reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Pajkaa słońce jesteś kochana;-) dziękuję za dobre rady...cóż czasem tak bywa i trzeba się z tym oswoić:tak: Trzymam kciuki żeby było SN:-D:-D:-D
A co do przytulanka to ja ostatnio po długiej przerwie też się skusiłam:-p:-p hhmm i było bosko:-D

saudades kochana musisz być silna;-) skoro Twój facet to dzieciak to po co mieć dwójkę na głowie:-p Skoro jest niedojrzały i nie jest dla Ciebie wsparciem to podjęłaś dobrą decyzję:-) Ale podkreślam WALCZ O ALIMENTY, skoro nie jesteście razem powinniście uzgodnić sferę finansów...jak podejmiesz ten temat to zobaczysz co to za człowiek...więc nie zostawiaj fianansów tylko na swojej głowie!!!!!!!!!!!!!!!. To bardzo ważne, nawet jak wydaje Ci się że sama doskonale sobie poradzisz:tak::tak::tak: W co nie wątpie, ale po co???? Skoro jest ojcem niech płaci... Musisz też podjąć decyzję co do nazwiska dziecka...POWODZENIA:-D:-D:-D:-D

Ciamajdka dziękuję kobieto...mam nadzieję, że tak rzeczywiście dzisiejszy dzień się zakończy...że uśmiechnięci wyjdziemy razem i zapomnimy o wszytskim...a z druiej strony chciałabym o tym porozmawiać...chcę żeby mnie zrozumiał, ale to chyba nie do końca możliwe:-( Może trzeba odpuścić...ehhh
Trzymam kciuki żeby i u Was się ułożyło...mam nadzieję, że Twój problem jest znacznie mniejszy niż Ci się pierwotnie wydaje... Uśmiechnij się:-) Na pewno jest wiele osób wokół Ciebie, którzy Cię wysłuchają...ze swojej strony mogę powiedzieć, że czekam aż będziesz chciała i potrafiła o tym pogadać...;-)
i słońce WYPOCZYWAJ pij mleczko z miodem i czosnkiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja na porawę humoru kupiłam sobie letnie buty na płaskim obcasie bo takich nie posiadam:-) Co myślicie???

Milanostyle~ex362~black sandały koraliki ~ 39 (1030199174) - Aukcje internetowe Allegro
Milanostyle~ex370~camel-beige sandaly rzymianki~39 (1030157669) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Nawet nie wiecie jak to wspiera na duchu :) Staram się czymś zająć i nieźle się zapowiada.
W tym miesiącu mam zamiar wyremontować pokój dla siebie i maleństwa, musze też nadrobić zakupowe zaległości. dla niej mam już wszystko na 0-3mc, a sama się zaniedbałam... brzuszek rośnie jak i reszta ciałka rośnie i w nic się nie mieszczę! 10kg na plusie. gdyby nie stres byłoby pewnie 15-20, bo znów wpieprzam aż mi się uszy trzęsą. D

Ciamajdka tylko się nie daj depresji! wiem, ze łatwo mówić, ale może staraj się myśleć o przyjemnych sprawach, np. o swoim pięknym maleństwie :) lub póki co, śmieszny filmik o innych dzieciach :) na poprawę humoru.
[video=youtube;pRWmISaz-pk]http://www.youtube.com/watch?v=pRWmISaz-pk[/video]

Fajne...tych to nawet nie zauważyłam:p
nie nie kupowałam, ale patrząc na komentarze powinno być dobrze...
a co chcesz kupić? Jeśli się martwisz to poczekaj aż moje do mnie dotrą...:)
Bardziej chodzi mi o rozmiar :) bo ja ogólnie nosze 37, ale w niektórych firmach wchodzę w rozmiar 36 a w niektórych 38

Cześc Mamuśki!!!:-)
Wróciłam z badania tej krzywej cukrowej czy jak to tam sie zwie dobrze, że wzięłam tą cytrynę brrr ochyda:baffled::crazy:było, musiałam tam siedzieć 2 godz. ale na szczęscie była jeszcze jedna mamuska więc sobie przegadałyśmy ten czas:tak:, a mały to tak mi dał czadu po tej glukozie, ze się tam prawie położyłam na fotelu tak mnie bolał pęcherz i brak toalety:szok::szok: koszmar!!! Jutro odbiór wyników.

Ehtele jestem całym sercem z Tobą, no cóż ci męzczyźni:( pojedz z nim na to badanie dziewczyny mają racje, mężczyźni czasami zapominają o tym, więc delikatnie mu przypomnij, a moze zadzwoni i będzie dobrze, zyczę Ci tego. Ja też niedawno ryczałam i nie wiem czemu:no::no:!!!
Sandałki bardzo fajne i cena atrakcyjna, chyba bym 2 pary wzięła:)

Pajkaa trzymam kciuki za wizytę, oby sreduszko ładnie waliło!!!! No no no,ale poszalałaś kochaniutka, poprostu wykorzystałaś sexualnie męza hi hi;-);-)
No cóż tylko pozazdroscić, nam zostały pieszczoty, na jesieni odrobimy ha ha:)

Saudes dobrze, ze sie w końcu odezwałaś, no cóż znów można napisać "samo życie", co za baran ten 30to latek, ale bądź twarda dla maluszka, nie denerwuj się, bo będzie później niespokojne, a alimenty jak najbardziej nie unoś sie co do tej sprawy honorem, tylko czy on pracuje za garnicą legalnie i ma meldunek???? bo jak nie to marne szanse na kasę, wiem bo moje 2 koleżanki walczą od lat:baffled:, ale pamięta najważniejsza dzidzia i nie matrw się, że jest mniejsza, przecież dzieci rodzą sie np. 2500 kg ,a inne 5 kg więc to nie reguła, klikaj z nami częściej:tak:i patrz na to potymistycznie, a daje ci słowo, ze on będzie tego żałował, nawet za parę lat, ale będzie:angry::wściekła/y:

Panienka witam wśród Mamusiek "wypoczywających" na L-4.
Martuśka na to witaj w gronie mężatek z symbolem GPS na paluszku:-)
Ciamajdka czy Ty łykasz chociaż rutinoscorbin, bo mażna na bank????
Życzę duuużo słoneczka na zły nastrój:happy:

Niedawno dzwoniła moja mama że jutro ją wypisują a wczoraj siostra i moje starszaki byli u niej z wizytą i męczyli się przy instalacji TV.

Hej kobietki,
Wchodzę na forum a tu wiele z was w fatalnych humorach... przykro mi. Powiem, że mi ostatnio też jakoś smutno... jakieś tam powody są, ale sama nie wiem. Może to faktycznie te hormony....
Ehtele przykro mi, że Szymon tak cię potraktował; mój Mąż też czasami zachowuje się idnetycznie - jest mi smutno, płaczę, a on wyjdzie, albo na odwrót siedzi i jak to ja mówię "truje mi" swoimi pytaniami....Faceci są z Marsa, my jesteśmy z Wenus... dlatego czasem nie możemy znaleźć wspólnego języka - my nie zrozumiemy pewnych "męskich" zachowań a oni damskich... ważne, aby finish był udany:) choć wiadomo, że takie sytuacje są bardzo przykre...
co do wizyty... hmmm zdecyduj sama, ja też jestem uparciuch i chyba też bym sama pojechała, ale może Szymon pamięta:) jeśli nie, nie przyjmuj tego zbytnio do siebie, pewnie jest zapracowany i ma zajetą głowę
a butki oczywiście fajniuchne
Saudades hmmm u ciebie też problemy :( powiem szczerze, że przykro mi, że trafiłaś na taką osobę, nie wiem jak mógł cię teraz zostawić kiedy jesteś w ciąży, nie starać się o ciebie i o swoje dziecko... brak słów... a jego propozycje o adopcji i nie zatrzymaniu dziecka są po prostu karygodne....ALe Ty musisz być silna i mimo wszystko SZczęśliwa - bo masz w sobie cud:) Skup się na tym, ciesz się każdą chwilą ciąży, a potem macierzyństwa:)
A i nie martw się tym, że dzieciak troche za mały na swój wiek; u mnie raz jest ciut za duży, raz ciut za mały, ale lekarz zawsze mówi, że wszystko jest w normie - teraz już będziemy miały duże różnice - bo dzieciaki zaczynają nabierac indywidualnych cech - przecież jedne przy porodzie mają 2600 a inne 4kg:) Głowa do góry - może Twój dzieciaczek będzie po prostu drobnej budowy:)
Ciamajdka hmmm piszesz o jakiś problemach, tak jak widzisz wiele z nas ostatnio łapie jakieś doły, dołeczki, ale wierzę, że są to chwilowe okresy....prześpij się ze swoim problemem i może jutro okaże się prostszy do rozwiązania:) ooo właśnie słońce wyszło - ostatnio go mało było- może dlatego też takie jakiś smutne jesteśmy... no to na balkony - opalać się i łapać energię:) oczywiście ty dopiero jak się wykurujesz;p
Pajkaa butki superek - mnie też się bardzo podobają, ale już mam sporo na lato, więc nawet nie oglądam:);
a jeśli martwisz się o rozmiar to zmierz sobie długość stopy i jaką ten bucik ma długość wkładki

Ostatnia edycja:
saudades :-D:-D:-D dzięki... ciekawe jaka będę mieć cierpliwość przy takich sytuacjach?

kurcze, fajne te buty.... chyba coś sobie kupie:rofl2:

idę sie położyć, wygrzać...

Bombusiu
biorę rutinoscorbin... a teraz zapodam sobie 1 apap... bo mi się po plecach leje...beee

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się po kilkudniowej przerwie:-)
Nawet nie próbuję nadrobić tego co naskrobałyście,bo chyba tydzień by mi to zajeło:zawstydzona/y:
Gratuluję udanych wizyt, oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze:-);-):tak:

Życzę miłego dzionka;-)

Do góry