reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Pati1982, szkoda, że samotna niedziela u Ciebie przy pięknej pogodzie :-( Ale do czasu aż mąż nie wróci z pracy, to może jakiś spacerek, albo leniuchowanie na maxiora? ;-)
Bombusiu, no gratuluję udanego spędzenia wczorajszego dnia :tak: No i zdobyczy oczywiście także :tak:
Saudades, no i mi smaka zrobiłaś na taką kiełbaskę z grilla...mmmm... ;-)
Ehtele, udanych zakupów życzę :tak:
Martitka, masz rację, nie zostawiaj M. na pastwę salowych, w żadnym wypadku :no:;-) Trzymam mocno kciuki, żeby jutro już był w domu :tak:
Czekoladko, u Nas na sierpniówkach pomidorowa to bardzo popularna zupka ;-):tak:
W Naszym dziale jest temacik skąd jesteśmy, masz Nas wszystkie opisane, ale zawsze przy avatarku możesz rzucić okiem na miejscowość ;-) Ja i Bombusia także z Łodzi jesteśmy, ale my stawiamy na Madurowicza :tak:Moja siostra tam 2 m-ce temu rodziła i jest bardzo zadowolona, koleżanka rodziła na szterlinga i stwierdziła, że jest to szpital przyjazny dziecku, to fakt, ale nie matce. Ale to już temat na wątek w dziale regionalnym łódzkim:tak:
Kasiu2506, cieszę się, że dziś już jest w porządku :tak:
Izunia23, podpisuję się pod tym co napisała Ciamajdka :tak: Zwolnij tempo kochana i staraj się jak najwięcej odpoczywać :tak:
Ciamajdko, mi się nie raz cisną takie słowa na ustach :wściekła/y: Ja się bardzo rzadko spotykam z życzliwością ze strony ludzi, raczej zazwyczaj na odwrót, ale to już kwestia wychowania.... Najlepiej niech ktoś wymyśli jakiś ochraniacze na brzuchy dla ciężarnych :wściekła/y:

dziewczyny odzywam sie na chwileczke jednak bedziemy jechac na IP bo plamienia powróciły niestety i juz nie bede ryzykowała. Na razie pakuje torbe. Odezwe sie do którejs z Was.
Buziam.

przepraszam , jeszcze nie znam tego forum tak bardzo hehe:-) dziekuje za pomoc dziewczynki
Kiniusia - no wlasnie chcialabym byc dobrze traktowana bo moja kolezanka rodzila w Madurowiczu no i uslyszala niemile slowa... nawet wstyd pisac jakie...

Pajeczko trzymaj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monisia mam nadzieję że napiszesz dzisiaj czy wszystko w porządku po tej fali...

Ostatnia edycja:
Pajeczko trzymaj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciamajdko jak cos napisze do Ciebie smsa i do Bombusi.

wole jechac i sprawdzic niz mam potem pluć sobie w twarz, że nie pojechałam. Tak zadecydowalismyz meżem, ze powoli sie spakuje przygotuje do badania.
Co do wziernika dziewczyny to ja jestem cały czas badana wziernikiem! I tak dalej mam te bóle brzucha wiec pewnie dadzą roplówki bo ten zestaw leków nie pomógł :(

reklama
Do góry