reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Ja już po pracy, wróciłam obskoczyłam jeszcze na imieniny bratowej i urodziny szwagierki. Potem zachciało mi sie bardzo sałatki wiosennej z pomidora i ogórka i joguriku... no i co ostatnim pędem do biedronki, a tu niet pomidorow... I tak moja zachcianak umarła śmiercią naturalna. Potem czytam forum i co... i Ehtele mi znowu narobiła smaka na tę sałątkę.... ehhh może jutro

Monika, gratuluję udanej wizyty. Twoja kobietka już dość duża, fajnie:) Dobrze, że masz problem ubranek z głowy, bo choć przyjemnie się kupuje to pieniążki same znikają z portfela.

Pajka współczuję tej kolki :/ Kurczę 4 litry wody dziennie to mega dużo. Ja staram się pić dużo - ale dla mnie to około 2 litry dziennie:/
Tobie też gratuluję udanej wizyty:) super, że wszystko ok:) no i synuś:) A ciśnienie zawsze masz takie, czy tylko u lekarza? Bo ja w domku zawsze mam niskie np. 100(90)/ 50, a u lekarza z nerwów zawsze powyżej 130:/

Bombusia powodzenia na jutrzejszej połówkowej:)

Aguś1981 i ty kolejna do gratulacji:) Super że wszystko w porządku. MIło się czyta,że u was wszystko ok:) No i mamy kolejną sierpniową dziewczynkę - no i prawie 0,5 kg:) To już kawał dzieciaka:)

Bogusia gratuluję udanych zakupików i ciuszkowych i aparatowych.

Ehtele zgadzam się, że aparat to rzecz niezbędna przy dziecku:-):-) Na szczęście mamy bardzo dobry sprzęt, który kupiliśmy dwa lata temu przy okazji większej podrózy. Mojemu M. wymyśliła się teraz kamerka... i ciągle je ogląda na necie.. chyba mnie w koncu przekona, choć wypatrzył sobie dość profesjonalną :/

Jeżeli chodzi o aparat to u mnie Darek jest maniakiem fotografowania (już to się tak ciągnie od wielu wielu lat) więc co do dzidzi mam nadzieję, że będzie robił mnóstwo zdjęć:)

Milusiu dobrze masz.... u mnie siostra T. ma własną firmę fotograficzną więc jak już przyjedzie to będą profesjonalne sesje mam nadzieję.. T. będzie pstrykał zdjęcia u nas, bo ja powiem Wam szczerze, że nie mam smykałki do żadnej technologii itp.

Niuunia słońce po prostu połóż się spokojnie...:blink::blink: Za chwilę będzie lepiej...wiem, że się martwisz ale grunt to spokój...jeżeli nic poza brzuszkiem się nie dzieje po prostu leż...lekarz czy szpital to samo zaleci położą Cię i nospę...możesz wziąć dwie;-)

ola no właśnie zajadam końcówkę tej sałatki...jutro nadrobisz zaległość:tak::tak:

milusiu już lepiej się czujesz?:-D

Dziewczyny, czy Wasze maleństwa też mają czkawkę? Moje od jakiś 3-4 dni codziennie. Mój M. ma już jedno dziecko i jak rozmawiałam z jego mamą (synka mojego M.), to powiedziała, że jak była w ciąży, to mały też ciągle miał czkawkę. Jak jest z tym u Was?

Dziewczyny, czy Wasze maleństwa też mają czkawkę? Moje od jakiś 3-4 dni codziennie. Mój M. ma już jedno dziecko i jak rozmawiałam z jego mamą (synka mojego M.), to powiedziała, że jak była w ciąży, to mały też ciągle miał czkawkę. Jak jest z tym u Was?

to moja 1 ciąża i dla mnie wszystko jest nowe:) więc nie wiem do końca czy to co czuję to czkawka czy zwykłe ruchy czy obkręcajki tak zwane:) myslę że czasami to to, ale nie mogę być do końca pewna:)

reklama
Do góry