Bombusia
Fanka BB :)
KasiaZ leż i oszczędzaj się duuuużo, ja mam szewek założony, nie wiem czym to sie różni od tego passera, ale u mnie ordynator po USG szyjki zadecydował szew, czuje się dobrze, ale b. trzeba uważać!!!! Trzymam kciuki, jeszcze tochę wytrzymajcie!!!!WItajcie, wrócilam z pobytu w szpitalu, niestety pomimo zalożonego pessara szyjka dalej sie skracala i otworzyła wewnątrz.Teraz leze dalej w domku i faszeruje sie lekami
A mala wązy już 1160 g i z usg termin przesunął sie na 03.08(z 13)
Poprostu znów się popłakałam Ty jesteś niemożliwa ha ha , ten T to powinien Cię na rękach nosić, no cóż a ta znajoma to już na pewno mysli jaką ma dietę zastosowac hi hi dobiłaś ją z pewnością no cóż samo życiekasikz buuuuu.....:-( najważniejsze, że dzidziolek jeszcze w brzuszku posiedzi
troszkę do smiechu napiszę : ale się to małe pcha na świat, jak się będzie rodzić to ino będzie PLUM:-)
ja nadal sie za zupe nie wzięłam... bo taka mam rewolucję w macicy że chyba Piłsudski zmartwychwstanie zaraz... ino mnie gnie w te i wew te...
ja sie sama z siebie smieje... siedzę na kanapie i spiewam "jesień już, znów sie wczesnie kończy dzień, szukam wciaz, Twoich kroków szukam gdzieś tralalla". Ania Dąbrowska od rana króluje... piosenki dołujące a ja się kręcę jakbym miała stado mrówek w którymś kanale)))))
jestem nie do wytrzymania dzisiaj...
a T. chodzi obok, zasłania oczy i udaje że płacze, jak mnie słucha... i mówi, że seksu nie będzie przez miesiąc bo on z taka trauma na mnie nie spojrzy))
dziewczyny chodźcie zrobimy se dzisiaj imprezke na skype)))))))))))) hahahaha
znalazłam ten tekst pod jednym z filmików na yt:
na górze róże,
na dole fiołki
a moja dupa-
zajmuje dwa stołki!
hahahhahahahDDDDDDDDDDDDDDDD
jeszcze jedno. obok mnie w bloku dziewczyna urodziła dwójke dzieci, ja wiedziałam o jednym.
i ostatnio ja spotykam (mówimy sobie cześć, ale sie nie kolegujemy) i ona do mnie:
-o ! hej... jestes w ciaży.. kiedy rodzisz?
ja:-no w sierpniu planowo a Ty? (bo ma naprawde ciążowy brzuch!!!!)
ona- ja juz urodziłam...
o matulo, błagałam żeby się pod ziemię zapaść, a myslałam że taki numer to tylko w kawałach mozna znaleźć ale wytłumaczyłam się, że mało ją z maluszkiem widzę i nie wiedziałam czy wychodzi z tym pierwszym czy już z tym drugim
Dziś ciągle mnie wywala z BB czemu????? Z innych stron nie???? Ratunku!!!!!
Ehtele ja też poszłam na zakupy,a mam nie dzwigać, jejku jak M by wiedział, to już bym miała gadane z tydzień, zawsze myślę, ze mam lekką torbę, a tu buuuuu, jeszcze tak mnie zlał deszcz, że brak słów, parasolki nie wzięłam świadomie, no bo brak 3 ręki na nią