reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
I ja mówię dzień dobry i mykam na wizytę do lekarza :tak:
Trzymajcie kciuki :tak:
Ja oczywiście trzymam za wszystkie dzisiejsze wizyty i egzamin Ehtele :tak:
W Łodzi szaro, buro i ponuro, nie lubię takiej pogody :confused2:
Miłego dzionka życzę :-)
Pajeczko, nie mam w domku, ale w takim razie zakupię po drodze. Dziękuję za radę. :tak::-)

Dzien dobry

ehtele powodzenia dzisiaj!
Nektarynka mnie wczoraj tez zgaga palila..ble..a bedzie tylko coraz gorzej :eek:
Polianno udanej wizyty.

Milego dnia wszystkim!

Dzień doberek :-)

U mnie pogoda dalej do bani, ale przynajmniej nie pada :sorry:

Zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty :tak: Moja już jutro :rolleyes:

Miłej środy życzę ;-)

Witajcie dziewczynki:-)
Kciuki zaciśniete za Ethele i za wizytujące.
Milusia- dobrze,że sie odezwałaś, bo my już się tutaj martwiłyśmy o Ciebie;-):tak:Trzymam kciuki,żeby te nerki się uspokoiły;-)
Pajkaa- super,że teść ma 100% szans na wyleczenie:-D
kiniusia- kuruj się, jak ja mam katar to mój nosek też jest biedny:no:
Jeżeli chodzi o skurcze to też mnie łapią, a magnez biorę 3 x dziennie:wściekła/y::angry:
Pozdrawiam i miłego dnia życzę:-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Kochane:-)
ehtele pewnie w trakcie egzaminu. Trzymam mocno kciuki i czekam na dobre wieści:-)
milusia 83 współczuję stresu, bólu i trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło! Odpoczywaj duzo Kochana!
ewelinka 2106 wszędzie mówią, żeby ćwiczyć mięśnie Kegla ale ja ciągle o tym zapominam ;-)
S_A_R_K_A super ubranka. To fakt, na taniej odzieży można znaleźć prawdziwe cudeńka za grosze. Mi dziewczyny na forum podsunęły pomysł, żeby tam poszukać czegoś bo sama o tym nie pomyślałam. Odkąd raz udało mi się przywlec do domu śliczne łaszki to od tamtej pory jestem w ciucholandzie raz na tydzień:-)
Ciamajdka dla mnie glukoza nie była taka zła ( zabierz ze sobą cytrynke i dasz radę ) a jeśli chodzi o jedzenie to po wypiciu tego jeść Ci się nie będzie chciało. Zamula to i wypełnia żołądek. A Dzidziuś szaleje, że hej!:tak:
Polianna powodzenia u lekarz i super widoków na badaniu USG:-)
Kiniusia współczuję kataru ja się z moim ostatnim przeziębieniem męczyłam ponad tydzień. Ale chodząc do pracy to się można kurować. Moze jakąś inhalację sobie zrób z olejkami to udrożni drogi oddechowe. Powodzenia na wizycie!

Miłego dnia Wszystkim!

Witam się i ja :)
Myślałam, że tylko ja mam kłopoty ze snem... a to powszechna dolegliwość...
Życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach i myślę, że Ehtele ma już egzamin za sobą i będziemy mogły gratulować prawka :)

Hej kochane :-) Dziś zapowiadali u mnie przedsmak lata i póki co pogoda rewelacyjna. Oczywiście moje zadowolenie, że znikło nocne wstawanie do wc już znikło - ta mała wiercioszka ciągle sobie robi trampoline z mojego pęcherza :-p

ehtele szybko nas tu informuj, bo już kciuki mnie bolą ;-)
milusia jak miło, że jesteś :-) uważaj na siebie. Wierze, że wszystko będzie oki :tak:

aaaa to podarunek od koleżanki:
SSA54428-1.jpg
oczywiście jeszcze do tego białe rajstopki w kwiatki :-p

reklama
Witam się z rana :-)

Chociaż ranek już dawno za mną, kolejne rzeczy mojej niuni wyprane, wyprasowane i poukładane :-)

Ehtele Dawaj szybko znać :-) Oczywiście, oczywistym jest, że zdałaś ale musisz to oficjalnie napisać ;-)

Niuunia Piekny prezent zrobiła Ci koleżanka :-)

Do góry