reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

dziewczynki mam nadzieje,z e dla wielu z Was, które są przed falą kulminacyjną będzie to jednak spokojna noc.
Trzymam kciuki
Dobranoc

reklama
ehtele z reguły faceci robią pepkowe, bo my kobietki w tym czasie z maleństwami w szpitalu a potem nie w głowie nam imprezy :-p

mnie coś kłuje w brzuchu ehh ;/ idę kąpu kąpu a potem obejrze jak ktoś wkońcu spierze Pudziana :tak: nie jest zły ale ostatnio za bardzo, że tak powiem cwaniakuje a bić sie nie potrafi, więc jego mina po przegranej może być bezcenna :-D
Do jutra brzuchatki. Śpijcie i śnijcie o niebieskich midałach :-)

ehtele z reguły faceci robią pepkowe, bo my kobietki w tym czasie z maleństwami w szpitalu a potem nie w głowie nam imprezy :-p

)

To prawda.
A z reszta jak urodziłam synka,to potem każdy przychodził(bliscy) w odwiedziny(oczywiście po jakims czasie) i juz tym byłam zmeczona,nawet jak posiedzieli tylko troszke na kawce i ciachu...
no i marzyłam o chwili spokoju.
Teraz jeszcze do tego w domu bedzie wszedobylski trzylatek,wie na jakies imprezowanie na pewno nie bede miała ochoty.;-)
a mąż "pepkowe" to pewnie bedzie miał jak wróce troszke do formy,bo bedzie musiał sie synkiem zajac.

Witam

Ehtel fajna sprawa zapewne z tym baskim spotkaniem..ale ja np.nie miałam ochoty na nic po porodzie..czułam i wyglądałam fatalnie do tego miałam ostrego baby bluesa wiec byłam straszna...;-)
jednak chcialabym by mąż pępkowe zrobił ale jak to będzie..nie wiem..w domu już mamy dziecko:-)

miłego dnia dziewczyny

ps. słonka u nas niettttttt

Witam sie my juz po śniadanku Kuba bajke ogląda i niedługo bedziemy wychodzić właśnie sobie uświadomiłam ze mam 2 tyg na kupienie sukienki:szok: a to wcale proste nie bedzie wiec dzis wybieramy sie do sklepu :tak::tak::tak:trzymajcie za mnie kciuki i moje zakupy:tak:
Kasia2506 ja jestem z Warszawy a rodzić bede w praskim a on zaraz przy wiśle wczoraj słyszałam ze wywożom cały sprzet dzis najnowszych wiadomości nie znam

u mnie pępkowego nie będzie, bo Jasio nie pije- a właściwie sączy 50tke przez cały wieczór i to wyłącznie żubrówki. Nie ma co-wyśmialiby go :p

Witam Brzuchatki Puchatki!:-)
U nas piękna słoneczna pogoda,jest cieplutko mój M w końcu ma dziś wolne zjedliśmy śniadanko na balkonie, ślicznie cwierkają ptaszki yupiii!!!!:-D
Dziś jedziemy na cały dzień do moich rodziców, z okazji zbliżającego się dnia matki,także mamy spotaknie rodzinne, będzie siostra ze szwagrem (bo mieszkają na górze w domu) więc mam nadzieję, że pogoda się utrzyma i posiedzimy dziś w ogrodzie.:happy2:

Niuunia ja co prawda nie oglądałam w nocy Pudziana, bo cienias jestem jeśli chodzi o wieczorne siedzenia, ale masz rację zobaczenie miny jak przegrał -bezcenne, własnie obejrzałam foty w necie.:-D

Ja też po porodzie nie bardzo miałam ochotę na imprezy,:no: potrzebowałam spokoju i wyciszenia w domu z M i tak mi było najlepiej, a później za jakiś czas sobie odbiłam z koleżankami:eek:,ale to musiało upłynąć trochę czasu.

A teraz musze Wam opisać mój sen.
Więc my sierpniówki mieszkłayśmy razem w lesie nazywal sie Zielony Gaj, było tam przepięknie, zielono i kolorowo, ale byłyśmy bez naszych M tylko z krasnoludkami, które za nas wszystko robiły:szok:. Pewniego dnia napadli na złodzieje i ukradli wszystką biżuterię FiuuFiuu,:szok: więc byłyśmy załamane, bo miałyśmy z tego kupę kasy. Trzeba było ich złapać, wskoczyłyśmy na piękne zdrowe konie, :szok:takie śliczne rumaki "patataj patataj" i pojechałyśmy w poszukiwaniu klejnotów. Znalazłyśmy się na moim osiedlu i Martuśka ubrana w swoją niebieską sukienkę ze zdjęc zauważyła złodzieja na balkonie, Fiuu podskoczyła na ten balkon,:tak: później następne dziewczyny w tym również ja i dorwałyśmy złodziei.
Na koniec chcę zaznaczyć, ze wszystkie byłyśmy w ciązy z brzuszkami i na pewno Ehtele była w swojej nowej czerwonej sukience:):-D:-D

Takie są efekty siedzenia cąły dzień na BB:cool:
Miłego dnia Mamuśki;-)

witam z rana:)
ehtele słodkie te dzieciaczki, aż mi się łza w oku zakręciła jak tego słuchałam,a co do pępkowego to mój mąz już się śmiał że załatwi mi żebym została w szpitalu 4 a nie 2 dni, żeby zdążył z wszystkim opić swego pierworodnego:)
niunia o walce pudziana dowiedziałam sie dziś rano od szwagra, więc od razu wrzuciliśmy sobie w necie, ładne baty dostał:szok::-D

u nas pogoda taka sobie, ale nie pada:happy2:
mąż mi zrobił dziś bardzo miłą pobudkę, nie będę się chwalić szczegółami bo aż się czerwienie:zawstydzona/y: a później jeszcze uszykował mi na śniadanko kolorowe kanapeczki, jak on kochany:-) jak na weekend przyjedzie!

życzę wam wszystkim miłego dnia i oby nam wszystkim słoneczko wyszło:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie pępkowego nie będzie, bo Jasio nie pije- a właściwie sączy 50tke przez cały wieczór i to wyłącznie żubrówki. Nie ma co-wyśmialiby go :p
Mój mąż terz wódki nie tknie ,ale mu zapowiedzieli już wszyscy ze nie darują nawet już opieke nad Kubą załatwiają wiec jestem ciekawa jak sie z tego wykreci :)

Do góry