martuśka85 no to gratuluję udanej wizyty
kolumnea ojjj komunia w taką pogodę.. no ale super, że dałaś radę
kassia181 słońce nie wiem czy załatwiałaś to od razu, ale przelew można anulować jeśli nie poszedł dalej (jeśli nie została zaksięgowany)...jesli poszedł piszesz pisemko do UPS i oni mają OBOWIĄZEK zwrócić Ci nadpłaconą kwotę...tym bardziej, że dałaś im jakby kaskę a oni mogą nią obracać...nie wiem kto bardziej nie kompententny...też kiedyś wysłałam tak pieniądze i przelew anulowano...
więc nie ma co się stresować...pewnie babka z UPS ***** o takich rzeczach wie i zawsze lepiej odesłać...masakra
Pajkaa no widzisz, Sebastian się obudził
mallaika a jaki jest materiał? Taki grubszy? Bo ja się boję, że takie z elastanem zawsze jakoś dziwnie wyglądają trochę szajsko...te na zdjęciach wyglądają porządniej...możesz zrobić zdjęcie sukienki swoim aparatem albo zdjęcie siebie w kiecce:-) plisss
wiem ze mozna wyslac dokumenty do upc i oddadza ale to potrwa jakies 3 miesiace- tak mi pani powiedziala wiec zostawilam juz ta kase i przez 10 miesiecy nie bede placila po prostu rachunku.siostra mi pozyczyla i zamiast do UPC to bede jej przelewac.
a przelewu nie dalo sie cofnac zaraz po wyslaniu pokazalo sie ze zaksiegowane i pan z banku powiedzial ze nie mozna cofnac. takze juz nic nie zrobie.