reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam piatkowo ;)
Noc nie przespana, o 6 rano poleciała mi krew z nosa normalnie tragedia :(
To nie pierwszy raz...
W październiku zeszłego roku ,przybłąkał sie do mnie jeden jeż , którym sie zaopiekowałam dawałam jeść, miał domek w ogrodzie, a dziś w znalazłam tam cala rodzinę jeży:-D

No kochaniutka nie tylko my się rozmnażamy ha ha ha, masz konkurencję co do wielkości rodziny:)

Idę zaraz na zakupy, bo jak przez weekend ma byc wszystko pozamykane, to po południu będą kolejki znając życie:(

reklama
Dobra jestem:) witam witam ładnie pięknie hehe, w lepszym humorku:rofl2:
dokładnie ja byłam ogólnie w takim szoku, ze szok do teraz nie umiem zapanować nad śmiechem a moja mama mi mówi ah już widze te mochety i ich miny :p

a i moj mąż okaząło sie, ze ma infekcję dziąsła :( na szczescie nie świnka, ale w poniedziałek prawdopodobnie bedzie miał usuwanego chirurgicznie zęba :(

no straszym ludziom też czasami przyda się taka szkoła:-) to dobrze, że nie świnka...

Witam wszystkie mamy!!!

Mam na imię Agnieszka, w sierpniu zostanę po raz kolejny mamą, tym razem bliźniąt.

Czy mogę do Was dołączyć?

witamy witamyyy:) i do grona zapraszamy:rofl2::rofl2::rofl2:

Błagam, już mam ślinotok:D:D:D Ja też chcę rzodkiewki:D

ooo, ja bez 2 pęczków rzodkiewki dziennie nie istnieje, a teraz T. poleciał do sklepu po biały serek i będzie na sniadanie - ser biały, ogórek i pomidor ze śmietanka:) i chlebkiem z masełkiem:-) ja to tylko o tym żarciu:laugh2:

Miłego dzionka:)
Z małżem narazie rozejm;)

Pozdrawiam.

u mnie też, ale ciiii... żeby nie zapeszyć;-)

Witam piatkowo ;)
Noc nie przespana, o 6 rano poleciała mi krew z nosa normalnie tragedia :(
To nie pierwszy raz...
W październiku zeszłego roku ,przybłąkał sie do mnie jeden jeż , którym sie zaopiekowałam dawałam jeść, miał domek w ogrodzie, a dziś znalazłam tam cala rodzinę jeży:-D

Shyla myslę, że dostały cynk od jeża z tamtego roku, albo sie rozpłodził bo wiedział, że u Ciebie będzie mu dobrze:tak:

dzisiaj będę miała dzionek ciut zalatany. najpierw śniadanko, później jedziemy po babcię i zawozimy ją na zastrzyk, później zakupy -syfony, baterie do zlewów, uszczelki itd... bo jej wszystko po zimie popekało i się leje...a później jedziemy do niej na troszkę, nastroic pilota bo się stary zepsuł, a później...-chyba namówię T. na to TESCO:)

miłego dnia:)

Witam wszystkie mamusie
Niestety nie zdam wam relacji z lotu bo wszytkie do i z Gb zostaly odwolane wczoraj, szkoda bo sie nastawilam. No ale moze tak mialo byc poprostu ze wlasnei wczoraj wybuchł ten wulkan.
Ide czytac co naskrobalyscie

pozdrawiam

Witam wszystkie mamusie
Niestety nie zdam wam relacji z lotu bo wszytkie do i z Gb zostaly odwolane wczoraj, szkoda bo sie nastawilam. No ale moze tak mialo byc poprostu ze wlasnei wczoraj wybuchł ten wulkan.
Ide czytac co naskrobalyscie

pozdrawiam

wybuch wulkan? nic nie wiem, ale nie oglądam tv bo już mam dość tej żałoby... nie wiedziałam nawet że przeszli juz na "inne tematy":baffled:

Ciamajdka temat wulkanu jest tez gdzies w tle. Ja nie wiem czy bym sie o tym dowiedziala gdyby nie to ze odwolali nam lot z tego powodu a dzis odwolali tez loty, zamkneli cala przestrzen powietrzną no i przyloty waznych osobistosci z innych państw sa pod znakiem zapytania.
Swoja droga nie sadzicie ze dziwne rzeczy zaczely sie dzia na tym swiecie?
Troche mi szkoda tego lotu bo dzis mam urodzinki ale jakos sobie tutaj zorganizujemy no i urlopik jest to w koncu solidnie i mocno sie poprzytulamy z P. :)

Swoja droga powiem wam ze u nas to lotnisko w takich sytuacjach wogole sobie nie radzi. strasznie nas zwodzili z konkretnym komunikatem ze odwolali loty chociaz juz bylo wszytko wiadomo juz wczesniej bo moja psiapsiolka mi sms z GB wyslala ze na pewno do 19 nie polecimy bo taki komunikat dali w tv i radiu, bezmyslnie pozamykali nam wszytkie rozrywki dostep do sklepów na bezcłowce, bary dobrze ze poszlam tam wczesniej i kupilam sobie cos do jedzenia. Bo maluszek dalby mi niezly wycisk za brak jedzonka. Upchneli ponad 100 osób w malutkiej poczekalni nikt nic nie wiedzial tylko jakies smsy i internet w laptopie jak ktos mial zadnych konkretnych informacji ja do dzis pokutuje niewygodną pozycje siedzaca (ponad 4 h bez mozliwosci odejscia bo ktos zajmie), kregoslup mnie tak boli ze musze caly czas lezec a i krew mi z nosa poszla ja nie wiem nawet czy mieli jakas opieke medyczna bo nie widzialam zadnych znaczków. Tragedia

Ostatnia edycja:
[FONT=Bookman Old Style, serif]Cześć Mamuśki![/FONT]
[FONT=Bookman Old Style, serif]Milusia 83 super zakupów Mąż dokonał :) Mi też sie barszo podoba to łóżeczko ale ja Dzidziusia będę miała u nas w sypialni a tam mamy jasne meble, wieć odpada.[/FONT]
[FONT=Bookman Old Style, serif]Aga natalia oczywiście. Witam i gratuluję podwójnego szczęścia. To juz druga mama bliźniaków:)[/FONT]
[FONT=Bookman Old Style, serif][/FONT]
[FONT=Bookman Old Style, serif]Ostanio zauważyłam po przebudzeniu że ręce mi drętwieją trochę mrowieją. Nie wiem czemu się tak dzieje ale jak spie ze zgiętymi włożonymi pod poduszke i się obudze na siku lub rano to mam takie niemiłe uczucie:no:[/FONT]
[FONT=Bookman Old Style, serif]Jutro idę na ta krzywą cukrową. Trzy razy kłucie jak ja to przeżyję, jak ja się apnicznie boję pobierania krwi. ech.[/FONT]
[FONT=Bookman Old Style, serif]Miłego dnia Kochane:-)[/FONT]

reklama
Do góry