reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Dziewczyny ja zaraz jadę na IP bo powtarzają się te bóle mimo, że wzięłam nospę, magnez... wypiłam kilka kubków herbatki owocowej...
mała się rusza więc chyba ok.. ale jak mnie łapię taki kłujący ból z boku brzucha to aż mnie ściska...

Hehehe... dobre te historyjki :-) Ja osobiscie też spotykam się z takimi głupimi przesądami, ale puszczam to mimo uszu bo po prostu w to nie wierzę ani trochę. Przykładowo dzisiaj moja szwagierka wracala do siebie (a mieszka za granicą) i pyta mnie czy jak przyjedzie następnym razem (w lipcu) to może mi jakies ciuszki dla malutkiej kupić (teraz kupiła tylko skarpetusie)... a teśc to usłyszal i drze się w niebogłosy... "w żadnym wypadku bo przecież przed porodem nie wolno...". Ale oczywiście zgasiłyśmy jego głupie gadanie, bo co on ma tu niby do powiedzenia? :-) I zdecydowałysmy że się zgadamy później co i brakuje i ona to kupi :-D

Dziewczyny ja zaraz jadę na IP bo powtarzają się te bóle mimo, że wzięłam nospę, magnez... wypiłam kilka kubków herbatki owocowej...
mała się rusza więc chyba ok.. ale jak mnie łapię taki kłujący ból z boku brzucha to aż mnie ściska...

To lepiej jedź dla świętego spokoju, niech zobaczą co tam się dzieje. I daj później znać co i jak. Trzymam kciuki żeby było dobrze!

jedź, bo to już 2 raz dziś. Będziesz spokojniejsza, oby wszystko było dobrze :-),powodzenia.

Tak-emulsja na początku jest mydełkiem i szmponem:tak:
Kurcze a z linomagu emulsję mozna stosować od 6 miesiąca :(

jedź po co sie bedziesz dererwowała koniecznie sie odezwij

Pajkaa ja też polecam Oilatum.
My używaliśmy szamponu Bambino(różowego) od początku. Nati miała długie włoski i po Oilatum były sztywne.

Cimajdko daj znać co i jak!!!!

Milusia dziękuję. Córcię mam kochaną i wyjątkowo grzeczną, a przy tym zabawną :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry