R
RiSiA
Gość
dziewczynki ja sie załamałam. Ogolnie wyglądam jak baleronik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dawaj zdjecie- napewnoi nie jest tak zle- my ocenimydziewczynki ja sie załamałam. Ogolnie wyglądam jak baleronik
Pajkaa czekamy :-)
Kassia i Mama Aneta Uważajcie na siebie :-) Teraz musimy naprawdę o siebie dbać :-)
A mnie strasznie kręgosłup ostatnio boli:/ nic nie pomaga :/ ech
A przed chwilą Marcin zadzwonił, że pojedziemy dzisiaj po szafkę na ciuszki dla Naszej maleńkiej :-) Super, będę miał gdzie pochować nowe ciuszki :-)
Pajkaa czekamy :-)
Kassia i Mama Aneta Uważajcie na siebie :-) Teraz musimy naprawdę o siebie dbać :-)
A mnie strasznie kręgosłup ostatnio boli:/ nic nie pomaga :/ ech
A przed chwilą Marcin zadzwonił, że pojedziemy dzisiaj po szafkę na ciuszki dla Naszej maleńkiej :-) Super, będę miał gdzie pochować nowe ciuszki :-)
wstawiłam w odp. wątku wiecie gdzie proszę o szczere komentarze baleronik jak nic dobrze, ze mnie mąż w niej nie widział miałby ubaw
Dobrze ze z mama już lepiej w domu szybciej dojdzie do siebieNiedawno dzwoniła moja mama że jutro ją wypisują a wczoraj siostra i moje starszaki byli u niej z wizytą i męczyli się przy instalacji TV.
Witamy na l4Witajcie :-) niestety nie miałam czasu Was poczytać :-( Od dziś jestem na L4 i na razie dalej nie mam czasu, muszę trochę dom ogarnąć...., zrobić obiad itd. Ale mam nadzieję że jakoś sobie dzień na wolnym zorganizuję i będę mieć więcej czasu na forum...
Pozdrawiam Was wszystkie :-):-):-)
To jeszcze ja nieskładałam życzonek przede wszystkim życze wam obojgu wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia kochajcie sie i wspierajcie ,ciesze sie ze wszystko sie udałoKochane, dziekujemy za zyczenia. bardzo fajny pan nam udzielal slubu, wszystko sie udalo i bawilismy sie swietnie, choc mała imprezka
dziewczynki ja uciekam do kardiologa. Ale sie wscieklam czekam na listonosza a ten dupek mi awizo zostawił,z e mnie nie było i musze tyrać pieszo na poczte. Ehh znowu muszę pogadać z kierowniczką poczty. Nie po to czekam, zeby mi awizo wkladał do skrzynki!