reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

wlasie mam maseczkena twarzy i przez te siedzeniezglodnialam wlasnie wcinam kanapke z saata seremi pomidorkiem - ostatnio jem jem jem :)

reklama
Ehtele no powiem Ci szczerze, że ja to jestem od takiego domowego gotowania: kluchy, zupki, mięska itp, a Darek lubi szaleć jako kucharz więc ja nic interesującego Ci nie doradzę:D może leczo? syte i smaczne:D albo naleśniki nadziewane mięskiem z sosem pomidorowym i do tego sos tsatsiki:D albo lasagne, nie wiem jak podchodzisz do mięska w piątek - ja nie jem, ale jeżeli wcinacie to można coś ciekawego wykombinować:)

Ciamajdko no to trzeba ją gdzieś zakopać:D może tam gdzie trzymasz bieliznę?:D A co do CC nie martw się tyle, przeważnie kobiety łatwo je znoszą, a rana się wygoi nie możesz wspomnieniami wracać do traumy. Obecnie jest wszystko ok, czuwa przy Tobie anestezjolog, a dzidziulka Ci przynosza jak tylko pojawiają się siły, a dzień w tą czy w tą nie zmieniają faktu produkcji mleka:)

Moniczo współczuję CI tego bólu piersi, mnie ostatnio swędzą niemiłosiernie sutki

Madziujka ortopeda zapewne powie, że będę miała, bo mam ta sama sytuacje co Cayra... od małego miałam podana taka informacje od lekarzy, że nie jest wskazane, żebym urodziła SN.
Bardzo dziękuje Ci za te słowa:)

własnie mam nieprzyjemna sytuacje na all... nigdy nie miałam problemów a tu znalazł sie ktos kto chce mi wmówić, że zrobiłam go w balona:eek:
sprzedałam słownik polsko niemiecki, niemiecko polski... dziewczyna go kupiła za 5 zł (!!!!) z mega dobrym stanie... miała zdjęcie, wiedziała co kupuje.. a teraz dostałam mejla że zrobiłam ją w balona, bo ona kupiła słownik, który już ma, i czemu ja jej nie napisałam że to kieszonkowy. a przeciez na zdjęciu było na okładce "taschenworterbuch". Skąd ja mogłam wiedzieć, że ona ten słownik ma? boże.... i każe mi wyjasniać dlaczego nie napisałam że to ten kieszonkowy...
a dodam że w żadnej aukcji nie opisywałam ksiazek, bo sprzedawałam je hurtem (100 sztuk), i pisało że sprzedaje TO CO NA ZDJĘCIU POKAZANE:confused:

doradźcie..

Ehtele o! Milusia dobrze mówi, LECZO!!! mogę Ci zrobic, jestem w tym dobra:))))))))

Ostatnia edycja:
Madziujka ortopeda zapewne powie, że będę miała, bo mam ta sama sytuacje co Cayra... od małego miałam podana taka informacje od lekarzy, że nie jest wskazane, żebym urodziła SN.
Bardzo dziękuje Ci za te słowa:)

własnie mam nieprzyjemna sytuacje na all... nigdy nie miałam problemów a tu znalazł sie ktos kto chce mi wmówić, że zrobiłam go w balona:eek:
sprzedałam słownik polsko niemiecki, niemiecko polski... dziewczyna go kupiła za 5 zł (!!!!) z mega dobrym stanie... miała zdjęcie, wiedziała co kupuje.. a teraz dostałam mejla że zrobiłam ją w balona, bo ona kupiła słownik, który już ma, i czemu ja jej nie napisałam że to kieszonkowy. a przeciez na zdjęciu było na okładce "taschenworterbuch". Skąd ja mogłam wiedzieć, że ona ten słownik ma? boże.... i każe mi wyjasniać dlaczego nie napisałam że to ten kieszonkowy...
a dodam że w żadnej aukcji nie opisywałam ksiazek, bo sprzedawałam je hurtem (100 sztuk), i pisało że sprzedaje TO CO NA ZDJĘCIU POKAZANE:confused:

doradźcie..

Ehtele o! Milusia dobrze mówi, LECZO!!! mogę Ci zrobic, jestem w tym dobra:))))))))

jak dla mnie wystarczajaco ukazalas ten slownik niech lepiej patrzy dobrze sama a jak cos to klient ktory chce cos kupic powinien sie pytac takie jest moje zdaie na ten temat

Ależ mnie naszła tęsknota za Bieszczadami :/
A wszystko przez to, że za oknem zapach deszczu miesza się z zapachem skoszonej trawy dokładnie tak samo jak podczas naszego ostatniego pobytu w górach... Marzy mi się herbatka w schronisku, wieczorne śpiewogrania i cała ta atmosfera.
A tak pozostało mi tylko słuchanie piosenek SDM-u i tym podobnych :(
Maluszkowi chyba podobają się dźwięki gitarki bo zrobił się ruchliwy :) może też będzie z niego turysta :)
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!

Ciamajdko oj ludzie tacy są, napisz jej po prostu, żeby uważnie czytała aukcje, że nie masz czasu na dokładne opisy, a skoro ze zdjęcia wynikało, że kieszonkowy to jest jej problem, trudno.....

Mallaika oj nie pisz takich rzeczy bo mnie też smutno się robi...też kocham góry i zapach tych łąk skąpanych w słońcu, wieczorne granie świerszczy unoszący się zapach ziół pomieszany z runem leśnym....echh kocham w ogóle zapachy...gdy jadę samochodem wyłączam klimę i wolę się dusić i czuć zapach z zewnątrz niż takie zimne i bezzapachowe powietrze

Mówię teraz do T: - wiesz co? chyba mam rozwarcie...
T: - taak? jakie?
Ja: - no takie do rodzenia....
Y: - taa, chyba w gardle, bo Ci się buzia nie zamyka:)

hahahha:)

Witam!!!

Ja ostatnio coraz gorzej się czuję. Ciężko mi, ale to chyba przez te kilogramy.

Dziś mi się śniło, że urodziłam.

Widzę, że temat karmienia był poruszony.
To jak czy będziemy karmić piersią czy nie zależy tylko od nas i naszego nastawienia.
Jeśli chcemy to tak będziemy.
U mnie z Natusią przez pierwsze 3 dni były Mega problemy, mała nie mogła załapać.
Pielęgniarki namawiały mnie na butelkę, a ja się zaparłam i się udało.
Teraz też chcę karmić piersią i będę, choć wiem, że będzie ciężko, ale jest to możliwe.
No i kaska zaoszczędzona :)

Ciamajdka:-D:-D:-D:-D

WItajcie, wrócilam z pobytu w szpitalu, niestety pomimo zalożonego pessara szyjka dalej sie skracala i otworzyła wewnątrz.Teraz leze dalej w domku i faszeruje sie lekami

A mala wązy już 1160 g i z usg termin przesunął sie na 03.08(z 13)

reklama
Do góry