reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Aguś witaj wśród sierpiówek, mamy podobny termin ja tez jakos na 23-24 sierpien

kiniusia fajnie tak powoli kompletowac wszystko.. ja czekam na ciuszki od kuzynki (ma mi pozyczyc bo jeszcze jej brat jest w kolejce:-))

Pajeczko, trzymam kciuki za Was.. na pewno dojdziecie do porozumienia.. sciskam mocno

Bogusia86, Różyczko widze nie tylko ja miałam dziś wizyte.. trzymam kciuki za Was..

Shyla gratulacje udanej wizyty..

U mnie wszystko w porzadku.. sisiak jak sie patrzy.. serduszko szybko biło.. poza tym wsio ok:-)

Kiniusia możesz dopisać na 100% chłopak na liscie sierpniowek:-)

ola_ nie mieszkam w Czechach (choć są takie aspekty kultury czeskiej które sprawiają ze czasem bym chciała...), ale blisko granicy, a do tego zoo jechaliśmy 98 km:-)

shyla gratuluje udanej wizyty :tak:

Jestem dziewczynki po wizycie ;)
Dzidzia zdrowa, serduszko bije, nerki i pęcherz pracują bardzo dobrze :-) miedzy nóżkami nic nie wyrosło , także dziewczynka zostaje :tak:Niunia wazy 430gr. i ma 27,8cm:-)
Ja , jak zwykle przytyłam :-D od początku ciąży 11kg:szok::-D:-D ale tym sie nie martwię:laugh2: muszę iść do laryngologa z powodu częstych krwawień z nosa i do kardiologa bo mam kolotania i szmery w serduszku , a jak byłam młodsza miałam niedokrwienie serca , no i trzeba to zbadać:tak:
a tak poza tym wszystko dobrze ;-):tak:
mam foteczke zaraz wkleję w odpowiednim wątku:tak:

jeszcze raz gratuluję córeczki :)

Aguś witaj wśród sierpiówek, mamy podobny termin ja tez jakos na 23-24 sierpien

kiniusia fajnie tak powoli kompletowac wszystko.. ja czekam na ciuszki od kuzynki (ma mi pozyczyc bo jeszcze jej brat jest w kolejce:-))

Pajeczko, trzymam kciuki za Was.. na pewno dojdziecie do porozumienia.. sciskam mocno

Bogusia86, Różyczko widze nie tylko ja miałam dziś wizyte.. trzymam kciuki za Was..

Shyla gratulacje udanej wizyty..

U mnie wszystko w porzadku.. sisiak jak sie patrzy.. serduszko szybko biło.. poza tym wsio ok:-)

Kiniusia możesz dopisać na 100% chłopak na liscie sierpniowek:-)

ciesze sie, ze wsio dobrze:)

Dziewczyny-gratuluję udanych wizyt:) Moja dopiero 30go...

Fiuu: tak myślałam, że ta druga może być za duża, bo pamiętam, że pisałaś o kawalerce. W każdym razie sklepy z meblami z BogFran są chyba wszędzie, i na te Vanessy często są promocje 800-900zł na niektóre tapicerki-jakby akurat jakaś Wam pasowała, to fajna oferta.A ja z czystym sumieniem mogę ją polecić i do siedzenia, i do spania. Nie wiem tylko, jaka jest wytrzymała, bo na to za krótko, ale nie powinno być źle, w końcu to sprężyny i wykonanie naprawdę porządne.

Drugie śniadanko jest już wspomnieniem, czy trzecie to zły pomysł?:)

reklama
Shyla, Nektarynka gratulację z udanych wizyt i potwierdzenia płci bobasków:happy::rofl2:

Wuzelek hmmm 3 śniadanko??? Jak dobrze, ze nie tylko ja mam ochotę na jedzenie:-D
Własnie zjadłam ciasto pyyyycha:tak:

Fiuu no z ta książką to faktycznie niezły ZONK:szok::baffled:

Do góry