reklama
Ola_
Fanka BB :)
Ja już po pracy, wróciłam obskoczyłam jeszcze na imieniny bratowej i urodziny szwagierki. Potem zachciało mi sie bardzo sałatki wiosennej z pomidora i ogórka i joguriku... no i co ostatnim pędem do biedronki, a tu niet pomidorow... I tak moja zachcianak umarła śmiercią naturalna. Potem czytam forum i co... i Ehtele mi znowu narobiła smaka na tę sałątkę.... ehhh może jutro
Monika, gratuluję udanej wizyty. Twoja kobietka już dość duża, fajnie Dobrze, że masz problem ubranek z głowy, bo choć przyjemnie się kupuje to pieniążki same znikają z portfela.
Pajka współczuję tej kolki :/ Kurczę 4 litry wody dziennie to mega dużo. Ja staram się pić dużo - ale dla mnie to około 2 litry dziennie:/
Tobie też gratuluję udanej wizyty super, że wszystko ok no i synuś A ciśnienie zawsze masz takie, czy tylko u lekarza? Bo ja w domku zawsze mam niskie np. 100(90)/ 50, a u lekarza z nerwów zawsze powyżej 130:/
Bombusia powodzenia na jutrzejszej połówkowej
Aguś1981 i ty kolejna do gratulacji Super że wszystko w porządku. MIło się czyta,że u was wszystko ok No i mamy kolejną sierpniową dziewczynkę - no i prawie 0,5 kg To już kawał dzieciaka
Bogusia gratuluję udanych zakupików i ciuszkowych i aparatowych.
Ehtele zgadzam się, że aparat to rzecz niezbędna przy dziecku:-):-) Na szczęście mamy bardzo dobry sprzęt, który kupiliśmy dwa lata temu przy okazji większej podrózy. Mojemu M. wymyśliła się teraz kamerka... i ciągle je ogląda na necie.. chyba mnie w koncu przekona, choć wypatrzył sobie dość profesjonalną :/
Monika, gratuluję udanej wizyty. Twoja kobietka już dość duża, fajnie Dobrze, że masz problem ubranek z głowy, bo choć przyjemnie się kupuje to pieniążki same znikają z portfela.
Pajka współczuję tej kolki :/ Kurczę 4 litry wody dziennie to mega dużo. Ja staram się pić dużo - ale dla mnie to około 2 litry dziennie:/
Tobie też gratuluję udanej wizyty super, że wszystko ok no i synuś A ciśnienie zawsze masz takie, czy tylko u lekarza? Bo ja w domku zawsze mam niskie np. 100(90)/ 50, a u lekarza z nerwów zawsze powyżej 130:/
Bombusia powodzenia na jutrzejszej połówkowej
Aguś1981 i ty kolejna do gratulacji Super że wszystko w porządku. MIło się czyta,że u was wszystko ok No i mamy kolejną sierpniową dziewczynkę - no i prawie 0,5 kg To już kawał dzieciaka
Bogusia gratuluję udanych zakupików i ciuszkowych i aparatowych.
Ehtele zgadzam się, że aparat to rzecz niezbędna przy dziecku:-):-) Na szczęście mamy bardzo dobry sprzęt, który kupiliśmy dwa lata temu przy okazji większej podrózy. Mojemu M. wymyśliła się teraz kamerka... i ciągle je ogląda na necie.. chyba mnie w koncu przekona, choć wypatrzył sobie dość profesjonalną :/
Ciamajdka
Edusia'2010
spoko wybaczamy a ten sprzedawca to "rodzyneczki"
dzięki))) własnie patrzę, "bajka-sprzedawca"
Ciamajdka
Edusia'2010
Milusiu dobrze masz.... u mnie siostra T. ma własną firmę fotograficzną więc jak już przyjedzie to będą profesjonalne sesje mam nadzieję.. T. będzie pstrykał zdjęcia u nas, bo ja powiem Wam szczerze, że nie mam smykałki do żadnej technologii itp.
Niuunia słońce po prostu połóż się spokojnie... Za chwilę będzie lepiej...wiem, że się martwisz ale grunt to spokój...jeżeli nic poza brzuszkiem się nie dzieje po prostu leż...lekarz czy szpital to samo zaleci położą Cię i nospę...możesz wziąć dwie;-)
ola no właśnie zajadam końcówkę tej sałatki...jutro nadrobisz zaległość
milusiu już lepiej się czujesz?
ola no właśnie zajadam końcówkę tej sałatki...jutro nadrobisz zaległość
milusiu już lepiej się czujesz?
Ciamajdka
Edusia'2010
ehtele mam nospę (zwykłą) i wziełam ale bez zmian ;/ aż się popłakałam, bo boje się o moje maleństwo
nie bój się.... mi też twardnieje czasami i boli jak mega wzdęcie, ale wiem że jest ok...
będzie dobrze przy porodzie będziesz się smiała z tego bólu, zobaczysz))))))))))
Dziewczyny, czy Wasze maleństwa też mają czkawkę? Moje od jakiś 3-4 dni codziennie. Mój M. ma już jedno dziecko i jak rozmawiałam z jego mamą (synka mojego M.), to powiedziała, że jak była w ciąży, to mały też ciągle miał czkawkę. Jak jest z tym u Was?
Ciamajdka
Edusia'2010
Dziewczyny, czy Wasze maleństwa też mają czkawkę? Moje od jakiś 3-4 dni codziennie. Mój M. ma już jedno dziecko i jak rozmawiałam z jego mamą (synka mojego M.), to powiedziała, że jak była w ciąży, to mały też ciągle miał czkawkę. Jak jest z tym u Was?
to moja 1 ciąża i dla mnie wszystko jest nowe więc nie wiem do końca czy to co czuję to czkawka czy zwykłe ruchy czy obkręcajki tak zwane myslę że czasami to to, ale nie mogę być do końca pewna
reklama
monika8112
Fanka BB :)
mój mały też ma czkawkę, chociaż od paru dni już tak bardzo jej nie odczuwam, ale to ponoć normalne