reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

hej dziewczynki!!!!!!!!
gratuluje wszytskim wizytujacym- takie wiesci mozna sluchac i sluchac:))))))))
mpoja wizyta dopiero 9 czerwca. dzis bylam u dentysty i jeszce tylko jeden zab mi zostal i bede miala spokoj jakies pol roku na szczescie.

powiem wam ze jestem strasznie roztargniona w tej ciazy. w wiec sluchajcie vo mi sie przydazylo w sobote- przypomnialo mi sie ze zapomnialam zrobic przelew do UPC. mysle sobie nic straconego. zasiadlam i robie ten przelew. wyslalm juz pieniazki i wchodze na swoje konto bankowe a tam jakos w dziwny sposob mam za malo kasy. wchodze w transakcje a tam zamiast zaplacicUPC 144 zl to ja przeslalam 1440 zl. jak to zobaczylam to wpadlam w taka panike ze myslalam ze urodze. nikt nie mogl mnie uspokoic.
wiec dzwonie do upc i pytam co mam zrobic- pan mowi mi ze najlepiej anulowac przelew bo jest sobota i powien byc w oczekujacych. dzwonie do banku a pan mi mowi ze nie mozna anulowac przelewy a tylko zmienic jego date. nie musze wam mowic jak sie zdenerwowalam- to byla kasa na skonczenie remontu i kupienie mebli dla malej. normalnie zalamalam sie strasznie. ale moja siostra stwierdzila ze pona przesle mi te pieniadze a ja jej bede splacala tak jak bym za telewizje placila- bo zapomniala dodac ze jesli chcialabym aby upc zwrocilo mi kase to musze dokumenty do nich wysylac i zcekac ok 3 miesiecy a tak to bede miala zwiekszone srodki i puki co nie bede musiala za telewizje placic. mowie wam takich nerwow juz dawno nie mialam. ale dobrze sie skonczylo na szzcescie:)))))))) takze dziewczyny od dzis po 5 razy sprawdzam przelewy

reklama
oj kasiu pojechałaś z tym UPC... no noc masz teraz na rok z góry oplacony TV :D
ale szczerze, to też pewnie urodziłabym ze zdenerwowania...

Witam!!!

Nie nadrobię, bo dużo stronek przybyło.

Ja po ciężkim weekendzie. W piątek w nocy prawie w szpitalu wylądowałam, bo oddychać nie mogłam, ale na szczęście po kilku minutach minęło.
Od kilku dni strasznie puchnę. Dziś obudziłam się wielka jak balon.

Witam brzuchatki
Ciamajdka jak tam z twoją szczeką? ja mam ten sam problem tylko ze umnie nie da sie juz naprawic tylko operacja wiec jak wkładam cos duzego do buzi (kanapke np :)) to mi puka na zawiasach.
martuśka85 gratuluje wizyty ale ty mało tyjesz ja poprostu robie sie coraz wieksza a raczej mój brzuch :)

Wiecie co wczoraj mialam ta komunie pogoda fatalna ale jestem z siebie dumna bo do 18 wytrzymaam chociaz juz ciezko było. W kościele gościa wywaliłam z ławki oczywiście jak zwykla ludzka dobroc sie kłania, no ale nie o to chodzi była tam kolezanka prawie w tym samym oktecie ciązy co ja ona miała troche bardziej zaawansowaną i powiem wam szczerze widac strasznie po brzudzku chłopak czy dziewczynka. Mój brzuszek jak duża piła wyglada do przodu idzie no i nogi strasznie nie utyły tylko brzuch a u niej pupa, nogi no i brzuszek mniej do przudu bardziej na boki, widać strasznie ze babeczka naprawde. No i oczywiście juz mojego Dominika u małej w karnecik zapisałam hehe zeby mial szanse bo wiecie w tym roku prawie sami chłopcy trzeba babeczki rezerwowac hehe:)

fiufiu oj ja tez bym nie bogła być wegeterianką czasem mam takie napady na kiełbaskę wiejską mniam oj i schabowe. Apropos wiejskiej jadłam przepyszną na tej komuniii a maluszkowi tez smakowało chyba haha bo fikał po kiełbasce hehe.

powiem Ci, ze to nie jest tak do końca. Moja koleżanka była w ciąży zchłopczykiem i tyla wszędzie, a koleżanka miała dziewczynkę i miała ladny brzuszek i nic poz a tym więc szczerze nie wiem od czego to zależy, ale chyba nie od płci dzidziusia :) tylko chyba od genów.Chociaż i tutaj mam pare zastrzeżeń :p

hej dziewczynki!!!!!!!!
gratuluje wszytskim wizytujacym- takie wiesci mozna sluchac i sluchac:))))))))
mpoja wizyta dopiero 9 czerwca. dzis bylam u dentysty i jeszce tylko jeden zab mi zostal i bede miala spokoj jakies pol roku na szczescie.

powiem wam ze jestem strasznie roztargniona w tej ciazy. w wiec sluchajcie vo mi sie przydazylo w sobote- przypomnialo mi sie ze zapomnialam zrobic przelew do UPC. mysle sobie nic straconego. zasiadlam i robie ten przelew. wyslalm juz pieniazki i wchodze na swoje konto bankowe a tam jakos w dziwny sposob mam za malo kasy. wchodze w transakcje a tam zamiast zaplacicUPC 144 zl to ja przeslalam 1440 zl. jak to zobaczylam to wpadlam w taka panike ze myslalam ze urodze. nikt nie mogl mnie uspokoic.
wiec dzwonie do upc i pytam co mam zrobic- pan mowi mi ze najlepiej anulowac przelew bo jest sobota i powien byc w oczekujacych. dzwonie do banku a pan mi mowi ze nie mozna anulowac przelewy a tylko zmienic jego date. nie musze wam mowic jak sie zdenerwowalam- to byla kasa na skonczenie remontu i kupienie mebli dla malej. normalnie zalamalam sie strasznie. ale moja siostra stwierdzila ze pona przesle mi te pieniadze a ja jej bede splacala tak jak bym za telewizje placila- bo zapomniala dodac ze jesli chcialabym aby upc zwrocilo mi kase to musze dokumenty do nich wysylac i zcekac ok 3 miesiecy a tak to bede miala zwiekszone srodki i puki co nie bede musiala za telewizje placic. mowie wam takich nerwow juz dawno nie mialam. ale dobrze sie skonczylo na szzcescie:)))))))) takze dziewczyny od dzis po 5 razy sprawdzam przelewy

Aż zamarłamjak to przeczytalam :szok:
Kasiu jak jestes taka dobra to przelej mi tez :p

dziewczyny ja troche spokojniesza bo mały sie rpozkopał :p ale buszuje dzisiaj :p aż mi ulżyło, ale juz chce jutro i wizytę:p

Aga Natalia konsultowałaś tą opuchliznę z lekarzem??

fiuufiuu i pajkaa teraz to juz jakos sie uspokoilam- bo wszyscy mowia ze nic takiego sie nie stalo- ze pieniadze przecierz nie przepadly ale jak sobie o tym przypomne to ciagle chce mi sie plakac. jak tak mozna- pierwszy raz mi sie zdarzylo cos takiego- to roztargnienie w ciazy jest straszne:)))))))

W czwartek idę do lekarza.

pytam bo moja lekarka mi powiedziała, ze jak zaczne puchnąć i cisnienie bede miała wysokie mam do niej przyłazic. A jak tam u Ciebie z cisnieniem?

fiuufiuu i pajkaa teraz to juz jakos sie uspokoilam- bo wszyscy mowia ze nic takiego sie nie stalo- ze pieniadze przecierz nie przepadly ale jak sobie o tym przypomne to ciagle chce mi sie plakac. jak tak mozna- pierwszy raz mi sie zdarzylo cos takiego- to roztargnienie w ciazy jest straszne:)))))))

No wyobrażam sobie ja to bym chyba siedziała i plakała. Też uważam jak robie przelewy bo tez jestem roztargniona:p

Kolumnea ja chodzę w kółeczko w ciązy i jest chłopak, poprzedno było identiko, takze to są geny , taka budowa. To tak jak u mnie sie mają słodycze do dziewczynki, absolutnie. Mogę jeść ciągle słodycze, a sa chłopaszki.
Dziś żuję żelki, takie gumisie no pyyychotka:)

Kassia no dałaś czadu z przelewem, wejdź na gg podam Ci mój nr konta też poprosze taką porcję hi hi.
A tak poważnie to moze Cię pocieszę, ze takie rzeczy zdarzają się dość często i nie zdziwił mnie zbytnio Twój "występek" !!!!!
Ja w mojej pracy ciągle muszę robić zwroty pieniedzy, bo..... płatnicy się tak mylą i zamiast płacić przykładowo składkę 250 zł przelewją 2500 zł, no ale my mamy na zwrot 30 dni więc robimy bez dyskusji, bo potem my oddajemy z %, a 3 m-ce to jest jakieś nieporozumienie, aby czekać na zwrot z jakiejś tam TV, no cyrk, przecież czasami są to ostatnie peiniadze na życie i trzeba tych ludzi zrozumieć!!!

Aga Natalia Ty uważaj na siebie dziewczynko!!!!

reklama
Ja mam niskie ciśnienie 100/70

to moze za malo płynów pijesz?? Bo to podobno tez powód zatrzymania wody no i stosowanie dużej ilości soli. Ja mam z tym problem bo teraz sole wszystko tak, ze :szok:

a u mnie pzrestalo padać :szok: moze utrzyma sie to do jutra
poklon.gif

Do góry