reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

dziękuje bardzo!
dziewczyny ratunku, zmniejszyłam sobie tak literki na bb że nic nie widzę do czytania was to muszę wziasc lupę i to tylko na naszej stronie, jak mam to cofnąć ? pomocy

chciałam przesłać szwagierce namiary na fiuu i jak zaznaczyłam to co mi napisała to wszystko się zmniejszyło:( wrrr

Ostatnia edycja:
reklama
a tak mi się przypomniało- tutaj się jakiś mąż udzielał jednej z forumowiczek- wpadł i wypadł...a mógł być z tego taki fajny romans.....

ano był taki...Jasio mu było na imię... :-) pojawił się dał nadzieję na jednego chłopa w sierpniówkach i olał... ehhh Ci faceci...wszyscy tacy sami hehehhe:-p:-p:-p

powiem Wam, że wszystkie sierpniówki to fajne babeczki...tekst coraz bardzije rozwalające na prawdę trafiłyśmy na niezłe towarzystwo:-D:-D:-D

Black jestem za!!!!!!!!!!! zakładaj wątek:-D

ano był taki...Jasio mu było na imię... :-) pojawił się dał nadzieję na jednego chłopa w sierpniówkach i olał... ehhh Ci faceci...wszyscy tacy sami hehehhe:-p:-p:-p

powiem Wam, że wszystkie sierpniówki to fajne babeczki...tekst coraz bardzije rozwalające na prawdę trafiłyśmy na niezłe towarzystwo:-D:-D:-D

Black jestem za!!!!!!!!!!! zakładaj wątek:-D

Ehtele teksty to sa bajerne, Ty poczytaj pod swoją sukienką kochana hi hi:)
A tak Was spytam oczywiście z mojej ciekawości, a co on pisał ten Jan, ze co chciał wiedzieć???

Monia kurcze nie wiem jak Ci pomóc słońce!!!!

trzeba się będzie drogie Panie kiedyś spotkac na neutralnym gruncie w środeczku
polszy z dzieciątkami

a on w zasadzie nic ciekawego nie pisał- ważne, że był- mięso na talerzu...przestraszył się biedaczek i poszedł sobie :p

cayra1984 wysłałam Ci trochę słońca poleconym doszło? :-p

Aga_Natalia dużo odpoczywaj kochana i dbajcie o siebie :tak:

martuśka85 zapomniałaś chyba zabrać brzuszek na ślub :-p na tym jedym foto to mąż chyba ma ochotę Cię połknąć :-D

Wuzelek dobrze, że z maleństwem wszystko oki i dobrze rośnie :-) a Ty dużo odpoczywaj i nie forsuj się, no i wynikami się nie stresuj niepotrzebnie, bo napewno będzie oki ;-)

u mnie pięknie świeci słonko i normalnie byłabym pełna energii ale szczena daje popalić ehh. generalnie nawet ochoty jeść nie mam ale wciskam pomalu w siebie, żeby mała przybierała trochę ciałka :-)

Niuunia, doszło, i nawet poświeciło troszkę :-) dziękuję :-)

pisze.zkomorki.pozdrawiam.was.wszystkie.okropnie.sie.czyta.i.pisze,z.tel.jeszcze.raz.dziekuje.za.wszystkie.smsy.mam.nadzieje.ze.w.poniedzialek.rano.bede.juzz.wami.buuziaczki...

Ciamajdko, wracaj do nas!! Come back!!

Black_Opal, ja tez jestem za nowym wątkiem :-)

A, faktycznie, jakiś Jaś był u nas przez chwilunię na forum... ciekawe, czyj :-)

Ja po wizycie, ogólnie powinnam leżeć z tyłkiem w górze. Mój dzidziuś jest bardzo nisko ułożony, stąd lekko twardy brzuch i mam odpoczywać z poduszką pod pupą inaczej mogę wcześniej urodzić.... Noi wizyta kontrolna za 2 tyg. A jednak na L4 powinnam troszkę sfolgować i odpoczywać,a ja dziś sobie popracowałam... Ja zmykam odpocząć, bo jutro znów porządki i tak w kółko.

ps: niestety nie zdążyłam wszystkiego poczytać, nie mówiąc by odpowiedzieć na Wasze posty.

Dobrej nocki mamusie :-)

reklama
Do góry