Nie wiem czy czytałaś , ale ja pisałam jak było w moim przypadku, i niestety na dzień dzisiejszy w szpitalu w którym odbył się mój poród tak jest do dziś , nie wiem jak w innych miastach ale akurat w moim mieście rodzinnym i akurat w tym danym szpitalu sytuacja się nie zmieniła .A to ze nie mieszkam w Polsce a wiem co się dzieje , to tak jak pisałam mam pół rodziny w służbie zdrowia i jak dzwonie np. do ciotki to non stop coś słyszę nie miłegoShyla niestety zgadzam sie z Alą, nie masz racji co do sluzby zdrowia w Polsce, byc moze w twoim przypadku nie bylo ciekawie - byc moze zle cie "obsluzono" tego nie neguję, ale nie mozesz po swoim przypadku oceniac wszystkich, znam wielu lekarzy, mam przyjaciol lekarzy i na szczescie nie wszyscy biora lapowki - tylko po co o takich co nie biora mowiac??? to nudne nie? .. a taki co bierze to przynajmniej jest tematem do rozmow.. ; ponadto mam kolezanki, ktore proszac swojego prywatnego lekarza o zrobienie cc zostaly grzecznie "wyrzucone" i wiecej nie byly przyjmowane - dobry lekarz sam wie co zrobic; jak sama piszez nie mieszkasz w Polsce - wiec jak mozesz wiedziec jak tu jest - przykro mi, ze twoj porod byl nieciekawy, ale mam bardzo duzo kolezanek BARDZO zadowolonych z obslugi (bezpłatnej!!!) w naszych szpitalach, a zle przypadki trafia sie zawsze - w kazdej dziedzinie
sprawa cc jest sprawa bardzo sliską, chyba jednak powinien decydowac lekarz a nie pacjentka - bo to on zna sie na tym co robi i to on prowadzi ciaze
Jeśli chodzi o cc to ja miałam mieć od samego początku z powodów medycznych !
a ze lekarz w szpitalu olał sytuacje to co mogę zrobić? chyba raczej nic, bo niby lekarz wie co robi ehh