Parla Mam nadzieję, że Laura już niedługo będzie z Tobą w domu :-) Super silna dziewczyna, szybko przyszła na ten świat i od razu wiedziała co trzeba robić -Walczyć o swoje :-)

Sierpień8 Gratuluje zdanego prawka :-)

Krzynka Współczuje zatrucia i wizyty w szpitalu, ale super, że wszystko ok:-) Mam nadzieję, że nastepna wizyta w szpitalu będzie na porodówce :-) Ale tak po 38tyg ciąży :-)

Pajkaa Dzielnego masz faceta, że zjadł niezjadliwe :-D Mój Marcin raz zrobił sobie sam obiad (a On do kuchni nie powinien wchodzić), a zrobił ryż z jogurtem i tak przesolił ryż, że nawet jogurt truskawkowy nie przebił smaku soli, ale zjadł dumnie bo przeciez sam zrobił :-D
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i nie chodź więcej do tego koniowała :wściekła/y: Przez takiego jełopa tyle stresów i nerwów... Mam nadzieję, że ta wizyta na IP będzie niepotrzebna i od razu Cię wypuszczą z dobrymi wieściami :-) Ale bardzo dobrze, że pojechałaś teraz czekam na wieści...

Ciamajda Akcja z czarnoskórym gentelmenem przednia :-) Ja bym takie stare pruchno też bym zjadła na kolacje za takie zachowanie;-)
Piękny sen miałaś, a już niedługo się ziści bo będziemy cudnie szczęśliwymi mamami :-)

Polianna Gratuluje udanej wizyty, ale Twoja maleńka to strasznie duża już jest :-)

Gorzko_Słodka Witaj na forum :-) Fajnie, że Ci się u Nas podoba :-)

Do góry