czesc mamuski!!!!!!!!!!
kilka dni mnie nie bylo- bylam strasznie zaganiana i nie mialam na nic czasu.
wczoraj mialam wizyte u gin i z mala wszytsko ok- gorzej ze mna. mam niedokrwistosc- oczywiscie dostalam silniejsze leki i zobaczymy jak po nich bedzie. dodatkowo caly czas mam bole brzucha i brzuch twardnieje i do nospy ktora mam brac 3 razy dziennie po 1 tab dostalam jeszcze luteine.na szczescie szyjka trzymam i nie ma zagrozenia porodem przedwczesnym- puki co. zaswiadczenie do szkoly rodzenia dostalam ale warunkowo- jak brzuch bedzie bolal to nie bede mogla chodzic na te zajecia. troche sie podlamalam ale coz- wazne z mala ok i za 4 tyg bede miala robione dokladne usg- juz sie nie moge doczekac!!!!!!!!!
remont dalej trwa ale mam obiecane ze do konca tygodnia( do niedzieli) bedzie skonczone i bede mogla zaczac sprzatac- oczywiscie z pomoca mamy bo sama juz chyba nie dalabym rady.
a dodam jeszce ze jestem 18 kg na plusie- tyle srednio 3- 4 kg miesiecznie- ciekawe do ilu dobije
))))))))
dzis chcialam zaszalec i wybralam sie na zakupy- przymierzylam mase bluzek, tunik ale nic jakos mi sie nie podobalo i wyszlam po 3 godzinach z centrum handlowego jedynie z rajstopami dla ciezarnych i szamponem do wlosow
)))))))))))))
jesli chodzi o zwolnienie to ja dostaje na max 30 dni- i tak tez chodze na wizyty do gina.