reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Wuzelek wszystkiego najlepszego Kochana :-)

Bombusia gratuluję wizyty, odpoczywaj jak najwięcej :-)

A ja jestem zła, miałam wizytę u stomatologa na 12, poszłam w ten deszcz na piechotę przez tą moją wieś, zachodzę a tu kartka że wszystkie dzisiejsze wizyty odwołane!!! Normalnie myślałam że mnie trafi.....!!!! I znów muszę się umawiać.

reklama
Milusiu Ty jesteś nie do zdarcia mamuska z tą pracą:) A gołabki pyyychotka , mnie naprawdę wychodzą za każdym razem rewelacyjnie, ale bym pojadła, nie robię na razie, bo są dosć pracochłonne, a mam się oszczędzać:) Niestety w rodzinie tylko ja robię gołąbki.

Panienka no nie dziwię Ci się, ze masz nerwy, poprostu można sie "pochlastać szarym mydłem" po przeczytaniu takiej wywieszki, więc a piać musisz się od poczatku umawiać, koszmar!!!

A ja zjadłam owoce, kawałek ciasta i dwie kanapki z majonezem, sałatą, serem żółtym i rzodkiewką, nie wiem co się dzieje, czy przez pogodę taki mam dziś apetyt, jejku!!!!

Ciamajdko,a jak tam Twoja klawiatura szczękowa, nastawiła się już i jest na swoim miejscu???

Ostatnia edycja:
:-) czesc dziewczyny ..!!!!!!!!!!!!!

Witajcie w ponury poniedzialek ... pogoda do bani zimo feee .......... weekend minol dosc sympatycznie wczoraj bylam na ogólnopolskich targach rodzinnych "brzuszek i maluszek" było nawet ciekawie tylko bylam dosc krotko bo niemielismy zby czasu ale dostalismy butelke firmy Tommee Tippee nawet sie ucieszylam malej kupilam gryzaczek byly pokazy mody ciazowej , cwiczeia dla kobiet w ciazy itp.. potem zas pojechalismy sobie na westerplatte taki krotki spacerek a tu znow mnie zlapaly skurcze powoli sie az denerwuje co to ????????? tez kupilam malej rejestracje do wozka tak wiec AGATKA na 100 % bedzie miala na imie :-D a dzis przywiezli nam zmywarke wkoncu iebede mosiala myc garow jupiiiii ...

Wuzulek - wszytkiego naj naj najlepszego !!!!!!!!!!!! Zobacz załącznik 246403Zobacz załącznik 246403:-D

Bombusia- gratuluje wizyty

niestety nie nadaze za wami wiec nawet niestaram sie nadrabiac weekendowych tematow...

Lekarza mojego nie było, wrrr... jutro umówiłam się na wizytę...(ale na 15 a akurat już miałam na jutro plany na tą godzinę).

Spóldzielnia spisała moje dane i w ciągu 3 dni przyjda obejrzeć co się stało (mieli ze 4 kartki a4 takich zgłoszeń).

Mojej dyrektorki nie było więc legitka nie podbita, ale zostawiłam w pracy i do środy odbiore podbitą.

Na poczte zaraz jadę...

A do Częstochowy nie wiem bo napisalam do tego sprzedawcy takie coś:
"Chciałabym u Państwa kupić kilka rzeczy, ale moje pytanie nie dotyczy żadnej konkretnej aukcji. Mieszkam w Radomsku i chciałabym się dowiedziec, czy jest mozliwość osobistego wyboru i zakupu rzeczy u Państwa w Częstochowie"
i dostałam taką odpowiedź:
"Istnieje taka mozliwość ale wczesniej prosze podać co to ma być abysmy mogli przygotowac lub przyjechac, wybrac na miejscu a my wtedy zamowienie przygotujemy w ciagu 3 dni"

to znaczy, że maja te rzeczy czy z katalogu bede wybierac, bo jak z katalogów czy coś to wolę wybrac juz na allegro i się nie fatygować?

jejku jaka sliczna ta posciel..zakochałam sie w tych paseczkach
A ja jestem zła, miałam wizytę u stomatologa na 12, poszłam w ten deszcz na piechotę przez tą moją wieś, zachodzę a tu kartka że wszystkie dzisiejsze wizyty odwołane!!! Normalnie myślałam że mnie trafi.....!!!! I znów muszę się umawiać.
tez bym sie wsciekła.. mogli poinformowac pacjentow, chyba mają telefony
"Chciałabym u Państwa kupić kilka rzeczy, ale moje pytanie nie dotyczy żadnej konkretnej aukcji. Mieszkam w Radomsku i chciałabym się dowiedziec, czy jest mozliwość osobistego wyboru i zakupu rzeczy u Państwa w Częstochowie"
"Istnieje taka mozliwość ale wczesniej prosze podać co to ma być abysmy mogli przygotowac lub przyjechac, wybrac na miejscu a my wtedy zamowienie przygotujemy w ciagu 3 dni"

to znaczy, że maja te rzeczy czy z katalogu bede wybierac, bo jak z katalogów czy coś to wolę wybrac juz na allegro i się nie fatygować?
moze nie mają wszystkiego na sklepie... dlatego tez moze byc czas zwloki 3 dni.. ciezko okreslic..

Wuzelek wszystkiego najlepszego, spelnienia marzeń :-)

Bombusia gratuluję wizyty, teraz odpoczywaj i relaksuj się :-)

Mogę trochę jeszcze pomarudzić na pogodę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wyszłam z domu na przystanek i jak doszłam po 10 min byłam już cała mokra:no: Ale mówię sobie, tylko pozytywnie...nie ma co się denerwować...
a w sklepie...
przymierzyłam milion kreacji, sukienek i innych takich i wniosków nasuwa mi się kilka:

1. Jestem już niekształtnym kulfonem, który we wszystkim wygląda źle:sorry2:
2. albo sukienka podkreślała moje grube łydki
3. albo sukienka podkreślała moje grube ręce (o brzuchu nie wspominam bo lubię go dumnie prezentować.)
4. Czy jest możliwe znalezienie czegoś co jednocześnie zakryje ręce i łydki Chyba worek pokutny:tak:

Więc wyszłam ze sklepu z 3 paczkami chrupek kukurydzianych o smaku czekoladowym (Tygryski polecane przez Pajke) i na pocieszenie zjadłam sobie teraz calusią paczkę:zawstydzona/y::-D Z sukienki nici, muszę szukać dalej...

Acha muszę dodać, że mój kochany mąż jak się dowiedział o podróży do reala przyjechał potem po mnie żebym nie musiała wracać w tym deszczu:tak::-D więc jest na prawdę kochany...

Jeszcze jedno zapisałam się na szkołę rodzenia...zaczynam 7 czerwca:-)

Ciamajdka czy to nie za dużo jak dla ciężarówki na jeden dzień?:tak::-) Kobito oszczędzaj się...A co do gościa to najwyraźniej nie ma sensu tam jechać...ewidentnie nie zrozumiał Twojego pytania, pewnie to zwykły człowieczek dogadany z hurtownią...sprawdź czy jest tel. i zadzwoń do niego i zapytaj czy ma jakiś sklep...

Alaa tak jak dziewczyny napisały, powiedziałabym gościowi, że to jego błąd i za błędy się płąci...zaproponuj mu lekturkę w postaci regulaminu...jak nie zrozumie napisz, że jeśli nie wyśle ciuszków to oddasz sprawę do allegro, a w najgorszym wypadku do sądu..powinien się wystraszyć i wysłać..;-) Jak ja nie lubię taki naciągaczy...kłamie w żywe oczy...

Bombusia gratuluje wizyty i dobrze trzymającej się szyjki;-) Teraz to musisz dbać o siebie...zero noszenia zakupów:blink: zero dźwigania:blink:

Wuzelek myślę, że Twoja kreacja będzie na prawdę udana...zaprezentuj nam się potem jak to wszystko wygląda w całości:tak::-)
i słońce życzę STO LAT, SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ, SAMYCH SŁONECZNYCH DNI I CO NAJWAŻNIEJSZE LEKKIEGO PORODU;-):-)

madziujka pytałam lekarza, powiedział, że po koniec ciąży wymaz wykona, żeby sprawdzić czy nie ma bakterii, tórymi mogłabym Olka zarazić...:tak: A ty chcesz we własnym zakresie to robić??

milusia83 gołabki...eeehhh jak dawno ich nie jadłam...dziękuję za rady a propos piętek:-) już się zabieram za kurację:-p Kochana nie pracuj tyle:-(;-) musisz choć trochę zadbać o siebie i się zrelaksować:-D

ps. Pajeczko Tygryski są boskie;-)

Kochana na pewno wygladasz uroczo, szukaj sukienki, która uwydatni Twoj piekny biust, ja bym stawiała, na sukienkę odcinaną pod biustem, a potem coś lekkiego i zwiewnego:)

Lekarza mojego nie było, wrrr... jutro umówiłam się na wizytę...(ale na 15 a akurat już miałam na jutro plany na tą godzinę).

Spóldzielnia spisała moje dane i w ciągu 3 dni przyjda obejrzeć co się stało (mieli ze 4 kartki a4 takich zgłoszeń).

Mojej dyrektorki nie było więc legitka nie podbita, ale zostawiłam w pracy i do środy odbiore podbitą.

Na poczte zaraz jadę...

to chyba lepiej zamówić na allegro i odebrać na miejscu :)
ja też walczę jutro o 15 :p

Mogę trochę jeszcze pomarudzić na pogodę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wyszłam z domu na przystanek i jak doszłam po 10 min byłam już cała mokra:no: Ale mówię sobie, tylko pozytywnie...nie ma co się denerwować...
a w sklepie...
przymierzyłam milion kreacji, sukienek i innych takich i wniosków nasuwa mi się kilka:

1. Jestem już niekształtnym kulfonem, który we wszystkim wygląda źle:sorry2:
2. albo sukienka podkreślała moje grube łydki
3. albo sukienka podkreślała moje grube ręce (o brzuchu nie wspominam bo lubię go dumnie prezentować.)
4. Czy jest możliwe znalezienie czegoś co jednocześnie zakryje ręce i łydki Chyba worek pokutny:tak:

Więc wyszłam ze sklepu z 3 paczkami chrupek kukurydzianych o smaku czekoladowym (Tygryski polecane przez Pajke) i na pocieszenie zjadłam sobie teraz calusią paczkę:zawstydzona/y::-D Z sukienki nici, muszę szukać dalej...

Acha muszę dodać, że mój kochany mąż jak się dowiedział o podróży do reala przyjechał potem po mnie żebym nie musiała wracać w tym deszczu:tak::-D więc jest na prawdę kochany...

Jeszcze jedno zapisałam się na szkołę rodzenia...zaczynam 7 czerwca:-)

Ciamajdka czy to nie za dużo jak dla ciężarówki na jeden dzień?:tak::-) Kobito oszczędzaj się...A co do gościa to najwyraźniej nie ma sensu tam jechać...ewidentnie nie zrozumiał Twojego pytania, pewnie to zwykły człowieczek dogadany z hurtownią...sprawdź czy jest tel. i zadzwoń do niego i zapytaj czy ma jakiś sklep...

Alaa tak jak dziewczyny napisały, powiedziałabym gościowi, że to jego błąd i za błędy się płąci...zaproponuj mu lekturkę w postaci regulaminu...jak nie zrozumie napisz, że jeśli nie wyśle ciuszków to oddasz sprawę do allegro, a w najgorszym wypadku do sądu..powinien się wystraszyć i wysłać..;-) Jak ja nie lubię taki naciągaczy...kłamie w żywe oczy...

Bombusia gratuluje wizyty i dobrze trzymającej się szyjki;-) Teraz to musisz dbać o siebie...zero noszenia zakupów:blink: zero dźwigania:blink:

Wuzelek myślę, że Twoja kreacja będzie na prawdę udana...zaprezentuj nam się potem jak to wszystko wygląda w całości:tak::-)
i słońce życzę STO LAT, SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ, SAMYCH SŁONECZNYCH DNI I CO NAJWAŻNIEJSZE LEKKIEGO PORODU;-):-)

madziujka pytałam lekarza, powiedział, że po koniec ciąży wymaz wykona, żeby sprawdzić czy nie ma bakterii, tórymi mogłabym Olka zarazić...:tak: A ty chcesz we własnym zakresie to robić??

milusia83 gołabki...eeehhh jak dawno ich nie jadłam...dziękuję za rady a propos piętek:-) już się zabieram za kurację:-p Kochana nie pracuj tyle:-(;-) musisz choć trochę zadbać o siebie i się zrelaksować:-D

ps. Pajeczko Tygryski są boskie;-)

Ehtele patrząc na pogodę to zawsze mozesz zalozyć bolerko z długim rękawem a i tak pewnie moze nie byc zbytnio ciepło patrząc na pogodę.
Ty podchodzisz do siebie tak jak ja do siebie :)

my juz po wizycie :)
wszystko git, tętno Małej idealne, mój stan rowniez. przytylam znow tylko nieco ponad pół kilo, wiec razem to daje jakies 3,5kg od poczatku ciąży :-D
dostałam skierowanie na usg, mam isc za 3 tygodnie czyli w 32tc.

a innym wizytującym zycze powodzenia :-)
wracam do nauki, bo potem jestem umowiona z psiapsiółą na mieście, więc milego popołudnia i wieczorku

P.S. nie wiecie czy mozna pic białą herbate? bo wiem, że zieloną tak, czerwonej nie, ale zapomniałam o białą spytac

reklama
Do góry