reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Pościel przepiękna naprawdę sssuper, ale ta cena to jest za co???? Za komplet z łóżeczkiem, a ile sama pościel? Nie mogę sie połapać,a moze bym kupiła jakby była dostępna sama????
no niestety , to jest cena za posciel tylko...ale ja nie mogłam sie oprzec bo naprawde jest przesliczna :)

reklama
Ciamajda U mnie nie ma co odziedziczyć, ale z badania 4D wyszło, że będzie miała genetyczną wadę stópek.
Gratuluje premii ;-)

Ehtele
No ciasto tak na oko, a w sumie na rękę musi odchodzić od ręki tzn. nie kleić się :-) A co do mrożenia to bardzo dobre pytanie bo ja sprawdzałam wiele metod zanim znalazłam tą idealną :-) A więc trzeba pierożki troszkę podgotować, ale wrzucić dosłownie na 2min wyciągnąć, wystudzić, można polać lekko olejem w tedy na 100% nie będą się kleić :-)
A mój Marcin jest mało wymagający, je wszystko co mu dam :-)

Madziujka To zapraszam do siebie na ruskie pierożki :-)

Zanetka Śliczna pościel, ale cena zniewajająca :szok:

Kassia A więc uważaj na siebie, teraz musisz dbać o siebie i swoje maleństwo :-)

Bożesz jeszcze niedawno był półmetek,a My już o porodach... Na moim suwaczku obserwuje jak z 40 tyg oczekiwania zrobiło się 10 i już szaleje, bo nie mogę się doczekać :-)

A u mnie dzisiaj była koleżanka która pracuje w fabryce Ceba baby i zamówiłam od niej kilka rzeczy, bo jak Ona kupuje dla siebie to ma 50% zniżki więc będę miała pościel na zmianę, przewijak, prześcieradło i wiele innych rzeczy taniutko i dodatkowo daje mi w gratisie CEBA CEBUSZKA PODUSZKA DLA NIEMOWLĄT I MAMY KOLOR (1028860164) - Aukcje internetowe Allegro więc zrobiłam złoty interes :-)

żanetka- dokładnie mam u tego samego sprzedawcy upatrzoną pościel tylko z 3 części za 109 zł na allegro, nie chce tych kompletów z wkładami bo cholera wie co sie z nimi stanie.

Ostatnia edycja:
Pajeczko no to teraz będę czekała na + 500 tygodniowo:)

Właśnie wróciliśmy do domku, jejku jak mnie się nic nie chce,,,,,,muszę iść jeszcze po jakiś chleb na kolacje.
Kobietki mam do was pytanie, czy wy też musicie śmigać co 2 tyg po L4, nie da się tego jakoś ulepszyć?

Kolumnea ja nie zauważyłam pocenia, ale jest mi na przemian zimno i duszno....no i puchnięcie nóg:(

ja mam co 30 dni. Moja lekarka mi też powiedziała, ze mimo, ze po 32 tc bedzie chciała mnie widzieć już co tydzień to l4 i tak bedzie wystawiala na 30 dni:)

Ehtele a no chyba mozna jak dostałam... trza podpytać Pajki bo ona z tej samej firmy co ja.. może tez cos dostała:-) ale to naprawdę mała premia ale zawsze coś... no ZUS mi już płaci, ale przelew mam jak od pracodawcy.. aaa ja sie na tym nie znam...:rofl2:
Pajko jak tam? wyrobili Ci jakaś premię kwartalna?

idę leżęć, spłakałam sie jak cymbał... wiadomo o co chodzi... już nie będę o tym pisac bo zanudzam...

ale za to pierogów się najadłam, okazało się że są z kapustą i grzybami a nie ruskie, ale tez były pycha... :rofl2:

Ciamajdko tak dostalam UWAŻAJ CAŁE 7,81 :-D:-D:-D:-Dale ja cąły czas jestem na l4 więc mnie sie nie należy :) a Ty poszłaś później na l4 więc pewnie dostalaś normalną tak jak ja ostatnią kwartalną.
Ale sie uśmiałam :-D:-Dkurde nie wiem co z tą premią zrobić :baffled:

czesc mamuski!!!!!!!!!!
kilka dni mnie nie bylo- bylam strasznie zaganiana i nie mialam na nic czasu.
wczoraj mialam wizyte u gin i z mala wszytsko ok- gorzej ze mna. mam niedokrwistosc- oczywiscie dostalam silniejsze leki i zobaczymy jak po nich bedzie. dodatkowo caly czas mam bole brzucha i brzuch twardnieje i do nospy ktora mam brac 3 razy dziennie po 1 tab dostalam jeszcze luteine.na szczescie szyjka trzymam i nie ma zagrozenia porodem przedwczesnym- puki co. zaswiadczenie do szkoly rodzenia dostalam ale warunkowo- jak brzuch bedzie bolal to nie bede mogla chodzic na te zajecia. troche sie podlamalam ale coz- wazne z mala ok i za 4 tyg bede miala robione dokladne usg- juz sie nie moge doczekac!!!!!!!!!
remont dalej trwa ale mam obiecane ze do konca tygodnia( do niedzieli) bedzie skonczone i bede mogla zaczac sprzatac- oczywiscie z pomoca mamy bo sama juz chyba nie dalabym rady.
a dodam jeszce ze jestem 18 kg na plusie- tyle srednio 3- 4 kg miesiecznie- ciekawe do ilu dobije:)))))))))
dzis chcialam zaszalec i wybralam sie na zakupy- przymierzylam mase bluzek, tunik ale nic jakos mi sie nie podobalo i wyszlam po 3 godzinach z centrum handlowego jedynie z rajstopami dla ciezarnych i szamponem do wlosow:))))))))))))))

jesli chodzi o zwolnienie to ja dostaje na max 30 dni- i tak tez chodze na wizyty do gina.

gratuluję idanej wizyty :) ciesze sie, że z małą wszystko dobrze:)

żanetka- dokładnie mam u tego samego sprzedawcy upatrzoną pościel tylko z 3 części za 109 zł na allegro, nie chce tych kompletów z wkładami bo cholera wie co sie z nimi stanie.

na dniach dostane tę posciel to wypowiem sie o wkladach, bo teraz naprawde nie jestem w stanie powiedziec jakie one są :( , ale w opinii u tego sprzedawcy napisane jest ze posciel itp jest naprawde dobrej jakosci :) !

reklama
Dobra, możecie mi mówić że się uzależniłam:rofl2: ale wlazłam zobaczyć co tam jeszcze naskrobałyście...
i cooo???
Pajeczka dostała premię!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
nie mogę się ogarnąć z tą kwotą, pewnie doznałaś szoku, jak wpłynęła na konto:rofl2:
taki cud-całe 7 złociszków polskich:-)
myślę, że spokojnie możesz stracić na "bele co".. w końcu czasami mozna poszalec nie?:rolleyes:

buziam, i naprawdę idę lulci:-)

ps. swoją drogą ciekawe ile Prezeska dostała;P

Do góry