R
RiSiA
Gość
witam sie
ja dziewczynki jestem cały dzien w trasie
rano wstałam o 6:20 zebrałam sie i pojechałam z Radkiem i podwiózł mnie do pracy wiec poklachałam z dziewczynami i wyszłam o 10:30 i teraz jestem u mamy zjadłam paczkę tygrysków i usnęłam z moim psiakiem i dopiero teraz wstałam, ale i tak z Wami nie posiedze bo ide do dentysty a potem do przyjaciółki wiec pewnie wroce wieczorkiem
też słyszałam taką wersję ogólnie we wszystkich poradnikach podają juz taką wersję
ja mam go teraz, ale zobaczymy czy małego uczuli - ogólnie słyszałam pozytywne info, a cena jest super w porównaniu do innych...
ja miałam robione dwa razy przepisane przez ginekolog bo trzeba je zrobic bo są groźne dla ciąży więc troche nie rozumiem podejscia Twojej lekarki
Bogusia przykre to z pieskami
Ciamajdko trzymam słoneczko za Ciebie kciuki
Ehtele informuj nas
zmykam słoneczka do dentysty buziaczki :*
ja dziewczynki jestem cały dzien w trasie
rano wstałam o 6:20 zebrałam sie i pojechałam z Radkiem i podwiózł mnie do pracy wiec poklachałam z dziewczynami i wyszłam o 10:30 i teraz jestem u mamy zjadłam paczkę tygrysków i usnęłam z moim psiakiem i dopiero teraz wstałam, ale i tak z Wami nie posiedze bo ide do dentysty a potem do przyjaciółki wiec pewnie wroce wieczorkiem
a nam wczoraj z kolei na szkole rodzenia mówili, ze obecnie sie wietrzy pępuszki dziecięce i niczym nie owija i nie uzywa spirytusu już. nie wolno moczyc i trzeba trzymac sucho calkiem i nic nie robic albo stosować jakis Oktanisept (cokolwiek to jest ) zamiast spirytusu, jesli widzimy, ze slabo sie wysusza lub sie boimy nic nie robic.
spirytus ponoc mocno podraznia skore tak ze jest zaczerwieniona i trudno orzecz czy to tylko podrzanienie od niego czy stan zapalny pępuszka, dlatego lepiej go unikac.
też słyszałam taką wersję ogólnie we wszystkich poradnikach podają juz taką wersję
A co myślicie o proszku dzidziuś??? Jest sporo tańszy, pewnie dlatego, że jest to produkt polski, ale czy nie też dlatego, że jest gorszy?
Planuje zakup proszuku dla dzidziusia i nie wiem, który kupić. Myślałam tez o zwyklych bańkach mydlanych, ale czy te wszystkie niemowlęce ciuszki dobrze się w tym wypiorą????
ja mam go teraz, ale zobaczymy czy małego uczuli - ogólnie słyszałam pozytywne info, a cena jest super w porównaniu do innych...
Witajcie
Mam pytanie, czy robiłyście badanie na toksoplazmoze? bo w karcie jest rubryka a dzis pani g powiedziała mi, że nie potrzebne jest to badanie i jak chce to żebym poszła sama sobie je zrobić za kasę.
ja miałam robione dwa razy przepisane przez ginekolog bo trzeba je zrobic bo są groźne dla ciąży więc troche nie rozumiem podejscia Twojej lekarki
Bogusia przykre to z pieskami
Ciamajdko trzymam słoneczko za Ciebie kciuki
Ehtele informuj nas
zmykam słoneczka do dentysty buziaczki :*