reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

dziękuje bardzo!
dziewczyny ratunku, zmniejszyłam sobie tak literki na bb że nic nie widzę do czytania was to muszę wziasc lupę i to tylko na naszej stronie, jak mam to cofnąć ? pomocy

chciałam przesłać szwagierce namiary na fiuu i jak zaznaczyłam to co mi napisała to wszystko się zmniejszyło:( wrrr

Ostatnia edycja:
reklama
a tak mi się przypomniało- tutaj się jakiś mąż udzielał jednej z forumowiczek- wpadł i wypadł...a mógł być z tego taki fajny romans.....

ano był taki...Jasio mu było na imię... :-) pojawił się dał nadzieję na jednego chłopa w sierpniówkach i olał... ehhh Ci faceci...wszyscy tacy sami hehehhe:-p:-p:-p

powiem Wam, że wszystkie sierpniówki to fajne babeczki...tekst coraz bardzije rozwalające na prawdę trafiłyśmy na niezłe towarzystwo:-D:-D:-D

Black jestem za!!!!!!!!!!! zakładaj wątek:-D

ano był taki...Jasio mu było na imię... :-) pojawił się dał nadzieję na jednego chłopa w sierpniówkach i olał... ehhh Ci faceci...wszyscy tacy sami hehehhe:-p:-p:-p

powiem Wam, że wszystkie sierpniówki to fajne babeczki...tekst coraz bardzije rozwalające na prawdę trafiłyśmy na niezłe towarzystwo:-D:-D:-D

Black jestem za!!!!!!!!!!! zakładaj wątek:-D

Ehtele teksty to sa bajerne, Ty poczytaj pod swoją sukienką kochana hi hi:)
A tak Was spytam oczywiście z mojej ciekawości, a co on pisał ten Jan, ze co chciał wiedzieć???

Monia kurcze nie wiem jak Ci pomóc słońce!!!!

trzeba się będzie drogie Panie kiedyś spotkac na neutralnym gruncie w środeczku
polszy z dzieciątkami

a on w zasadzie nic ciekawego nie pisał- ważne, że był- mięso na talerzu...przestraszył się biedaczek i poszedł sobie :p

cayra1984 wysłałam Ci trochę słońca poleconym doszło? :-p

Aga_Natalia dużo odpoczywaj kochana i dbajcie o siebie :tak:

martuśka85 zapomniałaś chyba zabrać brzuszek na ślub :-p na tym jedym foto to mąż chyba ma ochotę Cię połknąć :-D

Wuzelek dobrze, że z maleństwem wszystko oki i dobrze rośnie :-) a Ty dużo odpoczywaj i nie forsuj się, no i wynikami się nie stresuj niepotrzebnie, bo napewno będzie oki ;-)

u mnie pięknie świeci słonko i normalnie byłabym pełna energii ale szczena daje popalić ehh. generalnie nawet ochoty jeść nie mam ale wciskam pomalu w siebie, żeby mała przybierała trochę ciałka :-)

Niuunia, doszło, i nawet poświeciło troszkę :-) dziękuję :-)

pisze.zkomorki.pozdrawiam.was.wszystkie.okropnie.sie.czyta.i.pisze,z.tel.jeszcze.raz.dziekuje.za.wszystkie.smsy.mam.nadzieje.ze.w.poniedzialek.rano.bede.juzz.wami.buuziaczki...

Ciamajdko, wracaj do nas!! Come back!!

Black_Opal, ja tez jestem za nowym wątkiem :-)

A, faktycznie, jakiś Jaś był u nas przez chwilunię na forum... ciekawe, czyj :-)

Ja po wizycie, ogólnie powinnam leżeć z tyłkiem w górze. Mój dzidziuś jest bardzo nisko ułożony, stąd lekko twardy brzuch i mam odpoczywać z poduszką pod pupą inaczej mogę wcześniej urodzić.... Noi wizyta kontrolna za 2 tyg. A jednak na L4 powinnam troszkę sfolgować i odpoczywać,a ja dziś sobie popracowałam... Ja zmykam odpocząć, bo jutro znów porządki i tak w kółko.

ps: niestety nie zdążyłam wszystkiego poczytać, nie mówiąc by odpowiedzieć na Wasze posty.

Dobrej nocki mamusie :-)

reklama
Do góry