reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

WIADOMOŚĆ OD CIAMAJDKI

"ZOSTAWILI MNIE W SZPITALU. MIAŁAM BADANIE NA SAMOLOCIE I NIE MAM ROZWARCIA. ALE PODŁĄCZYLI MI KROPLÓWKĘ I ZOSTAJĘ. BĘDĄ BADAĆ I KONTROLOWAĆ. CIŚNIENIE TO MAM KOSMOS Z NERWÓW."

niestety nie ma przy niej T. dopiero jutro będzie... ima na sali jakąś dziwaczkę:tak:
Ale generalnie będzie na pewno dobrze...

do jutra...

reklama
WIADOMOŚĆ OD CIAMAJDKI

"ZOSTAWILI MNIE W SZPITALU. MIAŁAM BADANIE NA SAMOLOCIE I NIE MAM ROZWARCIA. ALE PODŁĄCZYLI MI KROPLÓWKĘ I ZOSTAJĘ. BĘDĄ BADAĆ I KONTROLOWAĆ. CIŚNIENIE TO MAM KOSMOS Z NERWÓW."

niestety nie ma przy niej T. dopiero jutro będzie... ima na sali jakąś dziwaczkę:tak:

do jutra...
to sie uspokoilam teraz troszke
Dobranoc dziewczynki

Ufff dobrze że zostawili Ciamajdkę w szpitalu. Przynajmniej spokojniejsza będzie i my też. No i dobrze że rozwarcia nie ma, bo gdyby było to już gorzej, ale trzymam nadal kciuki żeby wszystko było git! I idę powoli spać bo padam.

WIADOMOŚĆ OD CIAMAJDKI

do jutra...
Oj wszystkiego dobrego ciamajdko.wracaj do zdrowia i do nas.

Pajeczko są zwykle mydełka dla niemowląt:)

Jak dla mnie świat kosmetyków jest zabawny:D naprawdę, ja nie czytam opisów kosmetyków, tylko odwracam preparat i czytam go z INCI, nie myslcie kochane, że gdy kosmetyk kosztuje 300 zł to jest dobry. Często jest tak, że ten najtanszy jest równie dobry.
Wyprodukowanie np. kremu do twarzy 50 ml kosztuje kilka zlotych (jeszcze zalezy od skladu), reszta to opłata za opakowanie, reklamę i jeszcze raz reklamę:D Do tego w kosmetykach jest mnostwo konserwantow, barwników i substancji zapachowych. Dlatego trzymajmy się zasady, że im mniej w kremie tym lepiej. A jak już widzę: methyl, ethyl paraben w środku INCI to jestem załamana.....bo wszystkie składniki w szeregu są wypisane od tego w największej ilości do tego w najmniejszej:)

A jakie propnujesz kosmetyki dla dzidziusia z tych dostepnych na rynku?.
Może pisałaś ,aja nie doczytałam....

reklama
Do góry