Mama Aneta
Bedzie Majeczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za rady! dzisiaj już nie mam takiego śluzu, to znaczy jest jaśniejszy. Okres by mi się już spózniał 4 dzień a ja zwykle mam regularne i tempka 37,4. Cztery testy wyszły pozytywne z bladą krechą. zmartwiłyście mnie trochę teraz będę wypatrywać @ a już się ucieszyłam...
Cześć dziewczyny - chyba do Was dołaczę, chociaż jeszcze nie wiem do końca czy jeszcze sierpień czy już wrzesień;-) - może okaże się 5.01 na USG? Mam nadzieję!!
Generalnie:
1 test sikany 17.12 - negatywny
1 beta z 18.12 - wynik 60mlU/ml
2 test sikany 20.12 - wynik pozytywny (słabiutka kreska)
2 beta z 21.12 - wynik 318 mlU/ml
może jutro lub w niedzielę zrobię sikańca (został mi jeszcze jeden) - dokładnie tydzień po tamtym - powinno być już wyraźnie widać! To oczywiście załączę :-)
lekarz stwierdził że bardzo wczesna ciąża no i ze usg za około 10 dni powinno już pokazać czy wszystko ok i czy się dobrze dzidzia rozwija.
28.12 idę na pierwsze badania z moczu i krwi.
dobrze, ze te święta są, można sobie bezkarnie odpoczywać :-)
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie:-)