reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

black opal problem z podwójnymi kołami odczułam tylko wówczas, gdy są w chodniku mega dziurska i gdy koła nie są zablokowane zdarzało się że był nagle STOP, no ale w warunkach "terenowych" wystarczy po prostu zablokować przednie koła i wózek swobodnie przeskakuje po dziurkach..

reklama
Dzięki dziewczyny za rady :-)
Chyba jednak faktycznie zakupie wózeczek z ewentualną możliwością przerobienia na spacerówkę. Głównie ze względu na ta zimę... Leciuteńką spacerówkę wtedy można kupić wiosną np. w kwietniu tak jak teraz, natomiast w gondoli półroczne dziecko (nawet, jak się zmieści) nie poleży zbyt długo, takie już przecież chce siedzieć i podziwić świat :-D
Dlatego chyba kupię tego Matrixa, bo można z niego zrobić spacerówkę, a z tego Hebarta niestety nie :-) Swoją drogą ten Hebart troszkę przedpotopowo wygląda, co nie? ;-)

Dzięki dziewczyny za rady :-)
Chyba jednak faktycznie zakupie wózeczek z ewentualną możliwością przerobienia na spacerówkę. Głównie ze względu na ta zimę... Leciuteńką spacerówkę wtedy można kupić wiosną np. w kwietniu tak jak teraz, natomiast w gondoli półroczne dziecko (nawet, jak się zmieści) nie poleży zbyt długo, takie już przecież chce siedzieć i podziwić świat :-D
Dlatego chyba kupię tego Matrixa, bo można z niego zrobić spacerówkę, a z tego Hebarta niestety nie :-) Swoją drogą ten Hebart troszkę przedpotopowo wygląda, co nie? ;-)

troszke tak. jesli mialabym wybierac sposrod tych ktore podalas to tez wybralabym Matrixa- ja natomiast dalej jestem zdecydowana na jumpera X:))))))))))))))

Witam Kochane :happy:

Jeśli chodzi o kilogramy to najcięższe są koła - możesz wybrać opcję z kołami piankowymi i masz kilka kilogramów w dół. Nie wiem czy TAKO ma taką opcję, ale większość wózków tak, więc czemu tako miałoby nie mieć ;)

)
oj to nie wcale taka duza róznica,najczęściej od pól kilograma do kilograma.
Ale zgadzam sie z toba,zima super sie jezdzi jednak porzadna spacerówa na duzych kołach.

dziewczyny to jest w ogóle meksyk to nasze sąsiedztwo... długo by opowiadać, bo historia ma tyle wątków co moda na sukces, ale konkluzja jest taka, że między nami jest dość dużo niewypowiedzianych słów, dużo niedomówień, ja mam wrażenie że oni mają nas głęboko w d... - i generalnie nie mam problemu z upominaniem się o swoje rzeczy ale w tej sytuacji wyjątkowo nie wiem co robić..
Ja bym sie upomniała.

[/QUOTE]Mam dziewuszki pytanie... jak ułożone są Wasze dzieci, bo mój ciągle główka u góry nóżki na dole macicy...nie wiem czy już powinien zmieniać pozycje...Jak jest u Was???[/QUOTE]

moja królewna dzis była główka do dołu i smiesznie wystawiała tyłeczek do ekranu.

W ogóle dzis mam kiepski dzień,rano poleciałam na krzywa cukrowa(bleeee...)i oddac mocz,czekałam dwie godziny i o mało nie padłam tam,tak duszno było.Po czym okazało sie,ze mam białko w moczu(w poprzedniej ciazy miałam białkomocz i rzucawke),więc teraz wyczulona musiałam pobiec do lekarza i tam odstałam ponad godzine,żeby mnie przyjoł....masakra...
|Ostatecznie,wszystko w porządku.Zobaczyłam moja Rybke na ekranie,lekarz potwierdził,ze to zdrowa dziewucha,a ze mną tez OK.

No nie mogę :-(
Przed chwila dostałam wiadomość , moja koleżanka urodziła martwe bliźniaki w 7 miesiącu ciąży :-(

troszke tak. jesli mialabym wybierac sposrod tych ktore podalas to tez wybralabym Matrixa- ja natomiast dalej jestem zdecydowana na jumpera X:))))))))))))))

tak tak zgadzam się tako jumper x najlepszy :pP ja go napewno zakupię.
Co do gondoli to się także wypowiem, ze dzidzius jak troszke podrosnie nie bedzie chciał juz w gondoli jezdzic bo bedzie ciekawy wiec nie popadajmy w paranoję ze zbyt małą gondolą. Poza tym będzie to zima wiec maluch pewnie bedzie jeździł już w spacerówne, a tako ma obcję położenia tak jak w gondoli :) więc ja się tam zbytnio nie martwię.
Poza tym spacerówka też nie moze być zbyt lekka bo jak bedzie mega zima to kiepsko to widze. Co do kół podwójnych u mnie odpada podobno kiepsko w zime i jak jest błoto :) no i oczywiście zawsze skrętne koła bo przecież można je zablokować :)

Shyla przykro mi :(

dobra dziewczynki ja zmykam bo mam kupe roboty wpadnę wieczorkiem :)

dlaczego tak sie dzieje :( nie rozumiem...
nie umiem jej pocieszyć nic , a nie chce na sile , bo wiem co to jest strata maleństw...
Musze odczekać, niech sie wyciszy, wtedy z nią pogadam :( masakra jakaś sie dzieje ostatnio...

reklama
shyla wyrazy wspolczucia dla kolezanki :(

co do wozkow to ja dla Juli kupilam quinny speedi sx i jestem bylam mega zadowolona... ma duze pompowane 3 kola i prowadzi sie jedna reka i jest duza spacerowka i gondolka tez niczego sobie :)
teraz kupilam podwojny philandteds dla samej Juli rowniez rewelka ale jeszcze nie wiem jak sie bedzie z dwojka jezdzilo :/

Do góry