reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

martuśka85 no to gratuluję udanej wizyty:-D:-D

kolumnea ojjj komunia w taką pogodę..:no: no ale super, że dałaś radę:-D

kassia181 słońce nie wiem czy załatwiałaś to od razu, ale przelew można anulować jeśli nie poszedł dalej (jeśli nie została zaksięgowany)...jesli poszedł piszesz pisemko do UPS i oni mają OBOWIĄZEK zwrócić Ci nadpłaconą kwotę...tym bardziej, że dałaś im jakby kaskę a oni mogą nią obracać...nie wiem kto bardziej nie kompententny...też kiedyś wysłałam tak pieniądze i przelew anulowano...
więc nie ma co się stresować...pewnie babka z UPS ***** o takich rzeczach wie i zawsze lepiej odesłać...masakra:wściekła/y::wściekła/y:

Pajkaa no widzisz, Sebastian się obudził:-D:tak:

mallaika a jaki jest materiał? Taki grubszy? Bo ja się boję, że takie z elastanem zawsze jakoś dziwnie wyglądają trochę szajsko...te na zdjęciach wyglądają porządniej...możesz zrobić zdjęcie sukienki swoim aparatem:sorry2::tak: albo zdjęcie siebie w kiecce:-) plisss

wiem ze mozna wyslac dokumenty do upc i oddadza ale to potrwa jakies 3 miesiace- tak mi pani powiedziala wiec zostawilam juz ta kase i przez 10 miesiecy nie bede placila po prostu rachunku.siostra mi pozyczyla i zamiast do UPC to bede jej przelewac.
a przelewu nie dalo sie cofnac zaraz po wyslaniu pokazalo sie ze zaksiegowane i pan z banku powiedzial ze nie mozna cofnac. takze juz nic nie zrobie.

reklama
Wuzelek- STO LAT:-):-)

Milusia- No nawet Tobie sie troszke przytylo szczypiorku;-)

Ehtele- Wybierz dluga , scieta pod biustem sukienke, alepiej eksponujaca piersi;-);-)

KAsia2506 Ty to masz pecha z ta glukoza, mam nadzieje, ze chociaz brzuch przestal bolec.

witam ponownie ....

kassia181- kurcze jak to przeczytalam to normalnie szok - dobrze ze Dorcia cie poratowala ja to bym chyba sie na maksa rozryczala... ale wazne ze wszytko oki

ja jak zwykle zamolam nachodzilam sie za moimi tabletkami i w zadnej praktycznie nieylo na szczescie jedna apteka miala juz od tego chodzenia znow mnie zlapaly skurcze po obu stronach no i niesty ale wychodzi mi taka gesta biala wydzielina az tak to jeszcze nimialam - mialycie podobnie bo juz niewiem czy to normalne w tym okresie?????????

kolumnea moja szczęka też czasem sobie strzyknie przy szerszym otwarciu a jak sobie tak na boki wezme to zawsze. zawsze najgorszej po wizycie u dentysty, bo tyle czasu otwarta to mi drętwieje i bardzo boli, więc jak się odwraca po wiertło albo cuś to kapke przymykam :-p

kochane dziewczynki- poprawię wam troszkę humor i prześlę promyczek słońca ze Szczecina- ŁAPCIE!
DSC00390.jpg
tak w tej chwili jest u mnie- i powiem Wam ,że się nie cieszę,bo mi pooczach daje i nie moge pisać:/

a tu ja na NOCY MUZEÓW przy afrykańskich totemach i fetyszach płodności i macierzyństwa...a co tam :)
DSC00386.jpg

oki dziewczyny bede juz mykac zycze wam milego wieczorku.... jutro z rana ide na badanie morfologi , moczu , i tarczycy .... znow klucie meka :( do jutra buziole

my juz po wizycie :)
wszystko git, tętno Małej idealne, mój stan rowniez. przytylam znow tylko nieco ponad pół kilo, wiec razem to daje jakies 3,5kg od poczatku ciąży :-D
dostałam skierowanie na usg, mam isc za 3 tygodnie czyli w 32tc.

a innym wizytującym zycze powodzenia :-)
wracam do nauki, bo potem jestem umowiona z psiapsiółą na mieście, więc milego popołudnia i wieczorku

P.S. nie wiecie czy mozna pic białą herbate? bo wiem, że zieloną tak, czerwonej nie, ale zapomniałam o białą spytac
U mnie z wagą podobnie i też dziewczynka ma być tylko że Ty tydzień do przodu jesteś.
A jaka to czerwona herbata?owocowa?ja piję normalnie taką albo zwykłą z cytryną a na śniadanie z mlekiem.
Wuzelek wszystkiego naj,naj na urodzinki.

No i dobry humor poszedł w diabły.. ;/ a to wszystko przez teściową!
A mianowicie, jak pisałam przedtem wybraliśmy wstępnie z A imię dla synusia. Igorek. A teściowa od razu ze nie bardzo się nadaje. Ze takie ruskie i mało popularne itp ze lepsze np. Mateusz albo Błażej..
Ajć już nie wytrzymuje- nawet nam imię chce wybierać! Buu wkurzyłam się!

reklama
No ja to mam dzis doła jeżeli chodzi o moja wagę.
Normalnie sie załamała,bo jakos cięzko sie czuje.Jak słon w składzie porcelany.A jeszcze tyle zostało.
2 kg w 2 tygodnie...to tylko ostatnio.
a do przodu,to...strach pomysleć....:eek:

Do góry