reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

msdracula ja taki sluz zazwyczaj miewałam 1-2 dni przed @ a teraz juz takiego nie miałam,

fakt narazie jestem tylko po tescie ciązowym, ale w przyszłym tygodniu lece do lekarza dokladnie 28.12 z rana..

reklama
oj to mnie zmartwiłaś troszke :-( ja od poniedziałku robię testy codziennie i za każdym razem słabiutka kreska, w czoraj i dzisiaj była widoczna bladoróżowa, okres powinnam dostać w poniedziałek

msdracula- przeczekaj przez swieta, jak sie @ nie pojawi to zroi radziła gnanie do lekarza- bo ja akurat nie popoeram tego typu działan- z resztą i tak lekarz niewiele by ci powiedział- co najwyżej możesz sobie betę badac. W każdym razie bądź dobrej myśli :)

oj to mnie zmartwiłaś troszke :-( ja od poniedziałku robię testy codziennie i za każdym razem słabiutka kreska, w czoraj i dzisiaj była widoczna bladoróżowa, okres powinnam dostać w poniedziałek
wiesz nie chciałam Cie martwic, po prostu podzielilam sie spostrzezeniem, byc moze owulka przesunela sie u Ciebie i teraz na dniach masz dostac @, czasem w ciazy ponoc sa niegrozne plamienia w okolicach @.. wybralabym sie na Twoim miejscu do lekarza tak jak radzi fiuufiuu

Dziewczyny, ja tylko na chwilę, bo padam na twarz ;-)
Przede wszystkim życzę Wam:
Wesołych, spokojnych, zdrowych, pełnych miłości i pięknych chwil Świąt.:-)
Oby przyszłe Święta każda z Nas spędziła ze swoim maleństwem już po drugiej stronie brzuszka :tak:

Witam! ja jeszcze się nie dopisuję dopóki nie potwierdzi lekarz, ale chciałam was spytać bo jesteście jeszcze na świeżo :tak:czy normalny jest śluz w kolorze kawy z mlekie ( taki trochę jaśniejszy) na początku ciąży?

ja jak powiedziałam lekarce o takim sluzie a miałam go tylko 2 dni to zwiekszyła mi dawke leków na podtrzymanie - teraz juz jest OK - radziłabym skonsultowac to z lekarzem po swietach.

Dzięki za rady! dzisiaj już nie mam takiego śluzu, to znaczy jest jaśniejszy. Okres by mi się już spózniał 4 dzień a ja zwykle mam regularne i tempka 37,4. Cztery testy wyszły pozytywne z bladą krechą. zmartwiłyście mnie trochę teraz będę wypatrywać @ a już się ucieszyłam...

reklama
ja mialam taki wlasnie sluz w okresie spodziewanej miesiaczki. Lekarz powiedzial, ze czerwona krew jest grozna i zazwyczaj oznacza poronienie ale takie sluz w kolorze cappuccino nie jest grozny. Teraz w piatek mialam wizyte u lekarza i wszystko jest o.k. Dlatego na twoim miejscu nie panikowalabym zbytnio.
Mysle, ze zbyt czesto lekarze przepisuja leki na podtrzymanie ciazy, wystarczy powiedziec, ze mialam sluz albo bolal mnie brzuch i zaraz dodatkowe leki, ktore nie sa przeciez obojetne dla meskiego plodu.
Podoba mi sie podejscie mojego lekarza, ze ciaza to nie choroba i mam nie zmieniac radykalnie trybu zycia.

Do góry