reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Aga_Natalia - hmm..może zadzwon poprostu i dowiedz się,czy to coś niepokojącego? Możesz? Mnie też czasami kłuje w środku podbrzusza,ale mija po jakims czasie.
Ehtele - kciuki zacisnięte!!

Ja zmykam spać bo jutro wcześnie pobudka,o 9.00 spotkanie z moją kruszynka na usg. Dam znac oczywiście co i jak i wrzucę zdjęcia.
Na noc puchnę a w dodatku odczuwam brak pasa podtrzymującego brzuch.Mam wrażenie,jakby brzuch miał mi odlecieć, naciągnięty do granic możliwości. chodzę i instynktownie go podtrzymuję od dołu. A jeszcz 15 tygodni... Coś mi się zdaje,że konczy się błogi okres ciąży,w której mogłabym biegać i nie odczuwać skutków. Zaczyna się czas bóli kręgosłupa, rozstępów i innych "cudów natury".
Dobranoc!!

witam! witam!
kto rano wstaje temu pan Bóg daje:)

ciekawe co dostanę jak nie śpię już od 3.45:( masakra jakaś.
jak tylko wstanę w nocy na siku to już dupa blada, koniec spania!u mnie już słonko zaczyna powoli się przebijać więć mam nadzieję że będzie piękny słoneczny dzionek:)

Ja również na nogach i mam to samo jak się przebudzę to już nie zasnę :/ a w dzień to po scianach chodze taka nie przytomna jestem...

reklama
Ja już od tygodnia się z tym mecze :( wieczorem to już o 20 mnie muli totalnie,czuje ze tak mi zostanie do końca, mam jeszcze 2 godzinki wolnego , i później również dzień biegający :( a tak mi się nic nie chce...

Do góry