reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

dziewczynki mam nadzieje,z e dla wielu z Was, które są przed falą kulminacyjną będzie to jednak spokojna noc.
Trzymam kciuki
Dobranoc

reklama
ehtele z reguły faceci robią pepkowe, bo my kobietki w tym czasie z maleństwami w szpitalu a potem nie w głowie nam imprezy :-p

mnie coś kłuje w brzuchu ehh ;/ idę kąpu kąpu a potem obejrze jak ktoś wkońcu spierze Pudziana :tak: nie jest zły ale ostatnio za bardzo, że tak powiem cwaniakuje a bić sie nie potrafi, więc jego mina po przegranej może być bezcenna :-D
Do jutra brzuchatki. Śpijcie i śnijcie o niebieskich midałach :-)

ehtele z reguły faceci robią pepkowe, bo my kobietki w tym czasie z maleństwami w szpitalu a potem nie w głowie nam imprezy :-p

)

To prawda.
A z reszta jak urodziłam synka,to potem każdy przychodził(bliscy) w odwiedziny(oczywiście po jakims czasie) i juz tym byłam zmeczona,nawet jak posiedzieli tylko troszke na kawce i ciachu...
no i marzyłam o chwili spokoju.
Teraz jeszcze do tego w domu bedzie wszedobylski trzylatek,wie na jakies imprezowanie na pewno nie bede miała ochoty.;-)
a mąż "pepkowe" to pewnie bedzie miał jak wróce troszke do formy,bo bedzie musiał sie synkiem zajac.

Witam

Ehtel fajna sprawa zapewne z tym baskim spotkaniem..ale ja np.nie miałam ochoty na nic po porodzie..czułam i wyglądałam fatalnie do tego miałam ostrego baby bluesa wiec byłam straszna...;-)
jednak chcialabym by mąż pępkowe zrobił ale jak to będzie..nie wiem..w domu już mamy dziecko:-)

miłego dnia dziewczyny

ps. słonka u nas niettttttt

Witam sie my juz po śniadanku Kuba bajke ogląda i niedługo bedziemy wychodzić właśnie sobie uświadomiłam ze mam 2 tyg na kupienie sukienki:szok: a to wcale proste nie bedzie wiec dzis wybieramy sie do sklepu :tak::tak::tak:trzymajcie za mnie kciuki i moje zakupy:tak:
Kasia2506 ja jestem z Warszawy a rodzić bede w praskim a on zaraz przy wiśle wczoraj słyszałam ze wywożom cały sprzet dzis najnowszych wiadomości nie znam

u mnie pępkowego nie będzie, bo Jasio nie pije- a właściwie sączy 50tke przez cały wieczór i to wyłącznie żubrówki. Nie ma co-wyśmialiby go :p

Witam Brzuchatki Puchatki!:-)
U nas piękna słoneczna pogoda,jest cieplutko mój M w końcu ma dziś wolne zjedliśmy śniadanko na balkonie, ślicznie cwierkają ptaszki yupiii!!!!:-D
Dziś jedziemy na cały dzień do moich rodziców, z okazji zbliżającego się dnia matki,także mamy spotaknie rodzinne, będzie siostra ze szwagrem (bo mieszkają na górze w domu) więc mam nadzieję, że pogoda się utrzyma i posiedzimy dziś w ogrodzie.:happy2:

Niuunia ja co prawda nie oglądałam w nocy Pudziana, bo cienias jestem jeśli chodzi o wieczorne siedzenia, ale masz rację zobaczenie miny jak przegrał -bezcenne, własnie obejrzałam foty w necie.:-D

Ja też po porodzie nie bardzo miałam ochotę na imprezy,:no: potrzebowałam spokoju i wyciszenia w domu z M i tak mi było najlepiej, a później za jakiś czas sobie odbiłam z koleżankami:eek:,ale to musiało upłynąć trochę czasu.

A teraz musze Wam opisać mój sen.
Więc my sierpniówki mieszkłayśmy razem w lesie nazywal sie Zielony Gaj, było tam przepięknie, zielono i kolorowo, ale byłyśmy bez naszych M tylko z krasnoludkami, które za nas wszystko robiły:szok:. Pewniego dnia napadli na złodzieje i ukradli wszystką biżuterię FiuuFiuu,:szok: więc byłyśmy załamane, bo miałyśmy z tego kupę kasy. Trzeba było ich złapać, wskoczyłyśmy na piękne zdrowe konie, :szok:takie śliczne rumaki "patataj patataj" i pojechałyśmy w poszukiwaniu klejnotów. Znalazłyśmy się na moim osiedlu i Martuśka ubrana w swoją niebieską sukienkę ze zdjęc zauważyła złodzieja na balkonie, Fiuu podskoczyła na ten balkon,:tak: później następne dziewczyny w tym również ja i dorwałyśmy złodziei.
Na koniec chcę zaznaczyć, ze wszystkie byłyśmy w ciązy z brzuszkami i na pewno Ehtele była w swojej nowej czerwonej sukience:):-D:-D

Takie są efekty siedzenia cąły dzień na BB:cool:
Miłego dnia Mamuśki;-)

witam z rana:)
ehtele słodkie te dzieciaczki, aż mi się łza w oku zakręciła jak tego słuchałam,a co do pępkowego to mój mąz już się śmiał że załatwi mi żebym została w szpitalu 4 a nie 2 dni, żeby zdążył z wszystkim opić swego pierworodnego:)
niunia o walce pudziana dowiedziałam sie dziś rano od szwagra, więc od razu wrzuciliśmy sobie w necie, ładne baty dostał:szok::-D

u nas pogoda taka sobie, ale nie pada:happy2:
mąż mi zrobił dziś bardzo miłą pobudkę, nie będę się chwalić szczegółami bo aż się czerwienie:zawstydzona/y: a później jeszcze uszykował mi na śniadanko kolorowe kanapeczki, jak on kochany:-) jak na weekend przyjedzie!

życzę wam wszystkim miłego dnia i oby nam wszystkim słoneczko wyszło:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie pępkowego nie będzie, bo Jasio nie pije- a właściwie sączy 50tke przez cały wieczór i to wyłącznie żubrówki. Nie ma co-wyśmialiby go :p
Mój mąż terz wódki nie tknie ,ale mu zapowiedzieli już wszyscy ze nie darują nawet już opieke nad Kubą załatwiają wiec jestem ciekawa jak sie z tego wykreci :)

Do góry